Istisnalar hariç hiçbir erkek olduğu gibi kalmıyor evlenince o yüzden bence bu iyidir çünkü büyük ihtimal evlenince öyle olmucak maço diye sevdigimiz erkekler sevgiliyken hoş gözüküyor ama evlenince kiskancligi sen kadinsin ben erkeğim yaparım konuşmaları kıyafete karışması baya sıkıcı oluyor hatta boşanmaya gidiyor hayat söyle ana kuzusu diye tabir edilen bazı erkekler korkak ta olabiliyor pasif olabiliyor oyleside saçma erkek gibi olmuyorlar öyle değilse bence ideal es
Kotu birseybu aslinda:) cocuklarla kac katina cikiyor bu durum. cocuklari mesela hayatta esimle tek doktora yollamadimİkincidir pilot lafı gidiyor ama konuda, bizdeki tek pilot beyefendilerinin kendisi
Boğdunuz mu peki
Bende de var o ya, işleri kontrol etmeyi severim.
Sanki diğerleri hatalı veya eksik yapacak, tam istediğim gibi olmayacak gibi geliyor.
Ben yaparsam da cidden etraflıca düşünüp, kusursuz yapıyorum ondan olsa gerek diğerlerinin salla pati hadi yapalım yeaa tarzı girişimlerinde içim rahat etmiyor
Maco erkekten iyidir...
Arada karar vermesine zorla boyle boyle alışır,ama cok da alıştırma
Kotu birseybu aslinda:) cocuklarla kac katina cikiyor bu durum. cocuklari mesela hayatta esimle tek doktora yollamadim
Bendeki asiri, cunku benim dusundugum seyleri o dusunemez hatta bir cok kisi dysunemiyor. Mantiksiz birsey gibi geliyorsa doktor beni ikna dene kadar devam:)Boşver böyle yönetimin altında olsun gitsin diyorsun
Ben de uyuyan devi mi uyandırmaya çalışıyorum napıyorum
O kadar diyorsun
Bendeki asiri, cunku benim dusundugum seyleri o dusunemez hatta bir cok kisi dysunemiyor. Mantiksiz birsey gibi geliyorsa doktor beni ikna dene kadar devam:)
Korku iyidir. Adanalı ile evli olduğunu 1 gün bile unutturmam
Senin nişanlın seni çok seviyor, konularından biliyorum
Neden can sıkıcı oldu senin için?
sorunca da "ben zaten her şeye uyarım ki sen mutlu ol" tarzı cevaplar alıyorum ama aslında bunun altında "ya beni uğraştırma şimdi sen hallet" düşüncesi olduğunu da biliyorum.
çünkü hep benim söylemem lazım şöyle yapalım,böyle yapalım şu varmış şuraya gidelim yani o da plan yapsın ve hadi şuraya gidiyoruz desin istiyorum
ya da mesela ne istersin ne alayım
neyi sevdiğimi biliyor söylememe gerek var mı
bu yüzden
neyse buna da şükür
evet bak mesela boş bir günümüz olsa ben asla evde oturalım demem "hadi kalk yürüyüşe gidelim, yemeğe dışarı çıkalım, hadi hadi kalk tiyatro bileti aldım" diye adamı sürüklerim. ama ona kalsa "evde oturalım mı film izleriz?" der. ben seviyorum organizasyon yapmayı.
hatta o arada bir kendisi düşünüp bir şey yapınca daha fazla mutlu oluyorum. bence takma adamın sana güveniyor olması ve mutlu etmek istemesi güzel.
Evet, konuda sana yardım etmez, çocuğu sana atar vb katastrof yorumlar geldi ama bir şey desem istesem yapar yani aslında, sadece benim dürtmem lazım, kalk soğan doğra diye
bizi evliligimiz boyleydi :)
ama ben ikinci cocuktan sonra iskartaya ciktim,
simdi yukun cogunlugu ona gecti, idare de ediyor, ama cok stres yapiyor,
dumeni geri almam lazim ama daha hazir degilim,
biraz daha debelensin bakalim
Yaa iki çocuk mu yapmak lazım ille dümeni atmak için
Nasıl attınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?