İlişkilerde yüzüm gülmüyor

Bir ilişkide erkek daha çok seviyorsa o ilişki bitmez . İlişkilerinizi ciddiyet istiyorsanız ona göre şekillendirin kızlar.
He bazen erkeğin başta çok sevdiği ama o zaman sizin onu o kadar da çok sevmediğiniz sevgiler birden siz çok sevince erkekte aksine dönüşebiliyor. Bu neden böyle bilmiyorum ama sanırım her zaman erkekten bir tık az sevmek gerekiyor olumlu bir ilişki olması için. ( sevmek derken yani sevmek hoşlanmak her ne ise )

Ne istediğinizi bilmedikten sonra bu döngü böyle gider.. Kararsızlığınızı buradan hissettim, ayrıca sizin karşı tarafa göre niyetinizi belirlemeniz saçma. Niyetiniz aile kurmaktır ve ona göre elemelerinizi yaparsınız.

Bence işin sırrı beklentileri baştan belirlemek ve karşı tarafa aktarmak. Evlenmek mi istiyorsun? E ozaman bu amaçla bir arayışa çıkacaksın ve ona göre taliplerini eleyeceksin. Ki bence erkeğin kumaşı baştan belli oluyor, genelde zaten belirli tipler oluyor ayirt edebileceğin: ilk andan itibaren evlilik için yanıp tutuşan mi dersin, çabuk yanip sönen mi dersin, yakışıklıligindan veya parasindan dolayi götü kalkık erkek mi dersin, ezik, özgüveni düşük, kompleksli erkek mi dersin... En geç 2ci buluşmadan sonra zaten az çok belli ediyorlar kendilerini bence.
Herkesin tecrübesi farkli tabi ama bence ümitsizliğe düşüp kendini kapatma. Akışa bırak, nasibin vaktinde seni bulur zaten. Bana biten ilişkimden sonra online dating iyi gelmişti, beğenilmek, iltifat almak, bunlar güzel şeyler. Nasipte varmış ki şimdiki erkek arkadaşımla o platformda tanıştım. Ki tanistiklarimin cogu akademisyen ve düzgün üslupta insanlardı. Yani internet tü kaka da doğru değil bence, bir şans vermeli.
Yalniz benim exte şimdiki erkek arkadaşımda yabancı, tanıştığım Türk erkeklerinin çoğunda vardı bir yamuk.

Siz ne istiyorsunuz önemli olan bu bence. Evlenmek istiyorum diye gelir bir bakarsınız iki ay sonra çekmiş gitmiş. Sevgili olmayalım der bir bakarsınız aşkınızdan deliye dönmüş. Akışa bırakma fikri bana çok kötü görünmedi açıkçası. Biriyle tanıştığınızda gerçekten hoşlandıysanız kalıplara takılmaya gerek yok bence. Kendinizi doğru tanıtıp karşı tarafı da tanımaya çalışırsınız.

Ahahaha aklima şey geldi hani bir çocuk vardi ya, gemi aşki olan. Kimse anlamiyordu
Öyle idi tam Sonra bana mesaj atmıştı çok yakın arkadaş olabiliriz diye bende fak body diosun anladım defim hxjdjdjd çocuk senle kim evlenecekse Allah yardım etsin dedi

Mesela merhaba dedin yazısıyorsun daha hakkında bişi bile bilmiyor adam, merhabadan sonra diyor ki ben evlenmeyi düşünmüyorum ama takılalım fuckbody gibi düşünme tabi o da olacak ama beraber sarılıp uyuyacaz da...

Allah razı olsun yaaa...Pardon da daha mrb demişin kim dedi senle evlenmek istediğimizi? Bu konuşmaya bakınca da sanırsın kızların evliliğe ikna etmeye çalıştığı biscolata erkeği...Ne tip var ne karakter hani sen kimsin de baştan ben evlenmeyi düşünmüom bıt bıt ediosun....

Ya kızlar sürekli evlenelim modunda oldugundan mıdır ya da konuya ben ciddi ilişki arıorum die girdiğinden mi bu at hırsızı tipli barzolarda bile ego olmuş 1500...Lütfen şımartmayalım şumları ya bi dur sen kimsin ne evliliği lafını siz edin yani

Bu işler günümüzde artık hiç kolay değil gerçekten seven ve egosuz iliski bulunmuyor.Her insanın türlü türlü sorunları ve huyları var kimse kimseyle uğraşmak istemiyor.yinede umudunuzu kaybetmeyin

Çıkma teklifi geri gelsin kampanyası başlatalım bence

Yani ilişkiye bakış açısı çok sakat aslında.
Kadın erkek herkesin anlamlı bağlar kurmaya ihtiyacı var böyle davranarak kendi duygularını görmezden gelmeye çalışıyorlar.
Birde her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye de bir durum yok zaten.
Mesela ben ilişki istiyorum ama evlilik gibi bir niyetim yok kimseyle.

valla herkesin sorunu olabilir bence bu. ben de sorun bende mi diyordum da insanların yorumlarını çok okuyorum bu tarz konularda. ekşi sözlükten tut da buraya kadar herkes aynı dertten muzdarip. uzun zamandır yalnızdım geçen sene yaza doğru biriyle tanıştım. hiç öyle hayatıma birini alma niyetim yoktu hatta düşüncesi bile üzerimde rahatsızlık yaratıyordu. sonra o kişiyle konuştukça hoşlandığımı farkettim ve ilişkiye dönsün istedim, dönmedi. bu da beni üzdü açıkçası. karşımda dengesiz, iletişime kapalı, manipülatif, ne istediğini ne istemediğini bilmeyen biri vardı ve benim de dengemi bozdu. bir süre görüştükten sonra kendisini hayatımdan çıkardım, iki ay oldu tamamen kopalı. bu iki aylık süre zarfında da yalnız kalmak istemedim, birileriyle tanıştım görüştüm ama hem bişeyler hissedemedim hem de karşımdakilerin ilişki anlayışı bana göre değildi. e istediğim gibi gitmeyen irtibatları devam ettirmenin de anlamı kalmıyor benim için. koptum yani herkesle şimdi yine kabuğuma çekildim. nadasa bırakıcam kendimi, belki yine yazın olduğu gibi hiç aklımda yokken, hiç niyetim yokken biri denk gelir, sonrasına bakarız. sanırım arayınca bulunmuyor. daha doğrusu ben aradığımda bulduğum herkes için sanki kendimi görüşmeye ve konuşmaya zorluyormuş gibi hissediyorum. akışa müdahale etmişim gibi oluyor belki de o yüzden başarısızlıkla, hüsranla sonuçlanıyor. uzun ilişkisi olanlara hayret ediyorum ve mutluluklar diliyorum, benim hiç olmadı bilmiyorum artık ne olur, gerçekten sadece kendimle başbaşa kalıp küçük dünyamda mutlu olduğum günleri özlüyorum ve tekrar o düzenime geri dönmek istiyorum.

Aynı ben ama yine umudunu kaybetme arada bak ama görüşme

Merhaba; kaçıncı kez yaziyorum, bilmiyorum ama umut olması için yilmayacagim :) 38 yaşındayım. 29 öncesini hiç açmıyorum; 29 yaşımdan 34 yaşıma kadar hayatıma tam anlamıyla kimse görmedi. Doğru dürüst adamlarla da tanıştım aslında ama ben istemedim falan.. bir şekilde olmadı yani. Sonra sosyal medyadan (bizim zamanımızda Facebook faaldi :) ) eşimle tanıştım ve aşkla evlendim. Hatta daha da umut olsun diye söylüyorum; tam bir İzmir asigiydim. (Ankara da yaşıyorum bu arada) en yakın arkadaşım İzmir de yaşıyordu ve sık sık giderdim İzmir e. Hiç çıkmadı karşıma birisi. Facebook da eşim bana istek göndermişti. Ben de tabi ki profilini taradım :) izmirli olduğunu görünce inanamadim ve aklımdan neler neler geçti. Umutsuzca; 'İzmirli adam napsin şimdi ta Ankara dakı beni dedim.'
Merhaba; bunu kaçıncı defa yazdigimi bilmiyorum ama umut olması açısından asla yilmayacagim :) 38 yaşındayım ve 5 ay önce evlendim. 29 öncesini anlatmaya gerek yok. 29 yaşımdan 34 yaşıma kadar tam anlamıyla bir ilişkim olmadı. Tabi birileri oldu ama bir şekilde sonu gelmedi. Tam biz İzmir asigiyim. En yakın arkadaşım da İzmir de yaşıyor ve sık sık gidiyorum İzmir e. İste yakın arkadaşımın da hayatında biri yok. Birbirimizi teselli edip duruyoruz falan.. Bizim baskalarindan neyimiz eksik ki? Kismetimiz buralarda bir yerlerde diye evrene mesaj yollamalar bla bla... Sonra tekrar gerçek hayata dönüyoruz. Bir gün sosyal medyada bir istek geldi. ( Facebook vardı o zamanlar :)) Tabi baktım; hoş bir adam. Yok artık dedim; nerden düştü bu :)) Sonra infoya bir baktım; adam İzmirli.. Haydaaa.. Bu şans mı yoksa evrenin bana bir oyunu mu? 'İzmirli adamdan bize bir şey çıkmaz. Kafa başka çalışır.' dedim. Kabul ettim tabi ki. Evrene karşı koyulmaz sonuçta :) Sonra bir sohbet bir sohbet... Bir enerji bir enerji... Garip bir şekilde arkası geldi bu sohbetlerin. Aramalara dönüştü mesajlasmalar. Ama o İzmir de; ben Ankara da.. Nasıl olcek bu işler? Dedik.. ve ne oldu biliyor musunuz? Ankara da iş bulup buraya geldi bizim İzmirli :/ Ha ben neden gitmedim; isimde çok kritik bir donemdeydim ve yanlış zamandı İzmir için. İki gözümün çiçeği de; ' o zaman ben geleceğim; yapacak bir şey yok.' demez mi? ' Ahaaaaaa' dedim. Ruyadayimmm. Amanın kimse uyandırmasın. Uyandırmadi da :) 4 yılın sonunda, yaklaşık 5 ay önce evlendik bizim İzmirli ile. Anlayacağınız hala ruyadayim :)) Diyorum ki; ümidi kaybetmiyoruz! En kısa zamanda böyle bir uzun rüyada kalmanız dileğiyle :)

Yaa çok tatlısınız Allah mutluluğunuzu daim eylesin

Vay be 33 deyim dedim artık geç evde kaldık umut oldunuz :)

Gerçekten önceleri de aşk isterdim ama böylesine değil. Resmen hayatımda birinin beni sevmesine birini sevmeye özlem duyuyorum.
Bu arada o evlenelim diyen tayfa genelde, hani kız düşürmek için bu yolu kullanan sonradan kafam karışık ya diyecek tiplerdendi o kadar belliydi ki ayrıca diğer bitanesi de sanki illa evlenmek için evlenmek kafasında gibi geldi bana. Olumlu bi enerji alamadım yine de ne olursa olsun daha 2 gün konuştuğun kıza evlenmeyi düşünüyorum senle demek bana itici geliyor.
Kendimi kapatmak istemiyorum ama umutsuzum

Zaten kendime değer veriyorum ve sırf ilişkim olsun diye ilişki istemiyorum. Sadece erkeklerin hadi akışına bırakalım yeaaaa kafasına giremiyorum. Ne olduğunu bilmem gerekiyor. Erkekler çok iki yüzlü ve daima bir b planları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…