İlişkim hakkındaki kararsızlığım..

Okudum, hatrı sayılır üniversite kısmının hayat kadınlarıyla veya ilişki geçmişinizle alakası yok. Siz bahsetme gereği duyduysanız ben de kendi okulumdan bahsederim. Yalnız mesele bu değil demeye çalıştığım şey sözde bu kadar karakterli olan adamın dünyadaki en iğrenç şeye para kazandırıyor ve bu çarkın dönmesine destek sağlıyor olması. Ve sizin çok ilginç bir ruh haliyle "Başkasıyla yatağa girse yakalasam falan tamam ama o kadar karakterli birisiydi ki yanlış karar almaktan korkuyorum" demeniz. Pardon adam zaten başkalarıyla yatıyor? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Genelevdeki kadınlar et parçası mı? Zihniyete bak! Zaten yatakta yakalamanıza gerek kalmamış itiraf etmiş, herhangibir kızla olsa aldatılmış sayıyorsunuz kendinizi, hayat kadını olunca "ayrılsam mııııııı çok karakterli de yanlış karar almaktan korkuyorum" diyorsunuz. Size bir şey diyeyim mi hayatınıza giren en karakterli insan bu kişiyse gerçekten çok şanssızmışsınız, hemcinsim adına üzüldüm. Ayrılın diyor herkes farkındaysanız? Kavga ettiğiniz de hak verdiğiniz de ayrıl diyor. Peki siz ne yapacaksınız çok merak ediyorum?

Buyrun bu da bahsettiğim mesaj

Bahsettiğim buydu
Hayat kadını kadın değil mi ?
Neden hayat kadını olmayan biriyle yakalanınca aldatma sayılıyor da hayat kadını sayılmıyor

siz bekarsınız sanırım yoksa evlenmeden önce her iki bireyinde sağlık testi yaptırdığını bilirdiniz bu bir ikincisi bir sağlık çalışanı olarak ne yazık ki yüksek risk grubundayım ve her sene kan testi yaptırmaktayım. üçüncü olarak her erkek aldatma potansiyeli taşır kimseye gözü kapalı güvenilmemeli ama her kadının midesi bunu hazmetmeye yetmez örneğin benim gibi bazısının da yeter tabi ki ki buna örnek vermeye gerek görmüyorum savunanlar misaldir

Buyrun bu da bahsettiğim mesaj

Bahsettiğiniz mesajda yazdığım cümlede kesinlikle cinsel içerikli bir şey yok. Böyle bir şeyi düşündüğümü nasıl düşündünüz? Başka bir insanla bir mesaj bir görüşme vs anlamında söyledim. Sanırım gerçekten bugün kötü ruh halimden ötürü kendimi ifade etmekte zorlanıyorum. Genelevdeki kadınları aşağılar gibi de asla bir şey demedim. eğer tüm sayfaları okuduysanız sorularınızın hepsi mevcut. Yanlış kararı; şuanki ruh haliyle bazı şeyleri görmezden gelip devam edebilme gibi bir durumum olabilirdi. Bu beni daha kötü şeylere sürükleyebilirdi. Ve yanlışın en büyüğü bu olurdu anlamında söylediğimi yazmıştım. Ne yapacağım konusu da birkaç mesaj üstte '' ilişkimi bitirdim'' olarak yazıyor.

Bahsettiğim buydu
Hayat kadını kadın değil mi ?
Neden hayat kadını olmayan biriyle yakalanınca aldatma sayılıyor da hayat kadını sayılmıyor

Ne kadar yazık değil mi.... Açıkçası benim de en sinirimi bozan nokta bu oldu. O kadınlar bizim sevgililerimiz evlenene kadar gönülleri hoş olsun diye varlar zaten...Anlamıyorum zaten madem bekarete önem veriyorsun bir şey yaşamıyorsun sevgilinle, aynı şeyi sevgilinden de bekle yani. Gerçekten kadınlar çok garip

Konuyu açtığımdan beri bazı yorumlar sanki '' Asla aldatma değil bu'' ''onsuz yaşayamam'' ''erkektir yapar'' ''beni sürekli aldatıyor da ben böyle kabul ettim'' bu düşüncelerdeymişim gibi yorumlar alıyorum bazı arkadaşlardan. Gerçekten iyi bir ruh hali içerisinde değilim. Az da olsa rahatlamak adına açtığım konu beni daha çok üzdü. Tüm bunlardan sonra size yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın.

Gözümden kaçmış belli ki. En doğru kararı verdiniz içiniz rahat olsun. Umarım bir daha benzer şeyler yaşamazsınız. Kendinize de değer verin. Hayatınıza giren erkekler düzgün insanlar olmayabilir ama bu düzgün birini hak etmedi,ğiniz ve birileriyle idare etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Prensiplerinizden vazgeçmeyin yalnız kalma korkusuyla

canım emin ol burdaki çoğu kişi senin iyiliğin için yorum yapıyor...
bazısı sert veya değil farketmez..bazen insan kendine yetemiyor. bi fikir bi destek arıyor tabii...
ama en başından yazdıklarından belli bu işin olur yanı yoktu...istediği kadar diğer yönleri iyi olsun..sadakati olmayınca mutlu olamazsınki...
kendince sanki sana dürüstmüş gibi!! davranmış ama şahsen ben erkek arkadaşım benden önce gitmiş olsa bile bana söylemesini istemezdim..
gözünde düşme ihtimalini hiç düşünmemiş...bide sizi o kadar iyi niyetli bulmuşki ilişkiye girmiyorum ama!! diyebilmiş...başka şekillerde işini halledince..bu normalmi oluyor! bu nasıl mantıksa...
resmen sizin iyi niyetinizi kullanmış..
belkide çok seviyorsun belkide herşeye rağmen gözünde düşmüyor ama gerçekleri görmezden gelemezsin.
ağlasada sızlasada boş...sen kendi yoluna bakmalısın artık.

Haklısınız teşekkür ederim zamanınızı harcadınız.

Canım inan bikaç gündür kimseyle paylaşmadığım şeyi burada paylaştım. Tabi ki yorumlar benim iyiliğime fakat sadece olayın şokunda olduğum için biraz daha güzel bir uslüp bekledim. Hepiniz düşüncelerinizi söylediniz sağolun. Evet söylemesi ona göre dürüstlük göstergesi. Ama asıl düzgünlük onu yapmamak. Yaptıktan sonra söyleyip söylememenin bir anlamı yok.

dürüstlük yalanının ardına saklanmış sadece...
burda yazdıklarından bile senin gayet iyi niyetli biri olduğun belli...üsluplar kişiden kişiye değişir tabii..
okurken insan empati yapıyor ve o halde cevap verebiliyor bazen..
sen aldığın en doğru kararı verdin.sakın pişman olma...
böyle bi durumu kabullenmek zorunda değildin zaten.için rahat olsun.

Kimse aşk acısından ölmemiş. Öyle saplantılı saf aşık değilim. Bazı gerçeklerin farkındayım. Umarım kısa sürede atlatırım. Teşekkür ederim[/QUOTE]

aynen öyle canım..

ben kimim ki birini kıracak bir şey söylemek haddime olsun ne olur yanlış anlamayın beni böyle çok üzülüyorum genç kızlarımız (kusura bakmayın eski erkek arkadaşınıza biraz saydıracağım) böyle karaktersiz böyle vicdansız böyle iradesiz kişilere gönlünü kaptırıp hata yapıyorlar diye. (ki bundan 7-8 sene önce aynı hataları yapmış aynı yollardan geçmiş biri olarak kıyamamaktan üslubum sertleşiyor olabilir. keşke o zaman da birileri beni silkeleseydi) aşkın gözü kördür ne yazık ki şuan acının 5 aşamasının daha ilkindesin inkar, öfke, pazarlık, depresyon ve en sonunda da kabulleniş gelecek. benim 1 sene sürmüştü sen biran önce toparlanırsın inşallah. daha iyisini de bulamam diye sakın düşünme ya da bir daha sevemem diye valla seviyorsun da buluyorsun da :) evleniyorsun bir bakıyorsun yavrulamışın hatta :)

kan konusuna gelince ona hekimce yaklaştım sonuna kadar da arkasındayım ne hikayeler duyuyorum hastalardan bir bilsen kanın donar bi'tanem o yüzden hiç alınma her şey sadece senin iyiliğin için olmalı sen değerlisin ve önemlisin bunu da çıkarma aklından

Canım ben de önceki ilişkimde çok fazla kötü şeyler yaşadım. O aşamaları iyi bilirim yani :) Bildiğim için belki de şuan bir rahatlama var. Direkt sana alınmadım zaten de dediğim gibi bazı yorumlarda yanlış anlaşıldığımı düşüp size patladım sanırım. Tekrar kusura bakmayın. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Yalnız kızlar cidden bu adam geneleve gidip ilişki yaşamıyosa napıyomuş. Benim bildiğim kadarıyla genelevdeki kadınlarla öpüşmek de yasak. Geriye iki seçenek kalıyo onun içinde para verip gitmez diye düşünüyorum.

Bunu yazacakken ayrıldım mesajını okudum. Çok doğru bi'karar verdin zira unutamazdın daha çok yıpranırdın. Hakkında hayırlısı olsun.

Konuyu okuyunca gerçek mi diye düşündüm. Çünkü bu itiraf direkt ayrılma nedeni olmalıdır enteresan geldi.
Arkadaşım çocuk itiraf etmiş geneleve gittiğini sen ilişkimizde kararsızım falan diye düşünüyorsun?
Yok erkek dayanamazmış, her erkek yapıyormuş boşver bu cahilce lafları, zinanın abazalığın adı "erkek dayanamaz" olmuş.
Kadınlarda da hormonlar yok sanki. Her erkek tabi ki geneleve gitmez, kıro, kendisine saygısı olmayan insan işidir bunlar.

Bu arada son mesajlarında ayrıldığını okudum isabetli karar olmuş ama yazmadan geçemedim.
Böyle genç kızların aldatılmasına, sömürülmesine çok üzülüyorum.

Erkeklerin kafa yapisi bizden farkli. Ama bu genetik bir farklilik degil. Bilincaltinin oynamis oldugu bir oyun. Erkek cinsel ihtiyaclarini gidermek zorundadir. Kadinin cinsel istegi yoktur. Zaten sex esnasinda az zevk alir gibi zirvalamarin kafamiza yerlesmesi tamamen.

Erkekler de bal gibi biliyor aldatma oldugunu bunun. Ama kadinlar oyla inanmis ki erkeklerin farkli olduguna kandirmak cok kolay. Yaptigi masturbasyondan farksizsa otursun evde masturbasyon yapsin o zaman..

Geriye kalan iki seçenek diye düşünüyorum aynen öyle. Ne saçma değil mi? Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…