İlişkim

deymezsin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
427
13
318
Balıkesir
kızlar biraz karışık ama anlatmak istiyorum
ben stajda tanışmıştım 2003 te şimdi askerde ben bütün arkadaşlarıyla görüşüyorum haliyle hepsi amirimdi haziranda bitti bizim ilişkimiz.bu zamana kadarda hep gel gitler olmuştu barış ayrıl falan ama kopamamıştık .aralıkta askere gitti. geçenlerde bi arkadaşlık sitesi malum anlamışsınızdır bende oda ekliyiz ordan benim kardeşimi eklemiş yine aynı günlerde biri bana arkadaşlık yollamış adını daha önce hiç duymadım sadece 1 tane arkadaşı var ve o kişi benimkinin arkadaşı başka da arkadaşı yok hiçbir bilgi yok bende eklemedim kimsiniz diye yazdım cvp yok .bu olaydan bi kaç gün sonra arkadaşı aynı zamanda müdürü denk geldik normalde benle pek konuşmazdı merhaba dedi bende yürüdüm yolumu kesti napıyosun falan başladı askerde aradımı sordumu yoo dedim bende lafı değiştirdikçe bana aynı yerinde kaldı izine gelmedi falan baya anlattı bende işim var dedim yürüdüm.bu olay pazartesiydi ama çarşamba günü arabası burdaydı ki kendisi iskenderunda ve gelmiyeceğini biliyorum çünkü bütün ailesi ankarada burda memur olduğu için yaşıyo cumartesiye kadar araba aynı yerindeydi hiç yeri değişmedi .
şimdi benim de aklım karıştı kafamçokkarıştı benle dalgamı geçiyorlar diye düşünmeye başladım
çünkü arabası çok kıymetlidir arabayı asla yağmur altında tutmaz ama araba sürekli yağmur altındaydı ve gezmeden durmazdı yeri mutlaka değişirdi ve sürekli msn ye girerdi msn dede yoktu hiç
bende haliyle ne yapmak istediklerini anlamaya çalışıyorum tepkisiz kalıyorum ama içim içimide yiyiyorum ....çünkü bende hala bişeyler bitmedi ..
sizce ne olabilir sadece fikirlerinizi almak istedim

canım bazı şeyler tek taraflı yürümez..
olmuyorsa karşı tarafta hareketlilik yoksa
üstüne gitmemekte yarar var diye düşünüyorum
akışına bırakmak en doğrusu..

Canım sen tepkisiz kalmaya devam et. Boşver o sana karşı bişeyler hissediyorsa biraz çaba sarf etsin!

eevt katılıyorum kızlara kaçan kovalanır canımm yoluna devam ett..hiçde ilgilenme

Back
X