- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Bana da bana da:)Özel mesaj attım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bana da:)Özel mesaj attım :)
Bana da bana da:)
Bana da yazın merak ettimHemen geliyor şekerim :)
Özel mesaj attım :)
Uygulamanın iyi reklamını yaptım ama hayalnız Türkiye de ne kadar yaygın bilmiyorum, olmazsa Avrupadan çıkar belki bi kismet, fena da olmaz
![]()
Bana da lütfenÖzel mesaj attım :)
Erkekler mücadeleyi seviyor,gizemi, keşfetmeyi fln..Kesfedince o büyü gidiyor onlarda.Sanirim iyice bağlanmadan hislerini çok açığa vurmamak gerekiyor.Bir süre vur-kac yapicaksin bunlaraBir kişiye yaptım bunu daha çok . Üstüme titreyen ,elime kıymık batsa kendine dert eden,kapıma gelen,sabahlayan , ağlayan adama öyle aşık oldum öyle köpek oldum ki adam bana kapı duvar oldu gitti. Her ayrıldığım da gelen adam sonra da evlendi o yüzden çok seven kaybeder arkadaş bunu der bunu bilirim. tabiri caizse köpek çektiğim her adam kul köle olurken çok aşık olduğum adamlar giden terkeden evlenen adamlar oldu. 2017 yılından bu yana ... 4,5 yıldır böyle... 2022 mi tek tabanca ama şükür huzurlu geçiyor.
Erkekler avcıdir ve eğer av psikolojisine geçerlerse işte orada geri çekiliyorlar.Erkekler mücadeleyi seviyor,gizemi, keşfetmeyi fln..Kesfedince o büyü gidiyor onlarda.Sanirim iyice bağlanmadan hislerini çok açığa vurmamak gerekiyor.Bir süre vur-kac yapicaksin bunlara
Ay bana da![]()
çoğunlukla erkek daha fazla seviyorduBir ilişkide erkek daha çok seviyorsa o ilişki bitmez . İlişkilerinizi ciddiyet istiyorsanız ona göre şekillendirin kızlar.
He bazen erkeğin başta çok sevdiği ama o zaman sizin onu o kadar da çok sevmediğiniz sevgiler birden siz çok sevince erkekte aksine dönüşebiliyor. Bu neden böyle bilmiyorum ama sanırım her zaman erkekten bir tık az sevmek gerekiyor olumlu bir ilişki olması için. ( sevmek derken yani sevmek hoşlanmak her ne ise )
Tamam işte zaten benim dediğimin aynısını demişsinizçoğunlukla erkek daha fazla seviyordu
ama o ilişkileri de ben bitirdim... bunu nasıl yapacaz? -evet benim çok sevip sevilmediğim de oldu ama tersi de oldu işte...
şimdi de ilişkimde çok seviliyorum ama o kadar sevmiyorum.
sevme-sevilme evlenme gibi bir mottoyla başlamamıştık da zaten. adam tuttu aşık oldu.
bence bu işin hiç bir formülü yok.
Bana da atar mısınızÖzel mesaj attım :)
ama o ilişki bitmez demişsiniz :)Tamam işte zaten benim dediğimin aynısını demişsiniz![]()
Yanlış insanlar karşınıza çıkmış, sizin bir suçunuz yok burda. Bol bol dua edin, Allah’tan isteyin, yoksa bu sosyal medyanın bozduğu flört ortamında düzgün kişiyi ararken çok yıpranabilirsiz.Herkese merhaba
Bu aralar gerçekten canım sıkkın. 29 yaşındayım. İlişkilerde hiç yüzüm gülmüyor sürekli başıma saçma sapan olaylar geliyor. Eski sevgilimle, kopmak bilmeyen saçma sapan bir ilişkim vardı. Onun öncesinde ve sonrasında da bir şey yaşamayı deniyorum ama benden mi kaynaklı karşımdaki insanlardan mı bilmiyorum bir türlü değer göremiyorum ya. Bir kaç tane böyle bi tanışmalarım oldu. Ya başta saçma sapan evlilik muhabbeti yapıyorlar sanki evliliği kullanarak yanaşıyorlar. Ya da sevgilş gibi takılıp sevgili olmayalım diyen mi dersiniz, akışına bırakalım diyen mi veya sevgili gibi gezip tozup hediyeleşip, sonrasında ilişkiye hazır değilim seni kaybetmek istemiyorum diyen mi dersiniz. Hiçbirinin ortası yok ya kafayı evlilikle bozuyorlar(yada öyle davranıp kafaya mı almak istiyorlar bilmiyorum) ya da sevgili olmayalım yeaaaa akışa bırakalım modeli var. Ya ben gerçekten anlamadım artık kime nasıl davranacağımı, nasıl yaklaşacağımı. Ne biliyim taktik yapmam, düz bi insanım ondan mı oluyor. Benim beğendiğim azcık hoşlandığım kaçıyor benden, benim beğenmediğim de yapışır bana gerçekten bezdim.
Bazen sosyal medyadan, uygulamalardan mı tanışsam diyorum sonra diyorum ki ulan bu adamlar bir de genelde tanıdığımın tanıdığı, okul ya da sosyal çevremde gördüğüm insanlar, internette bulduğum nasıl olur allah korusun.
Sevmek sevilmek, birinin hayatında önemli olmak, aynı yolda yürümek, bi hayatı paylaşmak istiyorum ama artık öyle yoruldu ki kafam. Doğru dürüst hiç ilişkim de olmadı bu yaşa kadar.
Gerçekten bugün öyle bi umutsuzluk vardı ki bende sürekli saçma sapan muhabbetler öyle bıktım ki.
Yani hiçbir şey yapmak istemiyorum artık bu konuda tamamen umudumu kaybettim sadece dertleşmek istedim
Hayır ben erkek tarafından bitirilmez ve evlilik istiyorsanız evliliğe ulaşabilir demek istedim . Çünkü erkek siz gitseniz de tutmaya çalışacaktır erkeği daha çok kamçılayıcı olacaktır . Çünkü avcı işte avlanmak istiyor . Ben kadının bitirmesi açısından demedim hiç . Kadın hiç istemez erkek ne yapsa fayda etmez kadın bitirir o ayrı bir durum. Ama evlilik istiyorsa kadın da ama işte o kadar da sevmiyorsa o iş olur demek istedim .ama o ilişki bitmez demişsiniz :)
ben gayet de bitirdim. 17 yaşında da 27 yaşında da 37 yaşında da yaptım bunu. değişemiyorum.
bitiyor.
sevmek de istiyor insan.
ha çok aşırı sevmesem de mükemmel bir insan olduğunu düşünsem biter miydi bilmiyorum ama çok çok sevmiyorsam bir yerden sonra batıyor bana.
Takılalım diyenlerin hiç de yakışıklı olmadığını bi olaylarının bile olmadığını söylesem? Gerçekten düşününce ne sanıyorlar kendilerini bilmiyprumSiz begendiginiz icin degil de yakisikli olan tiplerin cok secenegi oldugu icin diger secenekleri de gozden gecireyim hemen sevgili olmayayim kafasindalar. Sizle sevgili olsa baska kizlarla gorusemeyecegi icin oyle diyor. Evlenmek isteyenler de yakisikli veya albenisi olmayanlar. Yapilmasi gereken bu iki tipin ortasini bulmak, cunku onlar sevgili ariyorlar.