Size değer vermiyor ve sevmiyor gerçek neden kafasını dinlemek istemesi değil gibi daha çok kafasını kurcalayan biri var gibi geldi bana çünkü erkekler birini bulmadan terkedemiyor hatta onda bile terkedemiyorlar eski ilişkisinde ki kişiyi yedekte tutmaya çalışıyorlar. Sen özlediğini yazmana rağmen ben halimden memnunum diyen bir insanla buluşman onun egosunu tatmin eder başka bir işe yaramaz.2 sene 3 aylık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım birden benden ayrıldı bunaldıgını ve ilişkinin yük geldiğini söyledi. Kafamı dinlemek istiyorum dedi. Son konuşmada tamamen bittiğini bir daha benle konuşup görüşmek istemediğini söyledi. 1 gün sonra her yerden engelimi kaldırdı. 4 gün sonra ben yazdım ona özlediğimi falan ben halimden gayet memnunum net bir şey diyemem ama buluşup konuşalım dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor ?
Senden sıkılmış ve yeni heyecanlar arıyor ama hayatında birinin olmasına da alıştığı için yenisi gelmeden yalnız kalmak istemiyor bence..2 sene 3 aylık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım birden benden ayrıldı bunaldıgını ve ilişkinin yük geldiğini söyledi. Kafamı dinlemek istiyorum dedi. Son konuşmada tamamen bittiğini bir daha benle konuşup görüşmek istemediğini söyledi. 1 gün sonra her yerden engelimi kaldırdı. 4 gün sonra ben yazdım ona özlediğimi falan ben halimden gayet memnunum net bir şey diyemem ama buluşup konuşalım dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor ?
Buluşalım diye teklif etti ama ?Size değer vermiyor ve sevmiyor gerçek neden kafasını dinlemek istemesi değil gibi daha çok kafasını kurcalayan biri var gibi geldi bana çünkü erkekler birini bulmadan terkedemiyor hatta onda bile terkedemiyorlar eski ilişkisinde ki kişiyi yedekte tutmaya çalışıyorlar. Sen özlediğini yazmana rağmen ben halimden memnunum diyen bir insanla buluşman onun egosunu tatmin eder başka bir işe yaramaz.
Buluşalım diye teklif etti amaSize değer vermiyor ve sevmiyor gerçek neden kafasını dinlemek istemesi değil gibi daha çok kafasını kurcalayan biri var gibi geldi bana çünkü erkekler birini bulmadan terkedemiyor hatta onda bile terkedemiyorlar eski ilişkisinde ki kişiyi yedekte tutmaya çalışıyorlar. Sen özlediğini yazmana rağmen ben halimden memnunum diyen bir insanla buluşman onun egosunu tatmin eder başka bir işe yaramaz.
Size değer vermiyor ve sevmiyor gerçek neden kafasını dinlemek istemesi değil gibi daha çok kafasını kurcalayan biri var gibi geldi bana çünkü erkekler birini bulmadan terkedemiyor hatta onda bile terkedemiyorlar eski ilişkisinde ki kişiyi yedekte tutmaya çalışıyorlar. Sen özlediğini yazmana rağmen ben halimden memnunum diyen bir insanla buluşman onun egosunu tatmin eder başka bir işe yaramaz.
Kabul etme inan ilişki bitmiş zorlamanın alemi yok. Bir kere ayrılık yaşandı mı dikiş tutmuyor o ilişki tecrübeyle sabit daha fazla yara alıyorsun.Buluşalım diye teklif etti ama ?
Ben onu sıkboğaz ediyordum normalde ayrılma sebebi o aslında sen bu huyundan vazgeçmezsin gibisinden konuştu ayrıldı kafa dinleyelim dedi sonra engelledi her yerden engeli kaldırdı falan . Ondan sonra eski arkadaşlarından bir kız eklemiş takiplestiler gördüm ve söyledim belli sen başkasını buldun ondan ayrıldın diye hayır öyle bir şey kesinlikle yok diyip ardına kızı da sildi?Size değer vermiyor ve sevmiyor gerçek neden kafasını dinlemek istemesi değil gibi daha çok kafasını kurcalayan biri var gibi geldi bana çünkü erkekler birini bulmadan terkedemiyor hatta onda bile terkedemiyorlar eski ilişkisinde ki kişiyi yedekte tutmaya çalışıyorlar. Sen özlediğini yazmana rağmen ben halimden memnunum diyen bir insanla buluşman onun egosunu tatmin eder başka bir işe yaramaz.
Peki neden buluşma teklif etti ?3.kişi gelmiş gibi hissettirdi
Üçüncü kişiyle olmamış olabilir yani kafasını karıştıran biri olmuş olabilir.Peki neden buluşma teklif etti ?
Buluşalım diye teklif etti ama ?
O kız pas vermemiştir onunla denemeye çalışmıştır o emin ol. Bu adam her yeni birini bulduğunda sizden ayrılcak kendini böyle adamlar için yıpratma lütfen DEĞMEZLER.Ben onu sıkboğaz ediyordum normalde ayrılma sebebi o aslında sen bu huyundan vazgeçmezsin gibisinden konuştu ayrıldı kafa dinleyelim dedi sonra engelledi her yerden engeli kaldırdı falan . Ondan sonra eski arkadaşlarından bir kız eklemiş takiplestiler gördüm ve söyledim belli sen başkasını buldun ondan ayrıldın diye hayır öyle bir şey kesinlikle yok diyip ardına kızı da sildi?
İliski genelinde sık boğaz ediyordum onu bundan daraldığını söylediÜçüncü kişiyle olmamış olabilir yani kafasını karıştıran biri olmuş olabilir.
Bakalım buluşma nasıl gececek ama şöyle de bir durum var, hatasını kabul edip, yaptığı hatanın telafisi için çırpınan insan seviyordur.
Buluşmada sizi muallakta bırakır gibi geliyor ya da bir özre siz barışırsınız eğer karşı taraf barışmak isterse
İliski genelinde sık boğaz ediyordum onu bundan daraldığını söylediO kız pas vermemiştir onunla denemeye çalışmıştır o emin ol. Bu adam her yeni birini bulduğunda sizden ayrılcak kendini böyle adamlar için yıpratma lütfen DEĞMEZLER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?