- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Valla ben artık herkesin bir olmadığını olamayacağını kabullendim. Tek tip tanımlamalar yanlış. Öyle biri karşına çıkıyorki ne olduğunu anlamıyorsun işte. Cidden kısmet işi. Bu arada her an gidecekmişsin görüntüsü korkutucu geliyor ama karşındaki aslında sınırlarını öğrenince kaybetme korkusunu hep hissetmesi iyi bir şeySağol canım.
Ama öncelikle beni evliliğe ısındıracak arkadaşlar lazım çevremde.
Ya da adam o kadar sabırlı olmalı ve stratejik davranmalı ki elinden kaçırmamalı beni.
Sevgililerimin hep dediği bu insanın hayatında her an gidecekmişsin gibi duruyorsun derler
Kesinlikle evlilik dusunmuyorum, o sorumlulugu alamam, isim olmaz, evlilik insani degilim aile kurmak falan bence cok absurd dedim.
40 gunde evlenme teklifi aldim.
Yuzuk takilana kadar bize dair bir cop almadim da aldirmadim ya. 3 ayda da soz nisan yaptik.
Yildonumumuzde evlendik. (Sureci bilerek uzun tuttuk)
Esim iliskinin bastaki gaziyla birakirim onu diye korkmus. Ben de gaza gelip kabul etmistim zaten.
Evlendigimize hala inanamiyorum. Nerdeyse bir senedir ayni evdeyiz hala durup dururken "ya biz evli miyiz aheey" diye sariliyorum adama.
% 100 calisiyor.
Ben o "evet evlenmeliyim" cesareti nereden geliyor hep bunu merak ediyorum.
Asla kimse icin bunu diyemeyecekmisim gibi, evlenirsem de hani buraya kadar geldik bu isler boyle yuruyor iyi madem evlenelim diyecekmisim gibi geliyor.
Hay masallah Allah mutlu etsin :)bi gün ben ülkenin bi ucunda o bi ucunda çalışırken
evlensek mi biz yaa dedik
o güne kadar evliliği cidden düşünmemiştim
5 gün sonrasında evlendik
5 senelik ilişkimiz var bu yazdığınız her şeyi bende düşünüyorum. Bi süre sonra sıkılıyoruz galiba. Bu aralar kafam karışık. Bırakamıyorum da, devam da edemiyorum
Biz tanistigimiz ilk gunu esim "ben ciddi olarak devam ediyorum bilgin olsun" dedi. 2 ay sonra istemeye geldi ama iki sene nisanli kaldikGuzel de bir evliligim var cok sukur. Yalniz sunu farkettim, birbirine saygisi olmayan ve birbiriyle arkadas olamayan ciftlerin iliski omru pek olmuyor. Simdi bakiyorum da esimle birbirimize bir kere bile hakaret etmemisiz, kucumsememisiz aksine baskalarinin yaninda onore etmeye calismisiz. Birbirimizin en iyi arkadasiyiz, bir yere gidilecekse ilk tercihimiz yine birbirimiz oluyoruz. Yani birlikte cok egleniyoruz. Boyle bir iliskiniz yoksa devam etmeyin bence.
Benim eski sevgilimle olan ilişkim böyleydi 1 buçuk yıl sonunda terkedildim sebebi hala muamma :) seviyorum ölüyorum diyen adam bir ay içinde değişti asosyal biriydi ve benim senden başkasına ihtiyacım yok derdi birlikte çok eğlenirdik ve iyi arkadaştık herşeyden önce kendisi hep inkar ediyor ama bizim ki din farklılığı yüzünden bitti 7 ay oldu hala toparlanmaya çalışıyorum bundan sonra da evlenebileceğimi sanmıyorum ve birine bir sene mi bile vermek aynı şeyleri tekrar yaşamak da istemiyorum
Sevgimden bi şüphem yok. Onun da sevgisinden yok. Ama şu sıralar iş yoğunluğundan falan ilgi azaldığını düşünüyorum. Ve ben biraz her şeyi abartırım. Ama uzun senelerden dolayı mı ne bilmiyorum sürekli tartışma yaşıyoruz. Yüz yüze olmadığımız için mi ne problemlerimizi halledemiyoruz. Yorulduk birazSormamda bir sakinca yoksa, sizin sorunlariniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?