- Konu Sahibi hepaynison
-
bu aldatmadan sayılmaz bence her erkek ihtiyacını karşılamak için elbet birini buluyodur aldatma eğer biriyle beraberken başka birine aşık olursa olur böyle duydum ben çünkü başkasına aşık olmadan erkek aldattı saymazmış kadını sende aldattığını düşünme zaten ileride evlenince gitmez şimdilik karışma bence kendi huzuruna bak asıl seni seviyoki seninle beraber
İyi de bu kızın elini tutarken, başka bi'kadınla sevişmesi nasıl aldatma sayılmıyo?:26:
Ee hani sadakat, güven? Sonuçta ortada verilmiş sözler var. Ozaman bizlerde de var o hisler, güdüler biz de gidip öpüşüp, sevişelim bu aldatma sayılmaz ki aşk yok ki ortada diyelim
Yorumuna saygı duyuyorum herkesin kendi görüşü elbet ama erkeklerin bu kadar arsızlaşmasına sebep olan da senin gibi düşünen kadınlar. Bak pişkin pişkin gelip söylemiş bi'de kıza nasılsa affeder diye...
Bana kalırsa da ben hayatındayken başkasına aşık olup bana gelip söylemesi aldatma değil gönüle bazısı söz geçiremez zira ama bi'erkek istese bi'taraflarına sahip çıkabilir.
adı üstünde eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var erkekler onları önemsemez aldattı gözüyle görmez eğerki evlenince başkasıyla yaparsa o aldatmak olur
evlenmeden eğer sen o erkeğin ihtiyacını karşılayacaksan sorun yok biliyoruzki her erkeğin ihtiyacını karşılaması gerekir hiçbir erkek hadım olarak gezmez o yüzden ihtiyacını karşılar zaten asıl seven erkek evlenmeden kızdan böyle birşey istemez o yüzden eğerki kız o ihtiyacını erkeğe verebiliyosa diğer kadına gidiyosa o erkek aldatmadır ama vermiyorsa kız o ihtiyacını aldatma sayılmaz erkek sadece ben gider ihtiyacımı görürüm gerisi olmaz der asıl aldatma birine seni seviyorum derken diğerinede aynı şeyi söylemektir kadınlar nefislerini tutarlar ama erkekler tutamazlar büyüklerimiz demezmi
Siz nasıl kadın olduğunuz halde kadınları kategorize ediyorsunuz?
Eğlenilecek ya da evlenilecek kız yoktur hanımefendi..
Bu yakıştırmaları yapan bir kadınsa eğer; ben o kadının kadınlığından şüphe ederim.
Bir kadının diğer kadınlardan hiçbir ayrımı olamaz!
Bu tarz sınıflandırmalar bir kadına hiç yakışmıyor, sizi esefle kınıyorum.
Böyle düşünmene üzüldüm açıkcası:26:
Şimdi ciddi ciddi aşkla elini tuttuğun adam ihtiyacım var napayım dese kabul edip ona öyle içten sarılabilecek misin?
İşaretlediğim cümlene de katılmıyorum dolu arkadaşım var beraber olup hala gözünün içine bakan, hatta düğüne gün sayan.
Ben iki buçuk yıllık ilişkimde cinsellik yaşamadım, kendi adıma şaşırmazsam da yaşamayı düşünmüyorum. Ama ilişki oturunca da sohbet sohbeti açtığında söylemiştim direk böyle böyle hayatında ben varken ben böyle bi'şeyi kabul etmem o kadar nefsine hakim olamayacak bi'insansan ilişkimizi bitiririz herkes kendi doğrusuyla yaşayıp mutlu olur. Arkamdan yapacağını yaparsan da kendine güvendirdiğin her günüme karşılık hakkımı helal etmem sana demiştim.
Sonuçta o dürüst olursa, ben de ilişki yaşamazsa ölmeyecek bi'adam bulup mutlu mesut yaşayabilirim o da hergün ne halt yiyosa yiyebilir. Ayrıca o erkeklerin ihtiyacını karşılaması gerek muhabbeti de tamamen uydurma. Dinine tam anlamıyla bağlı erkekler niye ölmüyor o vakitKendi kendine istese yetebilir ama işlerine gelmiyo...
Kaldıki konu sahibinin sevgilisi -söz- vermiş ve devam etmiş yani yalan söylemiş, güveni yıkmış.
Aa bi'de şey var evlenince geneleve giderse o neden aldatma sayılıyo ki onda da aşk yok. Adam belki değişiklik istedim diyecek?
beni kınamanıza gerek yok kınamayada hakkınız yok herkesin kendi düşüncesi her kadın aynı değildir buna inanmayın görmüyo musunuz evli erkekleri baştan çıkarmaya çalışan mutlu çiftlerin arasına giren afedersiniz hayat kadınlarıyla evde oturan aile kadınları aynımıdır eşitmi görüyorsunuz
kalkıpta helali evde dururken bir kadına gitmesi aldatma olur ama sevgiliyken daha helali olmuyo anca imam nikahı olursa helali sayılıyo
Olaylara fazlasıyla düz mantık yaklaşıyorsunuz..
Burda okudum tüm yorumlarınızı, ataerkil bir düşünce yapınız var.
Ve Allah bilir evlilik dışı ilişki yaşayan kadınları da ''namussuz'' olarak görüyorsunuzdur, erkeklerinin de ''elinin kınası'' olarak öyle değil mi?
Bu arada evet; mutlu evli çiftlerin arasına giren kadınlar yok değil.
Ama bunlar eğlenilecek kadın değil; KARAKTERSİZ kadınlardır bana göre.
hayır evlenmenden ilişki yaşayan kadınları namussuz görmüyorum ben genç kızlar için söylüyorum belli bir yaştan sonra kadın zaten kadın oluyo atıyorum 30-35 yaştan itibaren ama normal bir genç kız böyle bir hataya tabiki düşebilir ben eğlenilecek kadın derken hayat kadınlarını kastettim konunun sahibi arkadaş sevgilisinin hayat kadınlarıyla işini gördüğünü yazmış atıyorum bir eğlence mekanında çalışan geceleri çıkan bir kadın eğlenilecek kadındır yada bir hayat kadını bunlar zaten eğlenilecek ve iş görülecek kadın karaktersiz kadın mutluluk bozandır arkadaşın sevgiliside iş görmeye gitmiş anlatabildim mi normal kadın her daim kendine hakim olur çünkü böyle şeyler için güzel giden ilişki bozulmaz millete fırsat vermek olur kalkıpta onunla beraber oldu diye onumu seviyor onumu alacak onun sevdiği zaten kalbinde
Bu durumda da erkek bi'kadına sadece cinselliği baz alarak bakar sonucu çıkıyo.
Hani evde karısı varken sadakate, güvene, sevgiye önem veren adam sevgiliyken tüm bunları siliyosa aklı fikri cinsellik olan bi'cins yapıyo bu durum onu.
Neyse saygı duyuyorum ama umarım aşık olduğun adam böyle bi'şeyi gelip sana söylemez zira ne kadar böyle düşünüyorum desende aşık bi'kadın olarak senin de kaldırabileceğini sanmıyorum.
İyi geceler
Ama işte kadınları yine yaftalıyorsunuz hanımefendiciğim.
Hayat kadınları da isteyerek bu yola düşmemişlerdir eminim ki. Kim bilir ne dertleri vardı da o yola düştüler ya da düşürüldüler.
Ben onları kesinlikle hakir görmem, evet toplumumuzda ''iş görülecek kadın'' olarak bakılıyor onlara çoğu zaman.. Ve bir kadın olarak bazen biz de böyle düşünüyoruz... Ama onların da bir sahip çıkanı, bir koruyup kollayanı olsaydı onlar da erkeklerin ağız kokusunu çekmezlerdi diye düşünüyorum.
Yani sonuç olarak bence; suçlu olan hayat şartları; onlar değil...
Konu da saptı zaten... O da ayrı....
bu aldatmadan sayılmaz bence her erkek ihtiyacını karşılamak için elbet birini buluyodur aldatma eğer biriyle beraberken başka birine aşık olursa olur böyle duydum ben çünkü başkasına aşık olmadan erkek aldattı saymazmış kadını sende aldattığını düşünme zaten ileride evlenince gitmez şimdilik karışma bence kendi huzuruna bak asıl seni seviyoki seninle beraber
Bi'bakıp çıkıyomuş herhalde
Nasıl yanii kendini evliliğe sakladıysa ve genelevin p..odan farkı yoksa napıyomuş gidip milleti izleyip geri mi dönüyomuş
Resmen saçmalamış. Temasta bulunmayıp, bi'şey yapmayacaksa keşke oturup evinde filmlerini izlemeye devam etseymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?