İlişkilerde Maddi Denklik

Çocuğu yaşında kızla dolaşan herifler yaşıtı olabilirler ama dengi değiller. :KK66: Ha mahallenin en mutlu olanları da o yalnız kedili teyzeler olur genelde. 💝

İstemsiz bekar kalan erkeklerin kedi düşmanlığı işte.

Güya kendilerine yüz vermeyen kadınlar pişman olup ağlayarak kedi besliyorlarmış 😂

Kadınlar bizi değil kedileri seçiyorlar hazımsızlığı 😂

Kedi besleyen bisürü kadın tanıyorum koca bulamadım ühüüüü diye beslemiyorlar gayet mutlular.

İnceller keşke beyinleriyle düşünebilseler

39 yaşına gelmişsin, gittikçe kaliteli erkek bulma ihtimalin düşüyor. yaşıtın dengin erkekler genç kızlara bakar pek şansın yok. ne istediğine karar ver yükseklerden uçarsan mahalledeki yalnız kedili teyzelerden olma ihtimalin var
kedili teyze olmak > > > herhangi bir erkekle olmak :halay:

Güya kendilerine yüz vermeyen kadınlar pişman olup ağlayarak kedi besliyorlarmış 😂

Kedi besleyen bisürü kadın tanıyorum koca bulamadım ühüüüü diye beslemiyorlar gayet mutlular.

Haklısınız. Bazı erkek kesimlerinde kedi düşmanlığı var cidden. Bence de hem kedi seçiyorlar hemde bizim yerimize kedi besliyorlar diye öfkeleniyorlar. 😂

Herkesin dilinde bi oturmuş kadınlar maddiyata bakıyor lafı varya üstümüze yapıştı kaldı. Tam tersi erkekler aşırı maddiyatçı aldıkları bir kahveden bile bu benim paramı yeme derdinde diye atıp tutuyorlar.
Ya onu geçtim son zamanlarda da kriter edinmişler kendilerine ciddi bir tanışma olacaksa eş adayının ATANMIŞ olması gerekiyormuş 😂 bakın çalışması yetmiyor atanması gerek 😂 kaç kere duydum hepsinde ayrı bir şok yaşıyorum.
Konu sahibi çalışmış kazanmışsın bunlara 5 kuruş bile yedirme valla

Herkesin dilinde bi oturmuş kadınlar maddiyata bakıyor lafı varya üstümüze yapıştı kaldı. Tam tersi erkekler aşırı maddiyatçı aldıkları bir kahveden bile bu benim paramı yeme derdinde diye atıp tutuyorlar.
Ya onu geçtim son zamanlarda da kriter edinmişler kendilerine ciddi bir tanışma olacaksa eş adayının ATANMIŞ olması gerekiyormuş 😂 bakın çalışması yetmiyor atanması gerek 😂 kaç kere duydum hepsinde ayrı bir şok yaşıyorum.

Zaten kadınlar paraya bakıyor u inceller uydurdu.

Kendileri paraya düşkün oldukları için kadınları öyle sanıyorlar, iğrenç karakterleri var ama sorsan parasız oldukları için seçilmiyorlarmış, yersen.

Gecekonduda yaşayan bir sürü aile var o ailelerdeki kadınlar paraya bakmıyorlar.

Ya da kendileri fakir demek ki babaları da fakir. Fakir babalarına bakan annelerini hesaba katmıyorlar.

İşlerine gelmiyor istiyorlar ki manken gibi kadınlar kendilerine yüz versin olmayınca da sosyal medyada yok kadınlar paragöz yok kadınlar hipergamik.

Savunma psikolojisi hep bunlar.

Meşhur bi twit var bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_3333.webp
    IMG_3333.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 88
aaa bu ilginç
ne gibi harcamalar? çocuk konusu mu?
çocuk değil evlilik ekstra harcamalarla geliyor dediniz diye dikkatimi çekti.
Bizde ikimizde para harcamayı gezmeyi seviyoruz😅eşim benden daha çok harcar bana göre daha markaya düşkündür. Ama evlenince ikimizde biraz düşürdük.bazı şeyler fazla lükse kaçıyor onu yerine evin ihtiyaçları giriyor.atıyorum 12 binlik ayakkabı mı alayım yoksa 30 binlik süpürge mi . Süpürgeyi seçiyoruz ayakkabı orta halliye düşüyor yada bi kaç ay sonra alırıza dönüyor ya da bir sürü ayakkabım var zatene dönüyor gibi ..Fark etmeden evlilik içinde istemsiz bu düzene girdik biz. Tek yaşarken bir yüz kremine çok paralar verirken şimdi o kadara gerek yok daha normal markalar da iyi diyip onun yerine evime birşey alırıma dönüyor.
Çocuğa harcanan parayı hiç dahil etmiyorum zaten😅

Zaten kadınlar paraya bakıyor u inceller uydurdu.

Kendileri paraya düşkün oldukları için kadınları öyle sanıyorlar, iğrenç karakterleri var ama sorsan parasız oldukları için seçilmiyorlarmış, yersen.

Gecekonduda yaşayan bir sürü aile var o ailelerdeki kadınlar paraya bakmıyorlar.

Ya da kendileri fakir demek ki babaları da fakir. Fakir babalarına bakan annelerini hesaba katmıyorlar.

İşlerine gelmiyor istiyorlar ki manken gibi kadınlar kendilerine yüz versin olmayınca da sosyal medyada yok kadınlar paragöz yok kadınlar hipergamik.

Savunma psikolojisi hep bunlar.

Meşhur bi twit var bırakıyorum
Twit gerçekten cuk olmuş o kadar doğru ki.. erko nefretim kabardı yine..

kedili teyze olmak > > > herhangi bir erkekle olmak :halay:

Haklısınız. Bazı erkek kesimlerinde kedi düşmanlığı var cidden. Bence de hem kedi seçiyorlar hemde bizim yerimize kedi besliyorlar diye öfkeleniyorlar. 😂
buyurun, geçen aydı sanırım bu, kahve teklifini reddetmem üzerine adamın bana yazdığı mesaj :D
yalnız şaka maka bazen ciddi ciddi acaba kedime mi aşığım diye düşünüyorum yalan yok :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-06-07 at 20.24.31.webp
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 20.24.31.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 84
buyurun, geçen aydı sanırım bu, kahve teklifini reddetmem üzerine adamın bana yazdığı mesaj :KK70:
yalnız şaka maka bazen ciddi ciddi acaba kedime mi aşığım diye düşünüyorum yalan yok :)
Kuyruk acısı diye yorumladım 🧿😂 bahçemdeki 9 kedi bu gibilerden kat kat değerli ve itiraf edeyim sarman olana hafif yanığım😍

Arkadaşlar, size bir konuda açıkça fikrinizi soracağım. Ben 39 yaşında, maddi olarak belli bir aşamaya gelmiş, güzel bir ev, araba vs olan, çok zengin olmasam da üst düzey bir maddi imkana sahibim. Bunlar ama aileden vs değil, Allah’a şükür kendim çok çalıştım, çabaladım.

Soruma gelecek olursa, sevgili konularında bundan dolayı sorun yaşıyorum. Durumuna çok bakmayıp karakter eğitime bakıyorum; ama bir noktada denk olamıyoruz. Ya adamlar durumum iyi diye kötü niyetle yaklaşıyor; ya da yetişemem diye kompleks yapıyor. Bir yandan düşünüyorum, tut ki herşey yolunda gitti evleneceğiz, ne olacak benim evimde yaşayıp, benim arabama binip, her şeyi büyük orandan ben mi ödeyeceğim. Bilmiyorum ya bu konu da kafam çok karışık.
Çevremden biliyorumki denklik umursanmazmış gibi görünsede malesef önemli. Ve malesef günümüz erkek ve kadınları artık mantık evliliği, sömürme vs bu tarz düşüncede

Aynen 😁. Birkac komşum da bana soruyor bildiğin tanıdığın bekar öğretmen var mı diye. Güya bekar oğullarına istiyor😏

Bence maddi denklikten çok kültürel denklik ve potansiyel önemli. Evi-arabası yoktur ama eğitiminiz denktir, iyi kazandığı bir işi vardır, hayat görüşünüz uyuyordur. Böyle birisi evi yok diye göz ardı edilmemeli. Ama siz lisans mezunuyken o lise mezunudur, babadan evi-arabası vardır ama düzenli işi yoktur. Bu adam tercih edilmez.

Benim kaynım çalışmıyor.Tahmini 8 10 senedir evde.Nişanlısı lisans mezunu.Kariyer sahibi.Serbest çalışıyor.Evi arabası dükkanı yazlığı var.Kız çok güzel değil.Ama onunla nisanlandi.Çünkü maddi olarak rahat etmek istiyor.Böylelerine dikkat edin.

Akraba mıyız acep, kuzenim de aynı şekilde içgüveysi oldu🙄🙄

Hahaha sınav geçmesi yetmez mülakata girip tanıdık sokacak yoksa olmaz diyorlar yani 😂

maddi denklik önemli elbette sonuçta erkekler ilerde kompleks yapabiliyor ya da kadını maddi açıdan sömürmeye kalkabiliyor. kadınların da paragözü çok şimdi yalan yok tinder avcısı belgeselini izlediyseniz hani sırf adam ileride maddi imkanlar sağlayacak diye tüm parasını sahte bir adama yollayan çok kadın olmuş. :D

Back
X