- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Evlilik fobim var. Buna rağmen gayri ciddi bir ilişki hiç istemedim. 3 gün onla 5 gün bunla olmadım. (Hem evlenmek istemiyorum hem ciddiye alınmak istiyorum garip insan evladıyım.)
Adam bana ilk başta ben 30 dan önce evlenmem, seni seviyorum falan demesi bile uzun sürdü. Ne zaman sevgili olduk hiç anlamadım zaten. Lafını yuttu 1 senenin sonunda. Sana aşığım evlenelim. Artık böyle görüşmeler yetmiyor. Yanımda istiyorumlar falan filan. Evlenme teklifi etmeden evlenme moduna girdi.Dur dedim naptın sen önce bana sor. Tamam dedim mi bir sor
Evlenmekten hala korkuyorum ama bu yaz evleniyorum inşallah3 yıldır evlenelim diye bekliyor.
Uzun ilişki de dönem dönem monotonlaşmalar oluyor. Kafa yapınız uyumluysa, zaten şartlarda uygunsa olay evliliğe kendi kendine gidiyor.
Ya benden bir tane daha.
Gayri ciddi ilişkileri istemiyorum ama evlenmekten de korkuyorum.
Bu ne yaman çelişki
Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Aynı ben :)))) Evlilik fobisi bende de var. Evlilikten ziyade evliliğe giden yol fobim var. Aileler tanışacak, örf adetler ortaya dökülecek, bi dünya ıvır zıvır. İnanılmaz büyüyor gözümde. Özgürlüğüm konusunda da ciddi tedirginim. Şİmdilik evlilik muhabbetim yok ama birgün olacak illaki. İnşallah bende sıkıntısız atlatırım o aşamaları. Hepsi birer güzel anı olarak kalır...Evlilik fobim vardı,işe burnunu sokan kaynanalar aileler bana çok saçma gelirdi.Ayrıca her türlü geleneklerden hep nefret ettim.Ayrıca özgürlüğüm gidecek diye ödüm bi tarafıma kaçıyordu.
O çook eskiden tanıdığım biriydi,tekrar karşılaştık.Benim fobilerimin hepsine tamam dedi sen ne dersen o olacak ve gerçekten çok şükür 3 yıldır öyle.
Sevgili olduk ve şaka denecek kısa bir sürede evlendik.
Ama avatarımda hala inatçıyım
Sorma çok garip bir kafa yapısıHayır birde bunu karşı tarafa söyleyince direkt dengesiz izlenimi veriyor insan
Benim kafa her zaman diğer insanlardan farklı çalışmıştır zaten.
Bir de dengesiz izlenimi değil direk dengesiz kategorisindeyiz yani.( Kendi adıma konuşuyorum)
Zaten erkekler de koşarak uzaklaşıyor.
Ama deli divane aşık oluyorlar.
Onlarda ayrı bir çelişki
Ben o aşamaları yaşamamak için çok kısacık bir sürede evlendim zaten ,cidden şaka gibi bir süreydi,Aynı ben :)))) Evlilik fobisi bende de var. Evlilikten ziyade evliliğe giden yol fobim var. Aileler tanışacak, örf adetler ortaya dökülecek, bi dünya ıvır zıvır. İnanılmaz büyüyor gözümde. Özgürlüğüm konusunda da ciddi tedirginim. Şİmdilik evlilik muhabbetim yok ama birgün olacak illaki. İnşallah bende sıkıntısız atlatırım o aşamaları. Hepsi birer güzel anı olarak kalır...
Kaçamadı ağıma düştüDarısı başına canım
Denden koyuyorum..Kesinlikle evlilik dusunmuyorum, o sorumlulugu alamam, isim olmaz, evlilik insani degilim aile kurmak falan bence cok absurd dedim.
40 gunde evlenme teklifi aldim.
Yuzuk takilana kadar bize dair bir cop almadim da aldirmadim ya. 3 ayda da soz nisan yaptik.
Yildonumumuzde evlendik. (Sureci bilerek uzun tuttuk)
Esim iliskinin bastaki gaziyla birakirim onu diye korkmus. Ben de gaza gelip kabul etmistim zaten.
Evlendigimize hala inanamiyorum. Nerdeyse bir senedir ayni evdeyiz hala durup dururken "ya biz evli miyiz aheey" diye sariliyorum adama.
% 100 calisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?