- Konu Sahibi hepaynison
-
Konuyu okuyunca gerçek mi diye düşündüm. Çünkü bu itiraf direkt ayrılma nedeni olmalıdır enteresan geldi.
Arkadaşım çocuk itiraf etmiş geneleve gittiğini sen ilişkimizde kararsızım falan diye düşünüyorsun?
Yok erkek dayanamazmış, her erkek yapıyormuş boşver bu cahilce lafları, zinanın abazalığın adı "erkek dayanamaz" olmuş.
Kadınlarda da hormonlar yok sanki. Her erkek tabi ki geneleve gitmez, kıro, kendisine saygısı olmayan insan işidir bunlar.
Bu arada son mesajlarında ayrıldığını okudum isabetli karar olmuş ama yazmadan geçemedim.
Böyle genç kızların aldatılmasına, sömürülmesine çok üzülüyorum.
Erkeklerin kafa yapisi bizden farkli. Ama bu genetik bir farklilik degil. Bilincaltinin oynamis oldugu bir oyun. Erkek cinsel ihtiyaclarini gidermek zorundadir. Kadinin cinsel istegi yoktur. Zaten sex esnasinda az zevk alir gibi zirvalamarin kafamiza yerlesmesi tamamen.
Erkekler de bal gibi biliyor aldatma oldugunu bunun. Ama kadinlar oyla inanmis ki erkeklerin farkli olduguna kandirmak cok kolay. Yaptigi masturbasyondan farksizsa otursun evde masturbasyon yapsin o zaman..
Son bi yorum yapmak istiyorum.
"Erkek Üç yıl-Beş yıl beklesin, ölmez" lafına "çalışıp ekmek parası kazanıp açlığı gidermek vs ekmek çalmak" örneği pek gitmemiş sanki
"Çalışarak kazandığı parayla lokantada karnını doyurmak vs karısı yemek yapacak diye 3-5 yıl beklemek" örneği daha bi uygun bence
Bu arada erkek günde bi kaç düzine defa acıktığını hissederken, her 7-9 saniyede bir cinsellik istermiş.
Not; "genel ev=lokanta" gibi anlaşılmasın. Genel evler lağım felan olur ancak.
Orada "birliktelik yaşamadığı sevgilisi" diye belirtmiştim.
Siz nikahlıysanız ve cinsel manada birliktelik yaşadıysanız(hamile olduğunuza göre büyük olasılıkla yaşadınız); eşiniz başkasıyla yatarsa aldatmış oluyor.
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Yazımı okuyan cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var. Onunla tanışmadan önce çok kötü insanlarla tanıştım kötü şeyler yaşadım. Öyle ki sevgilimin bana gönderilmiş bir hediye olduğunu düşünüp Rabbim'e şükrederim. Ben 23 o 24 yaşında. Farklı şehirlerdeyiz. İkimiz de hatrı sayılı üniveristede hatrı sayılı birer bölüm okuyoruz. Hatta o mezun oluyor.
Ona olan sevgimden, sevildiğimden ve değer gördüğümden eminim. Çok iyi anlaşırız. Üzerime titrer tabiri var ya ha o işte onun için yaratılmış sanki. Sevgilimin çok fazla arkadaşı yoktur. Beni hem sevgilisi hem arkadaşı olarak görür. Her şeyini paylaşırız. Ailesindeki aklınıza gelecek herkesle tanıştım. Birçok kez zaman geçirdik birlikte. iyi insanlar sağolsunlar. Benim de ailem biliyor ama tanışmadılar. Seneye nişan düşüncemiz var. ( sorunumu anlatmadan ilişkim hakkında bilgi sahibi olmanız için ayrıntıya girdim kusura bakmayın.) :26:
Sevgilimin cinsellik için hayat kadınlarına gittiğini öğrendim. (umarım yanlış bir tabir kullanmamışımdır.) Bunu bana kendisi söyledi. İlişkiye asla girmediğini sadece belli başlı şeyler yaşandığını.. Ben bunu kaldıramayıp ayrıldım. Çıkıp şehrime geldi karşımda ağladı pişmandı inandım.. Bu konuyu konuştuğum arkadaşlarım '' Oraya gitmeyen erkek yoktur. Varsa da fırsat bulamamıştır. Belki hepimizin sevgilisi kocası gidiyor. Haberimiz bile olmuyor. Tek fark senin sevgilin vicdan yapıp seninle paylaşıyor.''
Bizim aramızda cinsellik olarak her ilişkide olabilecek şeyler yaşanıyor. Fazlasını zaten karşılıklı olarak istemiyoruz. Verdiği sözün üzerine yine bi 2-3 kere gitti oraya. Ve ben bunu kaldıramıyorum artık. Çünkü doğru insan olduğuna, ilişkimize, geleceğimize o kadar inanmışım ki.. Gerçekten iyi bir insandır kendisi. Karakteri sağlamdır. Fakat bu konu dışında..
Birkaç gündür ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü bugün yaptıkları nişanlılık hamilelik gibi evreleri yaşarsak bunu o zaman da yapacağının mesajını veriyor bana. Sizce ne yapmalıyım? O kadar kararsızım ki.. Kaç gündür uyuyamıyorum yiyemiyorum. Ben ki bir bakışı bile aldatmadan sayan bir insanım. Bu durum beni çok zorluyor
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu bazılarının dediği gibi aldatmadan sayılmaz herkes yapıyordur mu? Yoksa kesinlikle aldatmadır ilişki bitmelidir mi? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Erkek arkadasin çok komik hayat kadinina gidiyor ama ilişkiye girmiyor tam cem yilmazlik konu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok uzuldum ama herkes yapiyor diye birsy yok bazilari senin icini rahatlatmaya calismis genelleme yaparak birakman zordur elbet ama bunu yapan ilerdede yapar yol yakinken don derim benimde 4 yillik sevgilim var yaparsa ben baskasina dokunana dokunamazdm sahsen allah yardimcin olsun
"Konunu o okudum ve çok gerildim. Nasıl yani? Bu sorulmaya gerek duyulacak bişey mi? Açıkca aldatılıyorsun, itiraf alıyorsun affediyorsun vee yetmiyor üstüne bi kaç kez daha aldatılıyosun. Hem de bu şekilde..
Yani büyük konuşmayayım da aldatılmanın da en çirkin hallerinden biri bu ya. .. İnsanın midesi nasıl alır bunu.." Gibi gibii konuşacaktım ki çok şükür "ayrıldım" yazdığını gördüm.Asla şans verilecek bir durum değil ve asla senin bahsettiğin gibi karakterli, düzgün bi insan değil.
Yani en doğru kararı vermişsin. Asla da vazgeçme kararından. Çünkü vazgeçmen şu ana kadarki aldatılmalarını midene sindirmiş, bundan sonrakileri de kabullenecek olman demek.. Bu kötülüğü kendine yapma hakkın da yoktu zaten...
Mecazla anlatamiyorum belli ki
Acligini mesru ya da gayri meşru gidermek kisinin elindedir
Ayni sekilde cinsel durtulerini de bu iki yoldan birini seçerek gidermek kisinin elindedir. Bana gore acizce bir olay.
Her neyse konu sahibi kendisi için en doğru olanı yapmış zaten.
Hislerine daha kötüsü durtulerine köle olan biriyle yol cok uzun olmazdi.
ayrılmıssın sanırım
en iyisini yapmıssın
Sana kesin bilgiyi ben verebilirim çünkü bu konuda psikoloji bölümünde cinsellik ve cinsel ihitiyaç konusunda sunum yaptım. Bir nevi psikolog gözüyle bakacağım olaya. öncelikle bir erkeğin cinsel bir ihityaca para vermesi zaten etik olmayan bir hareket. yani bir erkek veya kadın cinsel ihtiyacını sevgi ve aşk karşılığından gidermiyorsa bu çok büyük bir karakter bozukluğudur. Bir erkeğin cinselliği para ile satın alması cinselliği sadece iç güdüleri ile yaşadığı ve aşka sevgiye önem vermediği anlamına gelir. sen bir kadın olarak ondan farklı değilsin. farklı olduğuna inandıran sadece toplum. bu mantıkla düşününce senin de o askere gidince cinsel ihtiyacını başka şekilde karşılaman gerekir. Bir erkeğin cinsel ihtiyacını karşılama diye bir zorunluluğu yoktur. bu asla kabul edilemez bir davranış. Tatminsizlik ve iradesizlik göstergesinden başka hiç bir şey değil. Asla vazgeçmemesi ve söz verdiği halde de yapmaması bunun psikolojik rahatsız boyotunca olduğunu gösteriyor. Yani arkadaşlar bu tip erkeklerin gerçekten tedavi olmaları gerekir.
Valla canim ben kimsenin yorumunu okumadan cevap veriyorum.istisnalar haric herkes yapiyodur belki ama hic bir es bunu bildiği halde devam edemez ama sen gidecegini bile bile evlilik yasayamassin , ,agir gelir hep diken üstünde yasayamassin.istersen bir konuş anlasmaya var eğer degisirse bu huyunudan vazgectigi zaman evlenebilecegini söyle belki bir kaç ay zaman ver sonra bir değerlendirme yaparsin kaybetmek istemedigini de soyle.nacizane fikrim
Dediğin gibi hem içimi rahatlatma hem de bu zamana kadar görülen sağdan soldan duyulan kadarıyla böyle bir genelleme yapıldı. Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Yazımı okuyan cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var. Onunla tanışmadan önce çok kötü insanlarla tanıştım kötü şeyler yaşadım. Öyle ki sevgilimin bana gönderilmiş bir hediye olduğunu düşünüp Rabbim'e şükrederim. Ben 23 o 24 yaşında. Farklı şehirlerdeyiz. İkimiz de hatrı sayılı üniveristede hatrı sayılı birer bölüm okuyoruz. Hatta o mezun oluyor.
Ona olan sevgimden, sevildiğimden ve değer gördüğümden eminim. Çok iyi anlaşırız. Üzerime titrer tabiri var ya ha o işte onun için yaratılmış sanki. Sevgilimin çok fazla arkadaşı yoktur. Beni hem sevgilisi hem arkadaşı olarak görür. Her şeyini paylaşırız. Ailesindeki aklınıza gelecek herkesle tanıştım. Birçok kez zaman geçirdik birlikte. iyi insanlar sağolsunlar. Benim de ailem biliyor ama tanışmadılar. Seneye nişan düşüncemiz var. ( sorunumu anlatmadan ilişkim hakkında bilgi sahibi olmanız için ayrıntıya girdim kusura bakmayın.) :26:
Sevgilimin cinsellik için hayat kadınlarına gittiğini öğrendim. (umarım yanlış bir tabir kullanmamışımdır.) Bunu bana kendisi söyledi. İlişkiye asla girmediğini sadece belli başlı şeyler yaşandığını.. Ben bunu kaldıramayıp ayrıldım. Çıkıp şehrime geldi karşımda ağladı pişmandı inandım.. Bu konuyu konuştuğum arkadaşlarım '' Oraya gitmeyen erkek yoktur. Varsa da fırsat bulamamıştır. Belki hepimizin sevgilisi kocası gidiyor. Haberimiz bile olmuyor. Tek fark senin sevgilin vicdan yapıp seninle paylaşıyor.''
Bizim aramızda cinsellik olarak her ilişkide olabilecek şeyler yaşanıyor. Fazlasını zaten karşılıklı olarak istemiyoruz. Verdiği sözün üzerine yine bi 2-3 kere gitti oraya. Ve ben bunu kaldıramıyorum artık. Çünkü doğru insan olduğuna, ilişkimize, geleceğimize o kadar inanmışım ki.. Gerçekten iyi bir insandır kendisi. Karakteri sağlamdır. Fakat bu konu dışında..
Birkaç gündür ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü bugün yaptıkları nişanlılık hamilelik gibi evreleri yaşarsak bunu o zaman da yapacağının mesajını veriyor bana. Sizce ne yapmalıyım? O kadar kararsızım ki.. Kaç gündür uyuyamıyorum yiyemiyorum. Ben ki bir bakışı bile aldatmadan sayan bir insanım. Bu durum beni çok zorluyor
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu bazılarının dediği gibi aldatmadan sayılmaz herkes yapıyordur mu? Yoksa kesinlikle aldatmadır ilişki bitmelidir mi? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Erkek arkadasin çok komik hayat kadinina gidiyor ama ilişkiye girmiyor tam cem yilmazlik konu
Güldürdün beni aynen öyleSavunması ise şu '' Bu yaşıma kadar hiç kimseyle ilişkiye girmedim. Kendimi evleneceğim insana ilk gecemize sakladım. Oraya gitmem yanlış kabul ediyorum ama yemin ederim ki p...o izlemekten bir farkı yok. Herhangi bir temasta bulunmadım.'' ( Yazarken bile iğrendim.) Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?