Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

İlişkisine göre değişir bence. 6 ayda b,ku çıkan da var 6 yılda da. İlişkiyi en çok cıvıtan yıpratan bence ayrıl barışlar. Fazla yüz göz olmak bir de. Heyecan da azalıyor sanırım.
6.yılımıza 6 ay kaldı cıvıdıgımızı düşünmüyorum belki de uzak ilişkidendir mi bilmem heyecan bitmedi, ayrılamıyoruz bir de her şeyde.
Siz de seviyorsanız barışın :)

Uzak ilişkiden değil ben söyleyim bizimkinin cıvkı çıktı da ondan biliyoruum...

Kesinlikle kısa sürede oluyorsa oluyor .. uzadıkça ay maddi durum dur sunuda toparlayayim şu da olsunda oyle boyle diye diye uzuyor iki tarafta artik birbirlerinde sorun aramaya sogumaya basliyor. bizimki ilk gun ciddi düşünüyorum evlencem ben senlen demeye başladı ben düşünmüyorum ya daha erken derken bi baktim 6 ay sonra evliyiz..

Biz 4 ay çıktık canım tanımakla olmuyo nikah olmadan taniyamazsin zaten çok şükür ben mutluyum arasam bulamazdim heralde böyle bi es

Canım 18 yıllık evliyim görücü usulü evlendik eşim inşaat mühendisi ben ev hanımı halen ikimizde kıpır kipiriz evliliği öldürmuyoruz dört çocuğumuz var ve sadece dört ay nişanli kaldık huylarımiz zevklerimiz çok benzer ama en önemlisi asla saygıyi bırakmayız ve mutlaka birbirimize vakit ayiririz ,bence çıkma dönemini uzatmamak lazım bu işide yarı resmiyete dökmek gerekirki iki tarafta bu işi ciddiye alsın yani tanışma işini nişanlanmak ve ailelerin bilmesi gerektiğini düşünüyorum .umarım gönlüne göre biri çıkar karşına

Aynen benim yasadigim zorluklar. Gorusememenin verdigi gerginlik, sonar kucuk kavgalari halledememe, kucuk kavgalardan yilmak, ve yipranmak.

Malesef ben yurutemedim

Bazilari bunu degisik algilayabilir.Gezip tozmaya iyi olur diye devam edebilir.Erkegine gore degisir.Herkese %100 calismaz.
Konu sahibi evliligi isteyen duzgun bir erkekle ol.Ucuk bir erkegi evlilige ikna etmek bir iskence olur.Ilk once evliliik hakkindaki dusuncesini ogren.Bunu belirttigin halde gezip tozmak isteyecek erkekler olacaktir.Okadar yani.
KI evlilligi dusunmuyorum desen kullanacak kisi cok.Yurdum erkegi iste naparsin.
.
..Cizgin net olsun.Agirligin belli olsun.Niyet bu olsun olur veya olmaz uyumsaglarsiniz veya saglayamaz ayrilirsiniz...Boyle dersin.Evlilik olsun da ne olursa olsyn imaji vermezsin yeter..

3 haftadir biriyle cikiyorum, kesinlikle evlilik düsünmüyorum bana göre degil, dedim. Ikna etti beni, bu pazar istemeye geliyorlar. Sözleniyoruz yani. Panik ataklardayim resmen. Inshallah hersey güzel olur.
Kim miss?
O daha gecen gorustugun olmaz dedgin kisi mi?

İliskimizin 2.ayında evlilik teklifi aldım, sözlendik
Simdi nisanlıyız
Hayattan beklentilerimizin aynı oldugunu fark ettik, yasam tarzlarımızın uyustugunu gözlemledik
Bu sekilde gelisti olaylar, bir anda oluverdi
İnsallah sana da hayırlı birini cıkarır rabbim.

Kim miss?
O daha gecen gorustugun olmaz dedgin kisi mi?
Hayir canim, ondan hic elektrik almamistim ki. Ertesi hafta baska biriyle kahve icmeye ciktim, onunla isler baya ilerledi. Bende hala hayretler icersindeyim valla

Her ilişki ciddi başlar ama nadiren evlilikle sonuçlanır. Bence taraflar birbirini iyi tanıyorsa ilişki uzamamalı. Ben eşimle 1 ay flört ettim. İstediğim gibi davranmadığı için ayrıldım. 5 Sene sonra ilişkimiz yeniden başladı ve hemen evlendik. :) Ben ona yakın zamanda evlilik düşünmediğimi söylemiştim :) Aralık sonunda başladık yeniden. Mayısta nikah yaptık. Karşı cinsi önceden tanıyorsan, ilişkiyi fazla uzun tutmayacaksın bence... Ha bir de erkeğe eski ilişkilerinden asla bahsetmeyeceksin... Uzun ilişkilerim evlilikle sonuçlanmadı... Bir de en büyük hatam eski ilişkilerimden bahsetmek oldu. Konu asla eski ilişkilere gelmemeli...

Hayir canim, ondan hic elektrik almamistim ki. Ertesi hafta baska biriyle kahve icmeye ciktim, onunla isler baya ilerledi. Bende hala hayretler icersindeyim valla
O da bosanmismi?Cocuk varmi?kac yasinda?
Benim de cocuklu bir talibim var.Cocuk kendinde Foto biraz hos.Ama cok yakin hissetmedim .Gorusmedim daha.Gorusecem.Gonlum atmayinca nasil da zul geliyor.

Aynen benim yasadigim zorluklar. Gorusememenin verdigi gerginlik, sonar kucuk kavgalari halledememe, kucuk kavgalardan yilmak, ve yipranmak.

Malesef ben yurutemedim
Bizde yurutemedik ayrildik su an. Beni haketmedigini ve uzdugunu soyledi. Daha oncede demisti. Hep ben kostum pesinden belki bunu beklio yine. Ama cok yoruldum.

O da bosanmismi?Cocuk varmi?kac yasinda?
Benim de cocuklu bir talibim var.Cocuk kendinde Foto biraz hos.Ama cok yakin hissetmedim .Gorusmedim daha.Gorusecem.Gonlum atmayinca nasil da zul geliyor.

Evet oda bosanmis, senelerdir tandigim bildigim biri aslinda, ondan bukadar hizli ilerledi belki hersey :) kendisi 33 yasinda cocuk mocuk yok, cok hoslandim konusmalarindan, tavrindan :) senin cocugun varmi tulipa? Eger yoksa zorlanirsin kanimca iyi düsün derim. Hakkimizda hayirlisi olur inshallah.

Benim durum farkli biraz.. Ben evlenip ayrildim cocugumda yok.. su an karsimda bekar hic evlenmemis ve benimle ileriyi dusunen bir insan var, evlenip bosanmami sorun etmedi hic bir zaman, zamanla duygularimiz olustu birbirimize karsi ve ciddi bir yola girdik, ailesi biliyor, benim tarafimdanda bir kac kisi biliyor .. ama ben bu kez adim adim ilerliyorum.. olursa olur olmazsa olmaz modundayim.. buda ilk evliligimden kalan sarsintilar galiba bilemiyorum.. sonunda eger mutlu olacaksam, eski sorunlari yasamayacaksam, onunla iki uc yil flort edip oyle sozlenmek istiyorum acelem yok, ikinci evliligi dusunemiyorum bile.. duygularimdan emin olsamda bu korkularimla ne yapacagimi bilemiyorum ..

Biz de esimle 5 sevgililikten sonra evlendik, 8 yıldır da evliyiz. Bizim evliliğe geçişimiz biraz çetrefilli oldu. Eşim özenmiş bana evlilik teklifi için ortam hazırlamış, herşey çok güzel ama ben evliliğe yanaşmiyorum, korkuyorum vs. Neyse o gün tartıştık ayrıldık ve sevgilim bir anda şehri terk etti. Çalıştığı firmadan baska ile tayin istemiş 1 hafta içinde gitti. Ben şok oldum, yıkıldım. Onsuz yapamayacağımı anladım ama gurur yaptım aramadım. 3 ay sonra Bayram tatili icin geldiğinde dayanamayıp beni aradı:) Ben de dayanamayıp gittim:) Ve mutlu son.. 5 ay icinde söz, nişan, düğün yapıldı evlendik.
Bu arada eşim ikinci kez sana evlenme teklif etmem, sen et dedi. Önce şaka sandım, anam gerçekmiş. 2 gün trip attı. Dedim ne gerek var evlenicez nasılsa, yok teklif olmadan evlenmem. Ben de sonunda pes ettim sürpriz yapıp onun taşındığı sehre gittim, evlenme teklif ettim hemen de ikna oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…