İlişkim hakkındaki kararsızlığım..

İyi de bu kızın elini tutarken, başka bi'kadınla sevişmesi nasıl aldatma sayılmıyo?:26:
Ee hani sadakat, güven? Sonuçta ortada verilmiş sözler var. Ozaman bizlerde de var o hisler, güdüler biz de gidip öpüşüp, sevişelim bu aldatma sayılmaz ki aşk yok ki ortada diyelim

Yorumuna saygı duyuyorum herkesin kendi görüşü elbet ama erkeklerin bu kadar arsızlaşmasına sebep olan da senin gibi düşünen kadınlar. Bak pişkin pişkin gelip söylemiş bi'de kıza nasılsa affeder diye...

Bana kalırsa da ben hayatındayken başkasına aşık olup bana gelip söylemesi aldatma değil gönüle bazısı söz geçiremez zira ama bi'erkek istese bi'taraflarına sahip çıkabilir.

evlenmeden eğer sen o erkeğin ihtiyacını karşılayacaksan sorun yok biliyoruzki her erkeğin ihtiyacını karşılaması gerekir hiçbir erkek hadım olarak gezmez o yüzden ihtiyacını karşılar zaten asıl seven erkek evlenmeden kızdan böyle birşey istemez o yüzden eğerki kız o ihtiyacını erkeğe verebiliyosa diğer kadına gidiyosa o erkek aldatmış olur ama veremiyorsa kız o ihtiyacını aldatma sayılmaz erkek sadece ben gider ihtiyacımı görürüm gerisi olmaz der asıl aldatma birine seni seviyorum derken diğerinede aynı şeyi söylemektir kadınlar nefislerini tutarlar ama erkekler tutamazlar büyüklerimiz demezmi

Son düzenleme:
adı üstünde eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var erkekler onları önemsemez aldattı gözüyle görmez eğerki evlenince başkasıyla yaparsa o aldatmak olur

adı üstünde eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var erkekler onları önemsemez aldattı gözüyle görmez eğerki evlenince başkasıyla yaparsa o aldatmak olur

Siz nasıl kadın olduğunuz halde kadınları kategorize ediyorsunuz?
Eğlenilecek ya da evlenilecek kız yoktur hanımefendi..
Bu yakıştırmaları yapan bir kadınsa eğer; ben o kadının kadınlığından şüphe ederim.
Bir kadının diğer kadınlardan hiçbir ayrımı olamaz!
Bu tarz sınıflandırmalar bir kadına hiç yakışmıyor, sizi esefle kınıyorum.

burda herkes fikrini belirtebilir ve herkes saygı duymak zorunda değil ama kelimelerini seçerek konuşmak zorunda en azından saygılı bir biçimde benim fikrime göre aldatma yalan söylemek olur verdiği sözü tutmamak olur sevgiliyken başkasıyla görüşmek olur diğer insanada söz vermek falan olur ama ama malum hepimiz biliyoruz erkekler kadınlar kadar nefislerini tutamazlar sonuçta erkek nekadar tutabilirki hadım gezemez o yüzden mutlaka işini göreceği birine gidecektir ama sadece ihtiyacını karşılamak için kalkıpta bu adam başkasını sevmemiş başkasına söz vermemiş sevdiği kız ortada o yüzden onların bir önemi yok eğerki evlenmiş olursun karısı olursun erkek başkasına gider o aldatma olur ama böyle şeylere saygı duymak lazım eğer sevgiliykende sen onun ihtiyacını karşılıyosan o başkasına gidiyosa aldatma sayılır gene ama sen ona o ihtiyacı vermiyosan oda senden bunu evlenince istiyosa sorun yok mecbur başkasıyla halledecek büyüklerimizde hep der erkekler nefislerini kadınlar kadar tutamazlar ve hadım gezecek değiller

Böyle düşünmene üzüldüm açıkcası:26:
Şimdi ciddi ciddi aşkla elini tuttuğun adam ihtiyacım var napayım dese kabul edip ona öyle içten sarılabilecek misin?
İşaretlediğim cümlene de katılmıyorum dolu arkadaşım var beraber olup hala gözünün içine bakan, hatta düğüne gün sayan.
Ben iki buçuk yıllık ilişkimde cinsellik yaşamadım, kendi adıma şaşırmazsam da yaşamayı düşünmüyorum. Ama ilişki oturunca da sohbet sohbeti açtığında söylemiştim direk böyle böyle hayatında ben varken ben böyle bi'şeyi kabul etmem o kadar nefsine hakim olamayacak bi'insansan ilişkimizi bitiririz herkes kendi doğrusuyla yaşayıp mutlu olur. Arkamdan yapacağını yaparsan da kendine güvendirdiğin her günüme karşılık hakkımı helal etmem sana demiştim.

Sonuçta o dürüst olursa, ben de ilişki yaşamazsa ölmeyecek bi'adam bulup mutlu mesut yaşayabilirim o da hergün ne halt yiyosa yiyebilir. Ayrıca o erkeklerin ihtiyacını karşılaması gerek muhabbeti de tamamen uydurma. Dinine tam anlamıyla bağlı erkekler niye ölmüyor o vakit Kendi kendine istese yetebilir ama işlerine gelmiyo...

Kaldıki konu sahibinin sevgilisi -söz- vermiş ve devam etmiş yani yalan söylemiş, güveni yıkmış.

Aa bi'de şey var evlenince geneleve giderse o neden aldatma sayılıyo ki onda da aşk yok. Adam belki değişiklik istedim diyecek?

Son düzenleme:

beni kınamanıza gerek yok kınamayada hakkınız yok herkesin kendi düşüncesi her kadın aynı değildir buna inanmayın görmüyo musunuz evli erkekleri baştan çıkarmaya çalışan mutlu çiftlerin arasına giren afedersiniz hayat kadınlarıyla evde oturan aile kadınları aynımıdır eşitmi görüyorsunuz

Son düzenleme:

kalkıpta helali evde dururken bir kadına gitmesi aldatma olur ama sevgiliyken daha helali olmuyo anca imam nikahı olursa helali sayılıyo

adı üstünde seviye derecesi diye bişey vardır seviye sınıfı vardır kadın var kadıncık vardır tabikide bunlar kategoriye ayrılır her kadının namus derecesi aynı değildir her insanında seviyesi

Olaylara fazlasıyla düz mantık yaklaşıyorsunuz..
Burda okudum tüm yorumlarınızı, ataerkil bir düşünce yapınız var.
Ve Allah bilir evlilik dışı ilişki yaşayan kadınları da ''namussuz'' olarak görüyorsunuzdur, erkeklerinin de ''elinin kınası'' olarak öyle değil mi?
Bu arada evet; mutlu evli çiftlerin arasına giren kadınlar yok değil.
Ama bunlar eğlenilecek kadın değil; KARAKTERSİZ kadınlardır bana göre.

kalkıpta helali evde dururken bir kadına gitmesi aldatma olur ama sevgiliyken daha helali olmuyo anca imam nikahı olursa helali sayılıyo

Bu durumda da erkek bi'kadına sadece cinselliği baz alarak bakar sonucu çıkıyo.
Hani evde karısı varken sadakate, güvene, sevgiye önem veren adam sevgiliyken tüm bunları siliyosa aklı fikri cinsellik olan bi'cins yapıyo bu durum onu.
Neyse saygı duyuyorum ama umarım aşık olduğun adam böyle bi'şeyi gelip sana söylemez zira ne kadar böyle düşünüyorum desende aşık bi'kadın olarak senin de kaldırabileceğini sanmıyorum.

İyi geceler

arkanızda sizi destekleyecek ne bir aileniz ne de bir çevreniz olmazsa sizi yanlış yoldan çevirecek size ışık olacak bir topluluk yoksa ne yazık ki (hele ki kadının bile düşene tekme attığı bizim gibi topluluklarda ki en günahsızınız ilk taşı atsa keşke) kadınlarda kategori kategori oluyor haliyle. azıcık okuması birazda Google kullanması olan biri şu hormon olaylarını araştırsa da öyle bik bik bik ötse keşke. erkek kendine hakim olamazmış da beyni ve düşünce tarzı yetmezmiş erkek sevmez erkek şöyle düşünemez böyle düşünemez yazıktır günahtır hep affedilip korunmalıdır. şimdi ilk ödevimiz cinsellik yaşandığı zaman ortaya çıkan dopamin hormonunu internetten araştırmak olsun sonra tekrar konuşalım

Son düzenleme:

hayır evlenmenden ilişki yaşayan kadınları namussuz görmüyorum ben genç kızlar için söylüyorum belli bir yaştan sonra kadın zaten kadın oluyo atıyorum 30-35 yaştan itibaren ama normal bir genç kız böyle bir hataya tabiki düşebilir ben eğlenilecek kadın derken hayat kadınlarını kastettim konunun sahibi arkadaş sevgilisinin hayat kadınlarıyla işini gördüğünü yazmış atıyorum bir eğlence mekanında çalışan geceleri çıkan bir kadın eğlenilecek kadındır yada bir hayat kadını bunlar zaten eğlenilecek ve iş görülecek kadın karaktersiz kadın mutluluk bozandır arkadaşın sevgiliside iş görmeye gitmiş anlatabildim mi normal kadın her daim kendine hakim olur çünkü böyle şeyler için güzel giden ilişki bozulmaz millete fırsat vermek olur kalkıpta onunla beraber oldu diye onumu seviyor onumu alacak onun sevdiği zaten kalbinde

Ama işte kadınları yine yaftalıyorsunuz hanımefendiciğim.
Hayat kadınları da isteyerek bu yola düşmemişlerdir eminim ki. Kim bilir ne dertleri vardı da o yola düştüler ya da düşürüldüler.
Ben onları kesinlikle hakir görmem, evet toplumumuzda ''iş görülecek kadın'' olarak bakılıyor onlara çoğu zaman.. Ve bir kadın olarak bazen biz de böyle düşünüyoruz... Ama onların da bir sahip çıkanı, bir koruyup kollayanı olsaydı onlar da erkeklerin ağız kokusunu çekmezlerdi diye düşünüyorum.
Yani sonuç olarak bence; suçlu olan hayat şartları; onlar değil...
Konu da saptı zaten... O da ayrı....

zaten gelipte söylemesi yanlış olan tabiki bana gelip söylese bende kaldıramam ama yaparsada karışamam doğal hakkı hadım olmadığı için

konu biraz saptı evet ama beni yanlış anladınız tabiki zorla bu yola düşmüş olanlar ayrı ama bu işi zevk olsun diye yapan kendinden utanmayarak yapan biyerine sahip çıkamadığı için yapan kadınlar var televizyonlardada şahit oluyoruz ve normal hayattada görüyoruzdur kalkıp hayat kadını olup birde metres olan kadınlar var her kadının durumu aynı değildir bunların hepsi zorunluluktan değil yani

Son düzenleme:
belkide kendi başıma gelmediği için böyle düşündüm oda olabilir tabiki durumu yaşamak düşünceleri değiştirir bu konuda hakkında daha yorum yapmıyorum ve sizinde daha yorumlarım hakkında eleştiri yapmamanızı rica ederim iyi çok geçmiş olsun konu sahibinede

Iyyy o adama anında tekmeyi basardım.
midem bulandı resmen.
Konunu okudum yorumları okumadım konu akışını bılmıyorum suanda ama, hayat kadınına gtmesi iğrenç bir durum. gidiyorsada hiç birşey yapmadan kimse dönmez. Parasını verıyorya alasını yapar hemde. ilerde evlılık dıyorsun. Birsürü kadınla ki bunlar hayat kadınları.. Onlarla bişeyler yaşıyor ve senınde mikrop kapma ihtimalin çooook yüksek.
yapmasın kardeşim bu kadar basit. Erkeklerın ihtiyacı deyip dururlar senelerdir.kimse bana ihtyc fln demesin. Azgınlıktan ölen oldu mu hiç? Şımarıklık bunun adı. İhtiyacım bu benım ben erkegım bilmem ne diolar işte.
birde artık bu adam buna alışmış. Dediğin gbi hamileliğinde falan ilk fırsatta değişiklik arayıp gdecegıne emınım. Zor bi durum. ama samimi düşüncelerim bunlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Farklı bir bakış açısı. Yorumun için teşekkür ederim.

Ben de aynısını söyledim canım saçma ve gereksiz bir hareket olduğunu söylüyor. Ama yapacak bir şey yok. Gitti mi? Gitti. Ne yaptığı umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…