- 29 Haziran 2019
- 51
- 9
- 38
- 24
- Konu Sahibi Baharrr1234
-
her şeyi hızlı yaşıyoruz bir anda birbimizden soğursak ilerde birbirimize paylaşabilecek bir şey koyamayız diye düşündük. daha doğrusu 2 yıl önce ilişkisinde aldatılmış ve kaza sonucu yoğun bakımda kalmıştı o ilişkide yaşadığı tramvalar yüzünden bu ilişkide hemen biter mi diye korkuyomuş ve ciddi bir ilişki istiyormuş benimle ve bundan dolayı sağlıklı düşünmeye ihtiyacı varmış bir süre sorunlarını çözmesi gerkmiş.Hersey hızlı ilerliyor diye ara vererek normal hız seyrine mi düşürmeye çalışıyorsunuz anlayamadım ben tam olarak
haklısınız. ama pek uzakta olduğumuz söylenemez sosyal medyadan birbirimizi görüyoruz daha doğrusu o görüyor. korku ve tramvalarla dolu bir ilişki de akışta ne kdr doğru ilerler ki?At yarışında at bitişe yaklaşınca çok hızlı gidiyor dursun dediklerini duymadım hiç ?
Neden güzel giden şeylere izin vermiyorsunuz akışına bırakın yani gözden uzak olan gönülden de demişler boşuna dememiş atalarımız :))
İlişki biter diye korkup ara vemek çok çelişkili değil mi ya? Ayrıca seviyorsanız neden soğuyasınız ki birbirinizden? Öyle olsa dünya üzerinde evli kimse kalmaması lazım. İnsanlar bir ömür geçirmek için imza atıyor. Ayrıca 3 yıldır da tanıyomuşsunuz birbirinizi. Yeni tanışsanız evet hızlı ilerlemişsiniz derdim ama evveliyatıda var tanışıklığınızın.her şeyi hızlı yaşıyoruz bir anda birbimizden soğursak ilerde birbirimize paylaşabilecek bir şey koyamayız diye düşündük. daha doğrusu 2 yıl önce ilişkisinde aldatılmış ve kaza sonucu yoğun bakımda kalmıştı o ilişkide yaşadığı tramvalar yüzünden bu ilişkide hemen biter mi diye korkuyomuş ve ciddi bir ilişki istiyormuş benimle ve bundan dolayı sağlıklı düşünmeye ihtiyacı varmış bir süre sorunlarını çözmesi gerkmiş.
bazı ilişkilerde heyecan kalmıyor ve bir anda soğuma oluyor biz bundan da korktuk ve kendisinin yaşadıklarından dolayı da düşünmeye ihtiyacı varmış. 2 yıl geçti aşamadın mı dediğimde de aştım sandım ve hazır hissetim duygumdan yana şüphem yok bu korkum bizi etkiler dedi. 3 yıl önceden beri birbirimzi tanıyoruz ama öyle samimiyetimiz yoktu. Depremden dolayı konuşmaya başladık ve samimi oldukİlişki biter diye korkup ara vemek çok çelişkili değil mi ya? Ayrıca seviyorsanız neden soğuyasınız ki birbirinizden? Öyle olsa dünya üzerinde evli kimse kalmaması lazım. İnsanlar bir ömür geçirmek için imza atıyor. Ayrıca 3 yıldır da tanıyomuşsunuz birbirinizi. Yeni tanışsanız evet hızlı ilerlemişsiniz derdim ama evveliyatıda var tanışıklığınızın.
Korkuları ve tramvaları olan insan sıcak bakmaz zaten yeni bir ilişkiye, önce bir iyileşme süreci olur.haklısınız. ama pek uzakta olduğumuz söylenemez sosyal medyadan birbirimizi görüyoruz daha doğrusu o görüyor. korku ve tramvalarla dolu bir ilişki de akışta ne kdr doğru ilerler ki?
yani öyle de sayılabilir. kendisi şehir dışında okuyor. şu an deprem dolayısyla okullar online olduğu için ailesiyle yaşıyor. görüşme imkanımız var.Sizinki uzak mesafe ilişkisi mi?
Yanlış anlamayın ama bunlar bana laf salatası gibi geliyor ya. Seven ve karşısındaki tarafından da sevildiğini hisseden insan böyle hesapla,kitapla uğraşmaz.bazı ilişkilerde heyecan kalmıyor ve bir anda soğuma oluyor biz bundan da korktuk ve kendisinin yaşadıklarından dolayı da düşünmeye ihtiyacı varmış. 2 yıl geçti aşamadın mı dediğimde de aştım sandım ve hazır hissetim duygumdan yana şüphem yok bu korkum bizi etkiler dedi. 3 yıl önceden beri birbirimzi tanıyoruz ama öyle samimiyetimiz yoktu. Depremden dolayı konuşmaya başladık ve samimi olduk
şu an zaman vermekten başka sizce ne yapmayalım bilmiyorum ki3 yılda tanıyamamış mı sizi hassas kalbinin onarılmasını bekleyeceksiniz
haklısınız bir nevi ama ara vemek bazen iyi olmaz mı ki hani bazı şeyler tek başına çözülmez miYanlış anlamayın ama bunlar bana laf salatası gibi geliyor ya. Seven ve karşısındaki tarafından da sevildiğini hisseden insan böyle hesapla,kitapla uğraşmaz.
Ara vermekle neyi çözeceksiniz ki onu anlamadım? Sizin korkunuz zaten hızlı gittiğiniz için soğumak değil mi? E ara verince daha çok soğukluk girmeyecek mi?haklısınız bir nevi ama ara vemek bazen iyi olmaz mı ki hani bazı şeyler tek başına çözülmez mi
Korkuları ve tramvaları olan insan sıcak bakmaz zaten yeni bir ilişkiye, önce bir iyileşme süreci olur.
Ama siz birbirinize açılmışsınız ve sevgili olmuşsunuz.
Ya adam sizin kadar sevmiyor ya da siz gözünüz de çok büyüttünüz bu ilişki durumunu
bu durumu büyütmüyorum çünkü bana olan tavrından ve duygularından eminim. korkuları olduğunu da biliyorum az çok anlayabiliyorum ve kolay şeyler değil. atlattığını sanıp bir ilişkiye başlaması doğru değil.Korkuları ve tramvaları olan insan sıcak bakmaz zaten yeni bir ilişkiye, önce bir iyileşme süreci olur.
Ama siz birbirinize açılmışsınız ve sevgili olmuşsunuz.
Ya adam sizin kadar sevmiyor ya da siz gözünüz de çok büyüttünüz bu ilişki durumunu.
Niçin size geldi ozaman ??bu durumu büyütmüyorum çünkü bana olan tavrından ve duygularından eminim. korkuları olduğunu da biliyorum az çok anlayabiliyorum ve kolay şeyler değil. atlattığını sanıp bir ilişkiye başlaması doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?