İlişkilerde yüzüm gülmüyor

Ben bırakamıyorum akışına. En azından hayatındaki planı ne bilmek istiyorum. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama bence iki üç ay birbirini tanıdıktan sonra(evlilik için konuşmuyorum) o kişiyle devam edip etmemek istediğini anlarsın ve en azından evet yola devam edelim hadi sonunu görelim dersin ama 5 ay sürüncemede bırakıp sonra ben insana 6 ay süre veriyorum tanıma aşamasında diyeni gördüm ya dalga mı geçiyosun benle dedim. Bunlar artık canımı sıkmaya başladı gerçekten ve sürekli sorunu kendimde aradığım için kendimi yordum

Vallahi aynı şekilde ben mi acaibim, insanlar mı acaip anlayamadım Toplumda ne çok sağlıksız, problemli, saçma sapan tip varmış anlamış oldum
Bir şey diyeceğim siz de yurt dışındaydınız. Hiç tanışma uygulamalarını kullanmayı denediniz mi? Ahsjsjd dünden sonra düşünüyorum

Ben şu an hop diye aile kurmak istemiyorum. Sevmek sevilmek değer görmek gezmek eğlenmek istiyorum. Çünkü ergenliğimde dahil bunların hiçbirini yapmadım, doğru dürüst sevgilim olmadı bunları yaşamadım. Bunları yaşamak istiyorum. Hayatımda sevilmenin mutluluğuny tatmak istiyorum.
Aile tabi ki kurmak istiyorum ama hemen değil.

Ayyyyyyy yemin ederim dünden beri ben de bi düşündüm, bakış açımı değiştirsem daha mı iyi olur dedim. Bazen ummadık yerden ummadık insanlarla karşılaşabiliriz ya sjskdkd bilmiyorum denemek istiyorum aman aman umut bağlamadan.

1 evlilik 3 sevgiliden sonra dogru kisiyi bulabildim
O 1 evlilik 3 sevgiliye bedel zaten toplam 6mi ediyo ne
Aa arada konustugum cilvelestigimizde oldu onlar ne oluyo daha yuzyuze gelemeden bitirdiklerim
Aaa evet bide sey var annemgilin bulduklari adaylar ordada bi 6 7 falan var heralde
Benim matematik bitti burda

Altina imzamı atarım bacım

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Benim de hiçuzun ilişkim olmadı tek ilişkim kısa süreliydi ama hasarları hala devam ediyor resmen. Ama ben 3 senedir zorlamadım aramadım hiç. Önüme çıkanı, reddetmiş gibi olmamak için, pişman olmamak için tanımak istedim onlarla da dediğim gibi olmadı. Yani artık gerçekten üzülmeye canım sıkılmaya başladı.çünkü sürekli ben bişeyleri yanlış yapıyorumgibi geliyor. Ve sürekli kendime sarıyorum.

Tüh bizim memlekette olsaydınız hemen evlendirirdim seni ciddiyim

Altina imzamı atarım bacım
Mesela bende de şey var . Güzel başlayan başta erkeğin daha çok sevdiği o ilişkiyi sonradan ben aşık olup mahvetme modu ne oluyorsa oluyor başta belki rahat olsam rahat bıraksam çoktan evlenecek bile adamları kaçırıyorum . Kendi kendime çelme takıyormuşum gibi geliyor. Erkek geldiğinde rahat olmak kendini hep biraz geride tutmak ve onu darlamamak çok önemli.

Bir kişiye yaptım bunu daha çok . Üstüme titreyen ,elime kıymık batsa kendine dert eden,kapıma gelen,sabahlayan , ağlayan adama öyle aşık oldum öyle köpek oldum ki adam bana kapı duvar oldu gitti. Her ayrıldığım da gelen adam sonra da evlendi o yüzden çok seven kaybeder arkadaş bunu der bunu bilirim. tabiri caizse köpek çektiğim her adam kul köle olurken çok aşık olduğum adamlar giden terkeden evlenen adamlar oldu. 2017 yılından bu yana ... 4,5 yıldır böyle... 2022 mi tek tabanca ama şükür huzurlu geçiyor.

Offf tam beni anlatıyor bu konu bnde çok üzgünüm çevreme bakıyorum herkes en kısmetsiz dediklerim bile bi şekilde evlendi ama ben daha bir arpa boyu yol kaydedemiyorum millete kolay olan bana zor bi de uzun zamandır karşıma biri de çıkmıyor. o kadar dua ettim ama bi gelişme yok.Çok mutsuzum bunalıyorum, daralıyorum şimdi bile kendi kendime ağladımOfff yalnızlık bana artık zor geliyor yoğun duygusal bi boşluktayım

Sizin tam olarak ne istediğinizi anlamadım. Yani hemen evliliği öne sürmelerinden rahatsızsınız belli. Ama zaten hemen evlenilecek diye bir şey yok ki. Bir de bu yaş kritik bir yaş. Size yaklaşan biri bilerek niyetinin evlilik olduğunu belirtmek isteyebilir. Yani belli bir olgunluğa gelmişsiniz lise aşkı yaşanacak hali yok diye düşünüyor olabilirler. Bunu istemiyorsunuz ama. E akışına bırakandan da hoşlanmıyorsunuz?

Sevgili olmayalım ama takılalım kafasından hoşlanmıyorum

Dene bacım dene, kaybedecek neyin var ki? Güzel bir kaç fotiş koyarsın, bir kaç cümle eklersin profiline (fazla birsey yazma ama, esrarengiz kalsın sjsjsj). Sonrada bakarsin keyfine.

Bak kesinlikle boyle olabilir. Benim evlilik fobim vardi ve evlilik muhabbeti acandan arkama bakmadan kacardim. Ama ne hikmetse butun evlenmek isteyen beni bulurdu.

Akisa birakalim bakalim diye rahat takilmayi severdim erkekler sorardi bana simdi biz neyiz? diye. Bunlari ben korktugum icin yapardim ama neticede geri donusleri boyleydi bana :) bence sirri bu

Hangi app:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…