Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

Ya benden bir tane daha.
Gayri ciddi ilişkileri istemiyorum ama evlenmekten de korkuyorum.
Bu ne yaman çelişki

Lisede sınıf arkadaşı olarak başlayan ilişkimiz 10. yılda üniversite, askerlik, iş bulma, nişan vs derken evlilikle taçlandı. Allahıma şükürler olsun. Önemli olan bence ilişkiden ve geleceğinizden beklentiniz. Siz herşeyi zamanında olması gerektiği gibi yaşar ve sabrederseniz ve üstüne çokta severseniz çokta güzel oluyor uzun süreli bence.
Önemli olan ikinizinde hayattaki beklentilerini, amaçlarını kısıtlamadan sürdürebilmek ..

ben evlilik teklifi almadım.kaçalımmı kaçalım dedik.haydeee.çok şükür herkes kadar yuvarlanıp gidiyoruz.yarın 15. evlilik yıl dönümümüz.allah herkesi sevdiğinle bir ömür mutlu etsin.

6 sene falan sevgiliydik,tabiki öncelikle ciddi bir ilişki için adım atıyoruz.
Bunu hal ve haraketlerimle zaten belli ettim yeri geldi dile getirdim ve getirdi
Sonrasında aileler arası tanışma ve bildiğin 8 koca yıla sığan Elhamdülillah evlilik
Ve inşallah sıra size gelir mutlu mesut bir evliliğiniz olur

Aynı ben :)))) Evlilik fobisi bende de var. Evlilikten ziyade evliliğe giden yol fobim var. Aileler tanışacak, örf adetler ortaya dökülecek, bi dünya ıvır zıvır. İnanılmaz büyüyor gözümde. Özgürlüğüm konusunda da ciddi tedirginim. Şİmdilik evlilik muhabbetim yok ama birgün olacak illaki. İnşallah bende sıkıntısız atlatırım o aşamaları. Hepsi birer güzel anı olarak kalır...

yani kişiden kişiye değişir süreç kimisi uzun yıllar çıkar heranından memnundur evlenir kimisi kanlı bıçkalı olur ama yılların vermiş olduğu alışkanlıktan mecburi evlenir mutsuz olur... biz 1,5 yıl sonunda evlendik

Sorma çok garip bir kafa yapısı Hayır birde bunu karşı tarafa söyleyince direkt dengesiz izlenimi veriyor insan

Benim kafa her zaman diğer insanlardan farklı çalışmıştır zaten.
Bir de dengesiz izlenimi değil direk dengesiz kategorisindeyiz yani.( Kendi adıma konuşuyorum)
Zaten erkekler de koşarak uzaklaşıyor.
Ama deli divane aşık oluyorlar.
Onlarda ayrı bir çelişki

Kaçamadı ağıma düştü Darısı başına canım

biz 8 ay icinde soz nisan dugun hepsini yaptik.
6 yillik evliyim.
bu kadar kisa surede evlendigime pisman degilim.

Ben o aşamaları yaşamamak için çok kısacık bir sürede evlendim zaten ,cidden şaka gibi bir süreydi,
Yoksa mümkün değil evlenmezdim.Çünkü benim evimi,benim eşyamı ne isteyip istemediğimi benden iyi kimse bilemez.Ama burda da okuyorum ,altınların gramından şeklinden ıdısından ,düğün sonrası kime gideceğinden vırt zırt tamamen saçmalık bi dünya mevzu.Ayrıca kavgası dövüşü bilmem ne,,,,Hiç uğraşamazdım uğraştırmadı da sağ olsun eşim.Beni iyi anlamış.
Umarım senin de gönlüne göre olur zamanı gelince hayırlısı ile.

2009 mayısta başladık, 2014 haziranda evlendik.
Aslında nedesem bilemedim cıvıklaşma konusunda. Rutine dönüyor sanki herşey.

Kaçamadı ağıma düştü Darısı başına canım

Sağol canım.
Ama öncelikle beni evliliğe ısındıracak arkadaşlar lazım çevremde.
Ya da adam o kadar sabırlı olmalı ve stratejik davranmalı ki elinden kaçırmamalı beni.
Sevgililerimin hep dediği bu insanın hayatında her an gidecekmişsin gibi duruyorsun derler

Hey gidi günler heyyyyy

Biz eşimle aynı mahallede oturuyorduk,ortaokul ikinci sınıfta bana arkadaşlık teklif ettibende kabul ettimyıl 1996sonra lise dönemi başladı araya ayrılıklar girdieşim liseye ara verdi çalışması gerekti vs sonraki yıl liseye başladı,tesadüfe bakın aynı liseye yine tesadüfe bakınki bende sınıfta kalmışımtekrar yapıcam,düştük aynı döneme,bir süre sonra tekrar başladık,inişli çıkışlı iki yılın ardından son sene benimle evlenmek istediğini,artık ciddi olmak istediğini söyledi söz verdi ve sözünüde tuttulise 2002 de bitti 2003 şubat ayında söz takıldı,2005 de nişan,2008 de evlendik Allah'ın izniyle çok zor bir süreçti,tabiri caizse feleğin çemberinden geçtik ne annem ne kv evlenmemizi istemedi,biz direndik onlar pes ettişimdilerde torunlarını sevip iyiki doğmuşsunuz diyorlar

Uzun ilişki çok zoryazarken bile kalbim hızlı çarpıyor,nefesim daralıyor ve başıma ağrı girdi

biz tanıştık 6 ay sonra nişanlandık. 3 ay sonrada evlendik. 7 aydır evliyiz. maşallah her şey süper. uzun ilişki sevmem ben sıkılıyorum. o zaman da söyledim uzayacaksa ayrılalım bana göre değil dedim. ve evlendik

Denden koyuyorum..
Düğün gününe kadar ben evlenmek istemiyorum dedim.. gerçekten de istemiyodum. Ama paşa paşa evlendim. Niye öyle yaptım ben de bilmiyorum. Galiba istiyodum ama bi yanımda yusuf yusufdu.. yoksa şimdi niye mutlu olayım.. Adamlar galiba sorunlu tiplerle evlenmeyi seviyo manyaklar mı ne..

Tanıştıktan 2 ay sonra evlenme teklif etti eşim bana, ki aklımın ucunda hiç evlilik yoktu, onun da.. Ama öyle biri çıkıyor ki karşına, bütün ezberlerini bozuyor... 4 yıldır birlikteyiz, 3 yıldır da evliyiz. Yani bunlar planla programla, ya da ciddi ilişki için çizgi çekmekle vs. ile olmuyor. Doğru adam olduğunu anladığınız anda zaten olaylar öyle gelişiyor. Ama çok uzayan ilişkilerin evlilikten uzaklaştığını biliyorum, defalarca şahit oldum yakın çevremden, çünkü adamlar alışıyor "evli değiliz ama gül gibi gidiyor ilişki işte, niye evleneyim ki" moduna giriyorlar. O yüzden ciddileşen ilişkilerde hemen adını koyma taraftarıyım, en azından bir söz, bir nişan.. Ondan sonra evlenene kadar 1-2 sene içinde belli olur zaten doğru karar verip vermediğiniz. Yakın arkadaşlarımdan birinin 7 yıllık mükemmel giden ilişkisi bitmişti de çocuk ayrıldıktan sonra 6 ay içinde başkasıyla nişanlandı. Başka bir şey demiyorum :)

Son düzenleme:
Ben eski eşimle tanışmamla evlilikten bahsetmesi bir oldu o zamanlarda 20 yaşlarında falandık ben çok erken olduğunu söyledim okulumuz var falan filan..6 ay sonra bi yüzükle geldi bi teklif bile yapmadan, yüzük takmış olduk sonrasında o evlilik ben 29 yaşına gelene kadar gerçekleşmedi ve sebebi ben değildim okulunu bitiremedi uzattıkça uzattı, askerliğiydi, iş bulmasıydı falan filan 29 yaşında evlendim 8 ay sonra boşandım Şimdiki eşimle birlikte olmaya başladıktan 4-5 ay sonra bana birlikte yaşamayı teklif etti kabul ettim.. Yeni bi ev tuttuk dayadık döşedik.. 1,5 yıl hiç evlilikten bahsetmedik.. Bahsedenlere biz zaten evliyiz diye cevaplardı eşim..Sonra bi gün bi yüzükle yurtdışı tatilinde filmlere konu olabilicek güzellikte bi evlenme teklifi aldım.. 4 GÜN sonra evlendim :) 1 yıldır da evliyim.. Yani bu işler önceden planlamakla düşünmekle falan olmuyo.. Bazısı anca konuşur hiç bi icraat yapmaz.. Bazısı da durur durur sana hayallerini yaşatır Kısmet bu işler

2015 aralık ayında tanıştık ocakta nikahı yapmıştık) çokda iyi oldu uzun süreli bayar bence yenı heycanla daha güzel herşey şimdi bebişmizi beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…