İlişkilerde/evliliklerde kadın/erkek dominantlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hiçbir erkek evlendiği gibi kalmıyor derken? O tam tersi değil miydi, değişmez diyorlar hani?

Kotu birseybu aslinda:) cocuklarla kac katina cikiyor bu durum. cocuklari mesela hayatta esimle tek doktora yollamadim

Maco erkekten iyidir...
Arada karar vermesine zorla boyle boyle alışır,ama cok da alıştırma

Boşver böyle yönetimin altında olsun gitsin diyorsun
Ben de uyuyan devi mi uyandırmaya çalışıyorum napıyorum

Kotu birseybu aslinda:) cocuklarla kac katina cikiyor bu durum. cocuklari mesela hayatta esimle tek doktora yollamadim

O kadar diyorsun

Boşver böyle yönetimin altında olsun gitsin diyorsun
Ben de uyuyan devi mi uyandırmaya çalışıyorum napıyorum

O kadar diyorsun
Bendeki asiri, cunku benim dusundugum seyleri o dusunemez hatta bir cok kisi dysunemiyor. Mantiksiz birsey gibi geliyorsa doktor beni ikna dene kadar devam:)

Bendeki asiri, cunku benim dusundugum seyleri o dusunemez hatta bir cok kisi dysunemiyor. Mantiksiz birsey gibi geliyorsa doktor beni ikna dene kadar devam:)

Ben dışa çok yansıtmıyorum böyle kontrolcü olduğumu, rahat etmeye çalışıyorum ama içimde hep işte o, işte şurası da şöyle olsa böyle yapılsa. O kimse düşünemiyor kısmına katılıyorum, bazen insanlar Vanillav bunu nasıl düşündün diyorlar Fazla düşünüyoruz galiba. Zaten benimkinin sık kurduğu cümle: "Çok düşünüyorsun."

Senin nişanlın seni çok seviyor, konularından biliyorum
Neden can sıkıcı oldu senin için?[/QUOTE]

çünkü hep benim söylemem lazım şöyle yapalım,böyle yapalım şu varmış şuraya gidelim yani o da plan yapsın ve hadi şuraya gidiyoruz desin istiyorum
ya da mesela ne istersin ne alayım
neyi sevdiğimi biliyor söylememe gerek var mı
bu yüzden
neyse buna da şükür

benim sevgilim de konu ne olursa olsun "sen daha iyi bilirsin hayatım" diyip çekiliyor. ben normalde asla kimseye sen daha iyi bilirsin demem çünkü ben bilirim hahahahaah ama bir kez dedim ona ve "birlikte karar verelim o zaman ben tek vermeyeyim" dedi.

sorunca da "ben zaten her şeye uyarım ki sen mutlu ol" tarzı cevaplar alıyorum ama aslında bunun altında "ya beni uğraştırma şimdi sen hallet" düşüncesi olduğunu da biliyorum.

güzel gidiyor şu an yani ben şikayetçi değilim ikimiz için bir şeyler yapmayı seviyorum.

Ben organizasyon işini çoğu zaman eşime bırakırım,kalacağımız yer tatil planları vs vs. Gitmek istediğimden bahsederim sadece,o ayarlar. Güzel bi yemek yiyelim derim yeri o ayarlar rezervasyonu yapar. Çocuğu okul çıkışı alıp hastaneye gider yani hiç öyle muhteşem kadını güçlü kadını oynamam ki aslında çalışan evde işte biçok sorumluğu olan bi kadınım,valla hayatımızı kolaylaştırmaya çalışıyoruz ikimizde kimse kimseye biat etmiyor yoksa. Ataerkil anaerkil de saçma geliyor bana,aynı şekilde beyni olan iki insanız niye her adımda izin alıp onaylayalım ki durumu?

Korku iyidir. Adanalı ile evli olduğunu 1 gün bile unutturmam

:) bacım siz de ciğer yediğiniz icin mi oluyor nedir?? Çok denk geldim yani biliyorum :) sinirlendirirse at kanala birimiz zaten çekeriz videoya atarız Show tv whatsapp ihbar hattına :))))

Senin nişanlın seni çok seviyor, konularından biliyorum
Neden can sıkıcı oldu senin için?

çünkü hep benim söylemem lazım şöyle yapalım,böyle yapalım şu varmış şuraya gidelim yani o da plan yapsın ve hadi şuraya gidiyoruz desin istiyorum
ya da mesela ne istersin ne alayım
neyi sevdiğimi biliyor söylememe gerek var mı
bu yüzden
neyse buna da şükür[/QUOTE]

Ayy aynen
Ben acaba yeterince önemsememek mi bu diye korkup açmıştım konuyu ama yalnız değilmişim neyse ki
Bu da bir cins erkek tipi demek ki

sorunca da "ben zaten her şeye uyarım ki sen mutlu ol" tarzı cevaplar alıyorum ama aslında bunun altında "ya beni uğraştırma şimdi sen hallet" düşüncesi olduğunu da biliyorum.

Heh bu
Ya ben o düşünce olduğunu bilmiyorum kendisi söyledi zaten uğraşmayı sevmediğini adam açılışı yaptı topu bana attı sonrasının ee noldu şimdi oldum ben de doğal olarak
Ya da belki yapıları fazla sakin, kolay memnun edilebilen olduğu için

Ayy aynen
Ben acaba yeterince önemsememek mi bu diye korkup açmıştım konuyu ama yalnız değilmişim neyse ki
Bu da bir cins erkek tipi demek ki

Heh bu
Ya ben o düşünce olduğunu bilmiyorum kendisi söyledi zaten uğraşmayı sevmediğini adam açılışı yaptı topu bana attı sonrasının ee noldu şimdi oldum ben de doğal olarak
Ya da belki yapıları fazla sakin, kolay memnun edilebilen olduğu için[/QUOTE]

evet bak mesela boş bir günümüz olsa ben asla evde oturalım demem "hadi kalk yürüyüşe gidelim, yemeğe dışarı çıkalım, hadi hadi kalk tiyatro bileti aldım" diye adamı sürüklerim. ama ona kalsa "evde oturalım mı film izleriz?" der. ben seviyorum organizasyon yapmayı.

hatta o arada bir kendisi düşünüp bir şey yapınca daha fazla mutlu oluyorum. bence takma adamın sana güveniyor olması ve mutlu etmek istemesi güzel.

Evet, konuda sana yardım etmez, çocuğu sana atar vb katastrof yorumlar geldi ama bir şey desem istesem yapar yani aslında, sadece benim dürtmem lazım, kalk soğan doğra diye

Evet, konuda sana yardım etmez, çocuğu sana atar vb katastrof yorumlar geldi ama bir şey desem istesem yapar yani aslında, sadece benim dürtmem lazım, kalk soğan doğra diye

o bahsi geçenler hödük oluyor şahsen kendi sevgilim için sadece beni çok sevdiğini ve mutlu olmamı istediğini düşünüyorum çünkü ben zor memnun olan bir insanım. sen de öyle düşün adam düşüncesiz olsa anlardın bu zamana kadar. :)

bizi evliligimiz boyleydi :)

ama ben ikinci cocuktan sonra iskartaya ciktim,

simdi yukun cogunlugu ona gecti, idare de ediyor, ama cok stres yapiyor,
dumeni geri almam lazim ama daha hazir degilim,
biraz daha debelensin bakalim

bizi evliligimiz boyleydi :)

ama ben ikinci cocuktan sonra iskartaya ciktim,

simdi yukun cogunlugu ona gecti, idare de ediyor, ama cok stres yapiyor,
dumeni geri almam lazim ama daha hazir degilim,
biraz daha debelensin bakalim

Yaa iki çocuk mu yapmak lazım ille dümeni atmak için
Nasıl attınız

Yaa iki çocuk mu yapmak lazım ille dümeni atmak için
Nasıl attınız

ben cok zorlandim ikinci cocuktan sonra, psikolojik olarak,
sonra cektim kendimi her seyden,
daha toparlanabilmis degilim,
esim cocuklara da bana da bakiyor iste sagolsun,

simci yaz tatilini ayarliyor mesela,
kac kez sordu, gel birlikte bakalim rotamiza diye,
normalde ben her seyi planlarim, adama bir tek is yerinden izin istemesi kalirdi,
simdi her seye o bakiyor.

arada da yokluyor ama,
iyilestin mi, dondun mu eskiye diye
yok diyorum daha degil, sen devam et

biz ayni böyleyiz ve ikimizde mutluyuz. genel anlamda herseye ben karar veririm. alinan mobilya, gidilen tatil, yenilen yemek vs. yani genel anlamda herseyin karari bendedir.
esim bir karar almadan önce hep bana danisir (cok nadir kendi kendine bir plan yapar zaten)
birikim bende, para yönetimi vs. hep bendedir.
bizim ikimizinde aile yapisi zaten böyle. esimde anaerkil bir aile buyümüs- hic yadirgamiyor. ben zaten asla ataerkil (ben erkegim diyen tip, cokta tin onun 20 gram fazlasi :) ) veya maco bir erkekle yapamam (kesin sinirden döverdim)
neyse, biz mutluyuz

görüşten görüşe değişir, ama her dediğime evet diyen, eteklerimden çıkmayan bir adama ben saygı duyamam. adam dediğinin kendi fikirleri görüşleri olur, sonra oturur konuşuruz. gerekirse beraber karar alırız. gel dediğimde gelip git dediğimde gidecekse evlenmem ya da sevgili olmam da gider bir evcil can alırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…