İlişkim hakkında sizce.

7 ay kısa bir süre bir de başından bir evlilik geçmiş. Bence birkaç ay daha bekleyin ilişkiniz otursun sonra açarsınız konuyu. Evliliği düşünmüyorum derse de ayrılırsınız ama 1 yılı doldurun derim. Neden ayrılmışlar bu arada ?

klasik sebepler.çok önemli bir sey değil..Yani benim bildiğim kadarıyla.
Duydugum kadarıyla

evlenmek istemiyor
eğer siz istiyorsanız ayrılın derim
iyi anlaştığınızı düşünüyorsunuz aslında
anlaşmak demek tartışmaları vb olaylarını kontrol altında tutabilmektir

Kesinlikle haklısınız yaşımız kücük değil bazı seyleri aslında daha net görüp süreci daha kısaltabiliriz,bu mümkün.
aslında abimle ya da ablamla tanıstırabilirim.
Ben kardeşimle tanıştırdım
O da beni ablasıyla tanıştırdı.
Zaman mefhumu çok abartılıyor.
Herkes 3 4 yil bekleyip evlenmek zorunda değil.
1 yil yeterli bence..

Sizin durumunuza çok benzer durumdayım şu an.
Ben nasıl karar veriyorum onu söyledim.
Gerisi size kalmış.:KK66:
Ama bence abiniz veya ablanızla tanıştırın.
Zaten tanışmak istemezse bir sorun vardır.

Onu o zaman düşünürsünüz..

konuyu onun acmasını beklemem daha doğru sizce de değil mi ..
Erkekler genelde kaybetme korkusu yaşayınca net kararlar alabiliyor bence acaba diyorum sevdiğimden emin oldugu için mi net bir karar alamıyor.
Çünkü bazen "Ya Yelis bu kadar mükemmel anlaşmamız cok garip her şeyimiz uyumlu "vs diyor ..
Düz mantık bu daha cok evlilik kararını hızlandırıyor olması gerek değil mi ?
İyi anlaşmak güzel, uyumlusunuz demek ki.
Bence insanların sinirli zamanları onları tanımanın en kolay yolu. Sinirlenince kontrolünü yitirip çirkinleşiyorsa sakinliğinin pek hayrı olmaz. Tersini de gözlemle.

Ben kardeşimle tanıştırdım
O da beni ablasıyla tanıştırdı.
Zaman mefhumu çok abartılıyor.
Herkes 3 4 yil bekleyip evlenmek zorunda değil.
1 yil yeterli bence..

Sizin durumunuza çok benzer durumdayım şu an.
Ben nasıl karar veriyorum onu söyledim.
Gerisi size kalmış.:KK66:
Ama bence abiniz veya ablanızla tanıştırın.
Zaten tanışmak istemezse bir sorun vardır.

Onu o zaman düşünürsünüz..

Çok incesiniz cok tesekkür ederim güzel yorumunuz için
sevgilerr :KK36:

• Muhteşem
Reactions: 000
direkt olarak sormanız gerekir. iletişim kurmak önemli.

öte yandan aylarla ifade edilen ilişkilerin hızlı bir şekilde evliliğe evrilmesi çok tuhaf gelir bana. birbirini tanımak için çok kısa süreler bunlar. tabi bu benim görüşüm.

Şöyle diyeyim bağlanmaktan korkuyor olabilir. Ciddi ilişkiden korkuyor olabilir evlenmeyi hiç istemiyor olabilir

1. Niye boşanmış?
2. Boşanalı kaç yıl olmuş?
3. Bu konuda psikolojik destek almış mı, ya da atlatabilmiş mi?

Bunlar önemli

• Beğen
Reactions: 000
Bence tatile çıkın , biz sevgiliyken çok gitmiştik benim için önemli bir kıstastı. Tatildeyken bana karşı eliaçık olduğunu,hiçbir şeyde ucuza kaçmadığını her anı dolu dolu geçirmeye çalıştığını farketmiştim. Yol boyunca hep pozitif olduğunu ne trafiğe,ne sıcağa ne de günlük çıkabilecek rutin aksaklıklara takılmıştı yani hayatı zehreden bi tarzı yoktu aksine kolaylaştıran bi modu vardı. Atıyorum otelin temizliğini mi beğenmedi üzerinde bile durmazdı, modumuz düşmesin diye ordayken nerelere gidilebilir onunla ilgilenirdi. Vs vs bence hayata bakış açısıyla ilgili tatiller çok fazla ipucu veriyor aslında. Nitekim evliliğimizde aynı bağlamda devam ediyor mesela şaşırtmadı beni.

Sizde böyle fırsatlar yaratmaya çalışın zaten sizinleyken huzuru yakalarsa sizden kopmak istemez bunun adı da kültürümüzde evlilik olur.

ya bu dediğiniz o kadar önemli bir şey ki. kesinlikle tatilde yolda tanıyorsun insanı. 3 yıllık bir ilişkim vardı ara ara tatillere gidiyorduk zamanı dolu geçirmeyi sever ama ufacık bişey istediği beklediğigibi olmasın tüm gün surat asık dolanırdı. delirtirdi beni çünkü anlamıyorum neye triplendiğini derdinin ne olduğunu. tatil çok güzel geçse de geri dönüş yolunda az bi trafiğe takılsak bişey olsa o bi haftayı berbat ederdi tavırlarıyla. geriliyordum yanında devamlı. ilişkinin geleceği hakkında konuşmaya başladığımızda hayatım boyunca her iyi anımı ufacık b.ktan bi sebeple bozmaya çalışmasına katlanamayacağımı fark ettim. gün boyu konuşmayıp akşam gergin gergin tartışmaya başladığımızda ya da tartışma dışında konuşacak bişey kalmadığını fark ettiğimde ayrıldım zaten. o günden beri de huzurluyum. huzur önemli ya biriyle ya da tek başına. neyse bu değerlendirmeniz çok hoşuma gitti az içimi dökmek istedim sanırım.

ya bu dediğiniz o kadar önemli bir şey ki. kesinlikle tatilde yolda tanıyorsun insanı. 3 yıllık bir ilişkim vardı ara ara tatillere gidiyorduk zamanı dolu geçirmeyi sever ama ufacık bişey istediği beklediğigibi olmasın tüm gün surat asık dolanırdı. delirtirdi beni çünkü anlamıyorum neye triplendiğini derdinin ne olduğunu. tatil çok güzel geçse de geri dönüş yolunda az bi trafiğe takılsak bişey olsa o bi haftayı berbat ederdi tavırlarıyla. geriliyordum yanında devamlı. ilişkinin geleceği hakkında konuşmaya başladığımızda hayatım boyunca her iyi anımı ufacık b.ktan bi sebeple bozmaya çalışmasına katlanamayacağımı fark ettim. gün boyu konuşmayıp akşam gergin gergin tartışmaya başladığımızda ya da tartışma dışında konuşacak bişey kalmadığını fark ettiğimde ayrıldım zaten. o günden beri de huzurluyum. huzur önemli ya biriyle ya da tek başına. neyse bu değerlendirmeniz çok hoşuma gitti az içimi dökmek istedim sanırım.

Ayrılmanıza sevindim ben de gerginlik çıkaran insanlara,kaostan beslenenlere,sürekli kaygılı olanlara tahammül edemiyorum. Yani bi restaurantı beğenmedin bi daha gitmesin o geceyi zehir etmenin anlamı yok ya da sürekli söylenmenin,şikayet etmenin. Eşimin en sevdiğim özelliği olabilir bu hali. Enerjimizi emmeyen insanlarla karşılaşmak dileğiyle

Merhaba bayanlar ,

Uzun uzun yazıp canınızı sıkmam istemem.
Özet olarak ileteyim.
34 Yasındayım 35 yasında bir erkek arkadaşım var 7 aydır birlikteyiz bu süreçte hiç sorun yaşayan bir çift olmadık şükürler olsun.
Hatta her konuda çok iyi anlaşıyoruz .Hayata dair isteklerimiz ,hedeflerimiz,hayallerimiz,güldüğümüz şeyler üzüldüğümüz şeyler bile aynı.
Konu konuyu açıyor ve biz hep birbirimizi gülerken buluyoruz sonra diyoruz iyi ki tanımışız birbirimizi sürekli bu moddayız.
İkimizde Balıkesir'de küçük bir semtte yaşıyoruz ailemizin yanında.ilgisi sevgisi gayet normal düzeyde.
Bu arada ben hiç evlenmedim o daha önce bir evlilik yaşamış çok uzun sürmemiş ayrılmış .
Benim açımdan ona dair kafamda bir soru işareti yok ve hatta ilk defa evlenmeyi bu kadar çok istiyorum normalde hep korkardım evet demekten.
Öylesine mutlu ve iyi anlaşıyoruz ki benim açımdan tamamdır.
Kendisi bu tarz ciddi bir konuya girmiyor yani evlenmek istediğini açık bir şekilde hayaller içinde dile getiriyor fakat ciddi bir şekilde konuşulmadı.

Bu durum beni biraz üzüyor acaba evlenmekten mi korkuyor bir kere ağzı yanınca.
Bir kez buna benzer bir şey söylemişti çünkü... bu konuyu açan taraf olmak istemiyorum; fakat yol gösterebilir misiniz ?
Sizce sabırla emin olmasını mı beklemeliyim yoksa açık açık neden ciddi bir konu konuşmuyoruz seninle mi demeliyim.
Kendi adima böyle şeylerin ilişkinin başında konuşulmasından yanayım. Yanı amacımız ne yolun sonu nereye gitsin isteriz diye.

Bence en azından şunu sorabilirsiniz, adamın evlenme düşüncesi var mı, veya belki konuşmuşsunuzdur. Tekrar evlenmeyi düşünüyorsa biraz daha zamana ihtiyaç duyması normal. Ama sizin ilişkinin nihai hedefi olarak evlilik düşündüğünüzü çok net bilmeli.

Back
X