ilişkimde ara verdim sizce ne yapmalıyım?

Sorunlarını çözüp peşinizden koşsaydı o zaman?

Ara verme olayı bana komik geliyor. Bişey ya evettir ya hayırdır.Bu kadar sevgi dolu olsaydınız evlenmeyi düşünmeden evlilik yolunda ilerlerdiniz zaten. Sizin ki mantık işi gibi.
yani şu an evlilik için çok erken okulumuzun bitmesine 2 yıl var. evlilik düşünüyoruz hatta ilk kez düşündüğüm kişi de duygularımla da aklımla da birebir uyduğunu düşünüyorum. ne olucak zamanla bilmiyorum

Ya insan 2 yılda neleri unutuyor. Çoluğu,çocuğu olan insanlar boşanıp unutuyor 2 yılda. Yakını ölen biri bile 2 yılda alışıyor artık ya. Gerçekten bu travmalarım var benim olayları bana bahane gibi geliyor. Bu kadar travması,güven sorunu olan birinin kimseyle flörte etmemesi lazım o zaman. Şu an mı gelmiş aklına bunlar?

Hızlı ilerlemesinden etkilenmeniz çok normal. Ama ben hep nasıl hissediyorsam doğrusu odur diye düşünen biriyim. Eğer bitecekse de çok güzel şeyler yaşadım, çok güzel sevdim diyebilmeli insan. Biz eşimle birbirimize aşık olarak evlendik. Ama tanışma ve evlenme sürecimiz 6 aydan uzun sürmedi. Herkes bu ne hız dedi. Ama mutluyuz. O benim iyikim. Tavsiyem; gaza basmak da değil r yapmak da değil. Akışına bırakmak her zaman.

bunu ben de dedim ve bana diğer sorunları bahane etmediğini bu konudan dolayı düşünmeye ihtiyacı varmış.

bu

bu daha mantıklı. kendisi de çözdüğünü sanmış güya
Üzer sizi bu kişi. Ve inanın hiçbirimiz bunu istemeyiz sizin için.
Çok saçma çünkü.
Muhteşem giden bir şey niye durdurulur yahu?
İnsan mutlu olmaktan korkar mı?

Bence ara verme fikri kimden çıktı ise o kişi devam ettirmez diye düşünüyorum . Ortak dediniz ama biriniz fikrini söyledi illaki

sizin adınıza çok sevindim ve inşallah hep mutlu olursunuz. akışına bırakmayı ben de istedim ama bana toksik bir ilişki olur benim bunları halledip seninle olmamgerek dedi ve bana seni ciddi görmesem ve sevmesem bu ilişkiyi bitirirdim dedi

Bir de şu cümleyi anlamadım, bu ne demek?
haklısınız. ama pek uzakta olduğumuz söylenemez sosyal medyadan birbirimizi görüyoruz daha doğrusu o görüyor. korku ve tramvalarla dolu bir ilişki de akışta ne kdr doğru ilerler ki?
Sizin sosyal medyadan onu görmenizi engelledi mi bu melankolik Romeo?
Nasıl oluyor sadece o görüyor?

Bence ara verme fikri kimden çıktı ise o kişi devam ettirmez diye düşünüyorum . Ortak dediniz ama biriniz fikrini söyledi illaki
bu ilişki nere gidiyor dedim neden durgunsun yalnız hissediyorsan bu ilişkinin ne anlamı var dedim ve bana arar verelim dedi ben de karşı çıkmadım mantıklı buldum düşünmek için fırsat diye değerlendirdim

Ayrılırsınız.

Evlilik mi? O zaman iyi ki ara vermişsiniz diyorum.

Bazen kaybolmak gerekir değerini görmek için sessiz kal adım atma dikkatini çekmeye çalışma bakalım özleyecek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…