ilişkimde ara verdim sizce ne yapmalıyım?

Baharrr1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
51
9
38
24
3 yıllık bir arkadaşım vardı ve yıllar sonra konuşmaya başladık muhabbet çok güzel gidiyordu sonrasında flörte kaymaya başladı ve benden etkilendiğini birbirimizle uyumlu olduğumuzu söyledi. Ben kabul etmedim ve peşimden koştu ve bu süreç boyunca ben de etkilenmeye başladım. Hızlı olduğumuzu söylesem dahi her şey akışında diyordu. ben de kendimi bu süreç boyunca kaptırdım hayatımın aşkı her şeyi yapabileceğim insan bu demiştim. Onca kişi girdi hayatıma ama o herkesten farklıydı. 1.5 ay süre sevgili olduk ve her şey çok güzel gidiyordu sonrasında her şey hızlı ilerliyor diye ikimizde de korku oldu ve ara vermeye karar verdik. Birbirimizde soğumak istemedik ve sağlıklı bir ilişki olması için bu kararı verdik. sevgimizden yana bir şüphe yok ama insan ister istemez etkileniyor. 6 gün oldu ama ilerde ne karara varıcaz sorusu kafamı çok bulandırıyor. Bu verdiğimiz karar doğru mu? bu ilişki devam eder mi?

Hersey hızlı ilerliyor diye ara vererek normal hız seyrine mi düşürmeye çalışıyorsunuz anlayamadım ben tam olarak
her şeyi hızlı yaşıyoruz bir anda birbimizden soğursak ilerde birbirimize paylaşabilecek bir şey koyamayız diye düşündük. daha doğrusu 2 yıl önce ilişkisinde aldatılmış ve kaza sonucu yoğun bakımda kalmıştı o ilişkide yaşadığı tramvalar yüzünden bu ilişkide hemen biter mi diye korkuyomuş ve ciddi bir ilişki istiyormuş benimle ve bundan dolayı sağlıklı düşünmeye ihtiyacı varmış bir süre sorunlarını çözmesi gerkmiş.

haklısınız. ama pek uzakta olduğumuz söylenemez sosyal medyadan birbirimizi görüyoruz daha doğrusu o görüyor. korku ve tramvalarla dolu bir ilişki de akışta ne kdr doğru ilerler ki?

İlişki biter diye korkup ara vemek çok çelişkili değil mi ya? Ayrıca seviyorsanız neden soğuyasınız ki birbirinizden? Öyle olsa dünya üzerinde evli kimse kalmaması lazım. İnsanlar bir ömür geçirmek için imza atıyor. Ayrıca 3 yıldır da tanıyomuşsunuz birbirinizi. Yeni tanışsanız evet hızlı ilerlemişsiniz derdim ama evveliyatıda var tanışıklığınızın.

Sizinki uzak mesafe ilişkisi mi?

bazı ilişkilerde heyecan kalmıyor ve bir anda soğuma oluyor biz bundan da korktuk ve kendisinin yaşadıklarından dolayı da düşünmeye ihtiyacı varmış. 2 yıl geçti aşamadın mı dediğimde de aştım sandım ve hazır hissetim duygumdan yana şüphem yok bu korkum bizi etkiler dedi. 3 yıl önceden beri birbirimzi tanıyoruz ama öyle samimiyetimiz yoktu. Depremden dolayı konuşmaya başladık ve samimi olduk

haklısınız. ama pek uzakta olduğumuz söylenemez sosyal medyadan birbirimizi görüyoruz daha doğrusu o görüyor. korku ve tramvalarla dolu bir ilişki de akışta ne kdr doğru ilerler ki?
Korkuları ve tramvaları olan insan sıcak bakmaz zaten yeni bir ilişkiye, önce bir iyileşme süreci olur.

Ama siz birbirinize açılmışsınız ve sevgili olmuşsunuz.
Ya adam sizin kadar sevmiyor ya da siz gözünüz de çok büyüttünüz bu ilişki durumunu.

Yanlış anlamayın ama bunlar bana laf salatası gibi geliyor ya. Seven ve karşısındaki tarafından da sevildiğini hisseden insan böyle hesapla,kitapla uğraşmaz.

Okulların yarıyıl tatili gibi bir şey mi?
Tam olarak ne zaman başlayacaksınız, tekrar başlayacağınızın kararını kim nasıl verecek?
Bundan altı ay sonra şurada buluşalım gibi bir söz verdiniz mi mesela?
Maçlarda devre arası olur yahu. İlişkide mola vermek nedir?

Yanlış anlamayın ama bunlar bana laf salatası gibi geliyor ya. Seven ve karşısındaki tarafından da sevildiğini hisseden insan böyle hesapla,kitapla uğraşmaz.
haklısınız bir nevi ama ara vemek bazen iyi olmaz mı ki hani bazı şeyler tek başına çözülmez mi

Ara verme olayı bana komik geliyor. Bişey ya evettir ya hayırdır.Bu kadar sevgi dolu olsaydınız evlenmeyi düşünmeden evlilik yolunda ilerlerdiniz zaten. Sizin ki mantık işi gibi.

bu durumu büyütmüyorum çünkü bana olan tavrından ve duygularından eminim. korkuları olduğunu da biliyorum az çok anlayabiliyorum ve kolay şeyler değil. atlattığını sanıp bir ilişkiye başlaması doğru değil.

Niçin size geldi ozaman ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…