- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
tabi işlerine gelmez düşünmezler. sen düşün derler kolaylarına gider doğru, ama hanımköylü de olmasın yani değil mi? ben mesela istemem o kadar bana bağımlı bir erkek. kendi duruşu,prensipleri olsun isterim. bu ezilen adamlar dışarıdan çok sakil duruyor maalesef.Bi yerden sonra sıkıyor. Herşey sana bakıyor. O düşünmüyor çünkü.
Göründüğü gibi minnoş değiller yani. Gizli odunlar dikkat et, fırsata çevir bu durumu.
Huylarımız aşırı zıttır, eşim ağır kanlı ve bana nazaran çok relaks biridir. Ben de hemen her şey olsun, çabuk halledilsin isterim, tezcanlı ve pratik biriyim. Bu sebeple eşimin önüne atladığımı fark edip biraz geri çekilme yoluna girdim. Ben bırakınca kendisinin de planlayabildiğini gördüm.
Öff bu var bende de işte
Kendimi tutamıyorum çünkü bir şey hallolacaksa halledelim hemen yani
çünkü hep benim söylemem lazım şöyle yapalım,böyle yapalım şu varmış şuraya gidelim yani o da plan yapsın ve hadi şuraya gidiyoruz desin istiyorum
ya da mesela ne istersin ne alayım
neyi sevdiğimi biliyor söylememe gerek var mı
bu yüzden
neyse buna da şükür
Selamlar hanımlar
Sizce bir erkeğin kararları kadına bırakması iyi bir şey mi?
Ben anaerkil bi aileden geliyorum, böyle kadın/erkek uyumunu görmeye alışkınım.
Ya mesela nereye gideceğiz, ne yiyeceğiz, ne yapacağız ben karar veriyorum
Ben bulana kadar ısrar ediyor ne yapalım, ne yiyelim
Kaçta nerde olmam lazım sen söyle bana
Hani nerde buluşalım değil soruş stili bile
dertsiz başına dert arıyosun bulmuş bunalıyosun bence senin tarzın sanırım şöyle ağzının üstüne bitane vuracak otur dedimmi otur git dedimmi git bu evin erkeği benim diyecek.
Valla ben bilemedim ne hoşuma gidiyor.
Ben karar almayı severim, yapım dominant ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum o yüzden bilemiyorum ilerde nasıl olur bu.
Valla ben bilemedim ne hoşuma gidiyor.
Ben karar almayı severim, yapım dominant ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum o yüzden bilemiyorum ilerde nasıl olur bu.
Önemsememek değil de uğraşmak istemiyorlar gerçekten
önemsemese yaptığın plana da uymaz :)
Azıcık değil fazlasıyla öyle ve sinir bozucuKonularında sana hep abartıyorsun diyorduk ama azıcık bile benimki gibiyse nişanlın ben sana hak verdim şu noktada. Neden sinir olduğunu anladım.
Azıcık değil fazlasıyla öyle ve sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?