İlişkim nasıl devam edicek?

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Yaklaşık 1 aydır bir ilişkim var. Günde 3 5 mesaj akşam 1 2 konuşma yapıyoruz. 2 günde bir buluşuyoruz. Her buluşmamız kafeye gitmekten ibaret. Başka plan yapmıyoruz. Yani oraya buraya gideriz diyip yine sadece akşam kafeye gidiyoruz. Haftasonları bütün gün görüşmek yerine bişeyler yapmak yerine akşam kafeye gidip oturup evlere dağılıyoruz. Biz sevgilimle 2 3 saat görüşüyoruz ama o arkadaşlarıyla çıkınca saatlerce dışarda duruyo. Bana gelince 12 1 de eve gidicem diyor ama arkadaşlarıyla gece istediği saatte eve gidiyor. Zaman geçtikte görüşme isteği azalır mı artar mı? Kavga etsek sanki bi umursamaz tavır içinde. Bu ilişki ne biçim bir halde sizce. Zamanla düzelir mi daha mı kötü olur?

Yas kac ?? 1 ay ck yeni bi bak bakalim it mi kopuk mu biliyon mu taniyin mu ?

Bizde eşimle ilk zamanlar cok uzak yerlere gidemezdik. 3 sene parklarda bulustuk senin gene iyi kafeymiş erkekler genelde bulusmaya odaklanir yerine takilmaz. Bence sen bir haftasonu icin saglam bir plan hazirla bakalım tepkisi ne olcak. Gidelim yada gitmeyelim ne diyecek

1 ay cok yeni bolesi iyi bnce once tani bazen kac yillk arkadasimizi taniyamiyorz biraz bekle snra derdini acarsn sevgiline rahatsz oldug konuyu

Sorun orda zaten buluşma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Yeni Çiftler görüşmek ister gezmek ister bizde öyle bişey yok

Günde 3 5 mesaj demissiniz bence size yeterince deger vermiyor yoksa sizinle daha cok konuşmak isterdi, çalışsa bile size vakit ayırmayı bilirdi

İki günde bir buluşuyor, her gün konuşuyorsanız hafta sonları buluşuyorsanız bence gayet normal, çok bile. Daha da sık görüşmek isterseniz bayarsınız gibi geliyor karşınızdaki insanı. Sürekli kafeye gidince sıkılmakta haklısınız, bir de rutine bindikçe heyecanını kaybediyor bazı şeyler. Ben olsam görüşme sıklığını gerekirse arada azaltır özleyecek alan yaratırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…