İlişkim birden bitti

edashrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
15
-12
1
28
2 sene 3 aylık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım birden benden ayrıldı bunaldıgını ve ilişkinin yük geldiğini söyledi. Kafamı dinlemek istiyorum dedi. Son konuşmada tamamen bittiğini bir daha benle konuşup görüşmek istemediğini söyledi. 1 gün sonra her yerden engelimi kaldırdı. 4 gün sonra ben yazdım ona özlediğimi falan ben halimden gayet memnunum net bir şey diyemem ama buluşup konuşalım dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor ?

Size değer vermiyor ve sevmiyor gerçek neden kafasını dinlemek istemesi değil gibi daha çok kafasını kurcalayan biri var gibi geldi bana çünkü erkekler birini bulmadan terkedemiyor hatta onda bile terkedemiyorlar eski ilişkisinde ki kişiyi yedekte tutmaya çalışıyorlar. Sen özlediğini yazmana rağmen ben halimden memnunum diyen bir insanla buluşman onun egosunu tatmin eder başka bir işe yaramaz.

Senden sıkılmış ve yeni heyecanlar arıyor ama hayatında birinin olmasına da alıştığı için yenisi gelmeden yalnız kalmak istemiyor bence..

Ayrılmış, görüşmek istemiyor, neden peşinden koşuyorsunuz?
Neden insanlar insanca ayrılamıyor, neden illa peşinden gitme durumu var.. Ben artık ayrılan kişilere daha çok üzülmeye başladım.
Ayrıldığım insan durup durup özledim cart curt dese iyice tiksinirim saygısızlık gibi gelir

Buluşalım diye teklif etti ama ?

Buluşalım diye teklif etti ama

Ben onu sıkboğaz ediyordum normalde ayrılma sebebi o aslında sen bu huyundan vazgeçmezsin gibisinden konuştu ayrıldı kafa dinleyelim dedi sonra engelledi her yerden engeli kaldırdı falan . Ondan sonra eski arkadaşlarından bir kız eklemiş takiplestiler gördüm ve söyledim belli sen başkasını buldun ondan ayrıldın diye hayır öyle bir şey kesinlikle yok diyip ardına kızı da sildi?

Peki neden buluşma teklif etti ?
Üçüncü kişiyle olmamış olabilir yani kafasını karıştıran biri olmuş olabilir.
Bakalım buluşma nasıl gececek ama şöyle de bir durum var, hatasını kabul edip, yaptığı hatanın telafisi için çırpınan insan seviyordur.
Buluşmada sizi muallakta bırakır gibi geliyor ya da bir özre siz barışırsınız eğer karşı taraf barışmak isterse

Buluşalım diye teklif etti ama ?

Egosunu tatmin etmek için teklif etmiştir. Yada siz yalvarmışsınız. Güçlü durup iletişimi tamamen kesip yolunuza bakarsanız biraz sevgisi varsa geri döner yoksa buluşup sürekli iletişim de kalmak ayrılmak isteyeni daha beter iter.

Muhtemelen başka biri var ama o başka biri henüz bir geliyor, iki kaçıyor. (Eski) Sevgiliniz de tek başına ortada kalmamak için size kapıyı tamamen kapatmıyor.

O kız pas vermemiştir onunla denemeye çalışmıştır o emin ol. Bu adam her yeni birini bulduğunda sizden ayrılcak kendini böyle adamlar için yıpratma lütfen DEĞMEZLER.

İliski genelinde sık boğaz ediyordum onu bundan daraldığını söyledi

O kız pas vermemiştir onunla denemeye çalışmıştır o emin ol. Bu adam her yeni birini bulduğunda sizden ayrılcak kendini böyle adamlar için yıpratma lütfen DEĞMEZLER.
İliski genelinde sık boğaz ediyordum onu bundan daraldığını söyledi

E qdam söylemiş zaten sebebini siz neyi kurcaliyorsunuz ne yapmanız ne yapmamaniz gerektiğinimi öğrenmek istiyorsunuz

Adam terketmiş tabiri caizse kapi duvar bırakmış sizi ardindan haydi yallah der gibi
Kalitesiz insafsiz bir tavır ..

Enteresan olan siz bu olayı sindirip
Özledimmmmmmmmm demeniz
Çok garip(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…