İlişkim birden bitti

Asla kendimi ezdirip böylesi bisey yapmazdım ne gerek var bak ben memnunum demiş biber sür diline arama kız bir daha

siz özledim deyince adam demiş ki BEN GAYET MEMNUNUM HALİMDEN. Buluşup konuşmayı takılırız manasında söylemiş zaten. Sana aşkından ölseydi ayrılmazdı

Bir erkek birden bire bitirdiyse malesef birisi vardır

Özledim yazmışsınız onu giderecek. Lütfen şu adamların elinde oyuncak olmayı bırakın. Yaşınız daha küçük gurur diye bir olgu var henüz edinemediyseniz biran önce edinin. Sizin değeriniz yok erkeklerin gözünde. Gel dersem gelir git dersem gider. Buna layıksanız bişey diyemem ama. Ben hiç bir kadının bu muameleye layık olmasını istemem.
Muhtemelende hayatında başka biri var. Yada birini gözüne kestirdi. Ona ilişkim yok demek içinde sizden ayrıldı ama henüz elde edemediği içinde sizinle zaman geçirecek.

Adam senin onu darlamandan bıkıp ayrılmış. Ama hala onu darlıyorsun, sikbogAz ediyorsun. Senden kurtulamamış.

Oooo nefret ederim darlayan insandan
Terk etmekte haklı

Birini bulmuş net sizi de yedeğe atmış,the other woman olmuşsunuz hiç boşuna o gereksize yazıp bir yerlerini kaldırmayın.

Buluşmada teklif etti ama ?
Kız 4 kere yazmışsın anladık buluşma teklif etti, hey Allahım. Yani çocuk belli ki bi dolanayım başka avlar var mı bakayım, diğer kızı da cepte tutayım zaten özledim yazıyo falan filan diye seni cepte tutmaya çalışıyor, ne diyelim sana yani, evet sana çok aşık mı diyelim? Seven erkek asla kafa dinleyelim bilmem ne demez, sen özledim yazdığında ben halimden memnunum asla demez.

Gerçekten 27 yaşında mısınız? Ve hiç mi gururunuz yok? Adam sizi terk etmiş, üstüne engellemiş beyefendinin canı sıkılınca, gittiği kapılardan yüz bulamayınca, başkalarında aradığını bulamayınca sizde yedekte kalın diye engelini açmış sizde hemen yazmışsınız.
Anlamadınız mı harbiden adamın amacını?

İkinci kişi netlesmistir. Bir anda değildir o sen farketmemissindir. Sil gitsin.

O zaman gerçekten sıkboğaz ettiğin için ayrılmış olabilir.ee ebir git bakalım o zaman.ben çok negatif enerji almadım.sanki hatanı anlamanı istiyormuş gibi daha çok.

Yahu ne biliyorsun da konuşuyorsun gururu mu kaldı bu işin tüm sülalemle tanıştı ben öyle evliliğe gidecek kadar ciddiydi artık ev eşyaları konuşmaları yapıyorduk . 1 günde unutup bitti gitti diyecek halim yok herhalde. Asıl amaç altını araştırmak zaten özledim de olan

O zaman gerçekten sıkboğaz ettiğin için ayrılmış olabilir.ee ebir git bakalım o zaman.ben çok negatif enerji almadım.sanki hatanı anlamanı istiyormuş gibi daha çok.
Bir tane doğru düzgün yorum ya teşekkür ederim konuşmak isterdim sizle

Ee yani? Tüm sülale öğrense ne öğrenmese ne. Nikah masasından dönüyorsunuz sanki bu! Olmayan, yürümeyen ilişkiyi, sizin o kadar emek verdiğiniz ilişkiyi bir günde o bitirebiliyor ama? Adam sıkılmış işte bu çalkantılı ilişkiden ve demek ki sevgisi, aşkı da tükenmiş artık sizin sık boğaz etmenizden midir nedendir bilemem orasını da siz bulun. 3 satırlık yazıyla analiz yapamayız. Ama buradan anlaşılan çok net bir şey var ki adamın kafasında siz ve ilişkiniz bitmiş. Biten ilişkide neyi öğreneceksiniz de neyi düzelteceksiniz? Düzelse bile yeniden başka bir sebepten patlak verir bu ilişki.
Haa ama siz madem illa öğrenmek istiyorsunuz gidin buluşun adam bir de yüzünüze yüzünüze söylesin sıkıldığını, olmayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…