E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar şöyle anlatıyım erkek arkadasımla aram bozuk sebebi o benim herseyimi bilirken msn sşifre falan ben onun kini bilmiyorum 1 yıl oldu verir misin merak ettim bakıcam dedim oda zaten hiç girmiyor benim bildiğim vermicem dedi bende beni gözden çıkartırsın dedim umursamadı vermicem dedi sonra telde konusurken arkadası geldı arkadasım geldı kapatıyorum hayatım dedı kapattı ondan sonra aksam 6 gıbıydı o saatten 2 gün aramadı bende bitti dedim aramadı aradım acmadı cevap vermedi böyle dedim diye yok haksızsın yok olye yok boyle dıyor . kalbımı kırdı bıde çabası yok aramıyor ne yapıyım o benı sevmıyor mu??? onceside hiç gel görüşelim özledim falan huyu yok 2 haftada bı görüşüyoruz kendımımı kandırıyrumCADIARZUbenneyaptımki
aklım almıyo insab sevdiği birini özlemezmi 2 haftada yaa...hiç olası değil bu hem msn ede fazla girmiyo diyosun buda saçmaa birde sen neden veriyosunki msn şifreni ona veya başkasına allah allah ya bu kızlarımız ne şaşkın
Hayatım bunu sende biliyorsun aslında da çıkar yol arıyosun o çocuk için önemin yokkkkk
acı biraz ama birinin bunu sana açıkça söylemesi gerekiyordu.
Senin yapacağın şey şimdi kaçmak kovalarsa senii haa bak o zaman ben yanıldım keşke de yanılsam bu arada tabiiiii kaç bakalım napacakkkkfisfisfis
eğer biri seni için çabalamıyorsa bırak gitsin canım... sen şimdi ilişkini kurtarmaya çalışırsın ; yarın o gelir sana bitsin der... artık seni sevmiyorum der ; seni çok sevmiyorum der... biliyorum çok zor ; ilişkim için çabalamam gerek diye düşünebilirsin... senin çabalaman kendini geri çekmek olmalı... bunun da senin için kolay olmayacağını düşünüyorum ... biraz cesur olman gerek tatlım... öyle olman gereken anları kaçırırsan daha sonra keşke diyeceğin anlar olarak hatırlarsın...
eğer seni yeterince sevmiyorsa zaten onunla bir ilişki yaşamanın da anlamı yok...
sürekli şüphelerle yaşayamazsın ya da ne kadar mutlu olabilirsin...
bence artık ne ara ne sor ... bitmiş gibi davran ... ilk etapta acaba düzelir mi anlar mı diye içinde bir umut olacaktır elbet ... ister susturmaya çalış ; istersen sessizce orda kalmasına tanık ol ... ama adım atma ... ne bitti yaz ne de bitmedi... belirsizlikle o boğulsun ; onun kafasında soru işareti olsun...
ama sen kararını ver ; " benim için emek vermeyen hiçkimse benim sevgimi haketmiyor " de ve buna inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?