- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Uzak ilişkiden değil ben söyleyim bizimkinin cıvkı çıktı da ondan biliyoruum...İlişkisine göre değişir bence. 6 ayda b,ku çıkan da var 6 yılda da. İlişkiyi en çok cıvıtan yıpratan bence ayrıl barışlar. Fazla yüz göz olmak bir de. Heyecan da azalıyor sanırım.
6.yılımıza 6 ay kaldı cıvıdıgımızı düşünmüyorum belki de uzak ilişkidendir mi bilmem heyecan bitmedi, ayrılamıyoruz bir de her şeyde.
Siz de seviyorsanız barışın :)
Herkesin ilişkisi çok farklı tabiki. Sizin adınıza da en hayırlısı neyse o olur umarımUzak ilişkiden değil ben söyleyim bizimkinin cıvkı çıktı da ondan biliyoruum...
İnşallah..Herkesin ilişkisi çok farklı tabiki. Sizin adınıza da en hayırlısı neyse o olur umarım
Canım 18 yıllık evliyim görücü usulü evlendik eşim inşaat mühendisi ben ev hanımı halen ikimizde kıpır kipiriz evliliği öldürmuyoruz dört çocuğumuz var ve sadece dört ay nişanli kaldık huylarımiz zevklerimiz çok benzer ama en önemlisi asla saygıyi bırakmayız ve mutlaka birbirimize vakit ayiririz ,bence çıkma dönemini uzatmamak lazım bu işide yarı resmiyete dökmek gerekirki iki tarafta bu işi ciddiye alsın yani tanışma işini nişanlanmak ve ailelerin bilmesi gerektiğini düşünüyorum .umarım gönlüne göre biri çıkar karşınaSelam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Sevgimden bi şüphem yok. Onun da sevgisinden yok. Ama şu sıralar iş yoğunluğundan falan ilgi azaldığını düşünüyorum. Ve ben biraz her şeyi abartırım. Ama uzun senelerden dolayı mı ne bilmiyorum sürekli tartışma yaşıyoruz. Yüz yüze olmadığımız için mi ne problemlerimizi halledemiyoruz. Yorulduk biraz
Bazilari bunu degisik algilayabilir.Gezip tozmaya iyi olur diye devam edebilir.Erkegine gore degisir.Herkese %100 calismaz.Kesinlikle evlilik dusunmuyorum, o sorumlulugu alamam, isim olmaz, evlilik insani degilim aile kurmak falan bence cok absurd dedim.
40 gunde evlenme teklifi aldim.
Yuzuk takilana kadar bize dair bir cop almadim da aldirmadim ya. 3 ayda da soz nisan yaptik.
Yildonumumuzde evlendik. (Sureci bilerek uzun tuttuk)
Esim iliskinin bastaki gaziyla birakirim onu diye korkmus. Ben de gaza gelip kabul etmistim zaten.
Evlendigimize hala inanamiyorum. Nerdeyse bir senedir ayni evdeyiz hala durup dururken "ya biz evli miyiz aheey" diye sariliyorum adama.
% 100 calisiyor.
Kim miss?3 haftadir biriyle cikiyorum, kesinlikle evlilik düsünmüyorum bana göre degil, dedim. Ikna etti beni, bu pazar istemeye geliyorlar. Sözleniyoruz yani. Panik ataklardayim resmen. Inshallah hersey güzel olur.
İliskimizin 2.ayında evlilik teklifi aldım, sözlendikSelam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Hayir canim, ondan hic elektrik almamistim ki. Ertesi hafta baska biriyle kahve icmeye ciktim, onunla isler baya ilerledi. Bende hala hayretler icersindeyim vallaKim miss?
O daha gecen gorustugun olmaz dedgin kisi mi?
Her ilişki ciddi başlar ama nadiren evlilikle sonuçlanır. Bence taraflar birbirini iyi tanıyorsa ilişki uzamamalı. Ben eşimle 1 ay flört ettim. İstediğim gibi davranmadığı için ayrıldım. 5 Sene sonra ilişkimiz yeniden başladı ve hemen evlendik. :) Ben ona yakın zamanda evlilik düşünmediğimi söylemiştim :) Aralık sonunda başladık yeniden. Mayısta nikah yaptık. Karşı cinsi önceden tanıyorsan, ilişkiyi fazla uzun tutmayacaksın bence... Ha bir de erkeğe eski ilişkilerinden asla bahsetmeyeceksin... Uzun ilişkilerim evlilikle sonuçlanmadı... Bir de en büyük hatam eski ilişkilerimden bahsetmek oldu. Konu asla eski ilişkilere gelmemeli...Selam hanimlar,
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)[/QUOTE
O da bosanmismi?Cocuk varmi?kac yasinda?Hayir canim, ondan hic elektrik almamistim ki. Ertesi hafta baska biriyle kahve icmeye ciktim, onunla isler baya ilerledi. Bende hala hayretler icersindeyim valla
Bizde yurutemedik ayrildik su an. Beni haketmedigini ve uzdugunu soyledi. Daha oncede demisti. Hep ben kostum pesinden belki bunu beklio yine. Ama cok yoruldum.Aynen benim yasadigim zorluklar. Gorusememenin verdigi gerginlik, sonar kucuk kavgalari halledememe, kucuk kavgalardan yilmak, ve yipranmak.
Malesef ben yurutemedim
O da bosanmismi?Cocuk varmi?kac yasinda?
Benim de cocuklu bir talibim var.Cocuk kendindeFoto biraz hos.Ama cok yakin hissetmedim .Gorusmedim daha.Gorusecem.Gonlum atmayinca nasil da zul geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?