- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi Baharrr1234
-
Sorunlarını çözüp peşinizden koşsaydı o zaman?her şeyi hızlı yaşıyoruz bir anda birbimizden soğursak ilerde birbirimize paylaşabilecek bir şey koyamayız diye düşündük. daha doğrusu 2 yıl önce ilişkisinde aldatılmış ve kaza sonucu yoğun bakımda kalmıştı o ilişkide yaşadığı tramvalar yüzünden bu ilişkide hemen biter mi diye korkuyomuş ve ciddi bir ilişki istiyormuş benimle ve bundan dolayı sağlıklı düşünmeye ihtiyacı varmış bir süre sorunlarını çözmesi gerkmiş.
yani şu an evlilik için çok erken okulumuzun bitmesine 2 yıl var. evlilik düşünüyoruz hatta ilk kez düşündüğüm kişi de duygularımla da aklımla da birebir uyduğunu düşünüyorum. ne olucak zamanla bilmiyorumAra verme olayı bana komik geliyor. Bişey ya evettir ya hayırdır.Bu kadar sevgi dolu olsaydınız evlenmeyi düşünmeden evlilik yolunda ilerlerdiniz zaten. Sizin ki mantık işi gibi.
bu daha mantıklı. kendisi de çözdüğünü sanmış güyaSorunlarını çözüp peşinizden koşsaydı o zaman?
hayatındaki doğru insan benmişim güya. bana başta bu tramvalarını aşamadığını söyleseydi ben bu ilişkiye başlamazdımNiçin size geldi ozaman ??
Hızlı ilerlemesinden etkilenmeniz çok normal. Ama ben hep nasıl hissediyorsam doğrusu odur diye düşünen biriyim. Eğer bitecekse de çok güzel şeyler yaşadım, çok güzel sevdim diyebilmeli insan. Biz eşimle birbirimize aşık olarak evlendik. Ama tanışma ve evlenme sürecimiz 6 aydan uzun sürmedi. Herkes bu ne hız dedi. Ama mutluyuz. O benim iyikim. Tavsiyem; gaza basmak da değil r yapmak da değil. Akışına bırakmak her zaman.3 yıllık bir arkadaşım vardı ve yıllar sonra konuşmaya başladık muhabbet çok güzel gidiyordu sonrasında flörte kaymaya başladı ve benden etkilendiğini birbirimizle uyumlu olduğumuzu söyledi. Ben kabul etmedim ve peşimden koştu ve bu süreç boyunca ben de etkilenmeye başladım. Hızlı olduğumuzu söylesem dahi her şey akışında diyordu. ben de kendimi bu süreç boyunca kaptırdım hayatımın aşkı her şeyi yapabileceğim insan bu demiştim. Onca kişi girdi hayatıma ama o herkesten farklıydı. 1.5 ay süre sevgili olduk ve her şey çok güzel gidiyordu sonrasında her şey hızlı ilerliyor diye ikimizde de korku oldu ve ara vermeye karar verdik. Birbirimizde soğumak istemedik ve sağlıklı bir ilişki olması için bu kararı verdik. sevgimizden yana bir şüphe yok ama insan ister istemez etkileniyor. 6 gün oldu ama ilerde ne karara varıcaz sorusu kafamı çok bulandırıyor. Bu verdiğimiz karar doğru mu? bu ilişki devam eder mi?
bunu ben de dedim ve bana diğer sorunları bahane etmediğini bu konudan dolayı düşünmeye ihtiyacı varmış.Ya insan 2 yılda neleri unutuyor. Çoluğu,çocuğu olan insanlar boşanıp unutuyor 2 yılda. Yakını ölen biri bile 2 yılda alışıyor artık ya. Gerçekten bu travmalarım var benim olayları bana bahane gibi geliyor. Bu kadar travması,güven sorunu olan birinin kimseyle flörte etmemesi lazım o zaman. Şu an mı gelmiş aklına bunlar?
Üzer sizi bu kişi. Ve inanın hiçbirimiz bunu istemeyiz sizin için.bu
bu daha mantıklı. kendisi de çözdüğünü sanmış güya
Ozaman bırakın olduğu yerde kalsın.hayatındaki doğru insan benmişim güya. bana başta bu tramvalarını aşamadığını söyleseydi ben bu ilişkiye başlamazdım
Bence ara verme fikri kimden çıktı ise o kişi devam ettirmez diye düşünüyorum . Ortak dediniz ama biriniz fikrini söyledi illaki3 yıllık bir arkadaşım vardı ve yıllar sonra konuşmaya başladık muhabbet çok güzel gidiyordu sonrasında flörte kaymaya başladı ve benden etkilendiğini birbirimizle uyumlu olduğumuzu söyledi. Ben kabul etmedim ve peşimden koştu ve bu süreç boyunca ben de etkilenmeye başladım. Hızlı olduğumuzu söylesem dahi her şey akışında diyordu. ben de kendimi bu süreç boyunca kaptırdım hayatımın aşkı her şeyi yapabileceğim insan bu demiştim. Onca kişi girdi hayatıma ama o herkesten farklıydı. 1.5 ay süre sevgili olduk ve her şey çok güzel gidiyordu sonrasında her şey hızlı ilerliyor diye ikimizde de korku oldu ve ara vermeye karar verdik. Birbirimizde soğumak istemedik ve sağlıklı bir ilişki olması için bu kararı verdik. sevgimizden yana bir şüphe yok ama insan ister istemez etkileniyor. 6 gün oldu ama ilerde ne karara varıcaz sorusu kafamı çok bulandırıyor. Bu verdiğimiz karar doğru mu? bu ilişki devam eder mi?
sizin adınıza çok sevindim ve inşallah hep mutlu olursunuz. akışına bırakmayı ben de istedim ama bana toksik bir ilişki olur benim bunları halledip seninle olmamgerek dedi ve bana seni ciddi görmesem ve sevmesem bu ilişkiyi bitirirdim dediHızlı ilerlemesinden etkilenmeniz çok normal. Ama ben hep nasıl hissediyorsam doğrusu odur diye düşünen biriyim. Eğer bitecekse de çok güzel şeyler yaşadım, çok güzel sevdim diyebilmeli insan. Biz eşimle birbirimize aşık olarak evlendik. Ama tanışma ve evlenme sürecimiz 6 aydan uzun sürmedi. Herkes bu ne hız dedi. Ama mutluyuz. O benim iyikim. Tavsiyem; gaza basmak da değil r yapmak da değil. Akışına bırakmak her zaman.
Sizin sosyal medyadan onu görmenizi engelledi mi bu melankolik Romeo?haklısınız. ama pek uzakta olduğumuz söylenemez sosyal medyadan birbirimizi görüyoruz daha doğrusu o görüyor. korku ve tramvalarla dolu bir ilişki de akışta ne kdr doğru ilerler ki?
bu ilişki nere gidiyor dedim neden durgunsun yalnız hissediyorsan bu ilişkinin ne anlamı var dedim ve bana arar verelim dedi ben de karşı çıkmadım mantıklı buldum düşünmek için fırsat diye değerlendirdimBence ara verme fikri kimden çıktı ise o kişi devam ettirmez diye düşünüyorum . Ortak dediniz ama biriniz fikrini söyledi illaki
Ayrılırsınız.3 yıllık bir arkadaşım vardı ve yıllar sonra konuşmaya başladık muhabbet çok güzel gidiyordu sonrasında flörte kaymaya başladı ve benden etkilendiğini birbirimizle uyumlu olduğumuzu söyledi. Ben kabul etmedim ve peşimden koştu ve bu süreç boyunca ben de etkilenmeye başladım. Hızlı olduğumuzu söylesem dahi her şey akışında diyordu. ben de kendimi bu süreç boyunca kaptırdım hayatımın aşkı her şeyi yapabileceğim insan bu demiştim. Onca kişi girdi hayatıma ama o herkesten farklıydı. 1.5 ay süre sevgili olduk ve her şey çok güzel gidiyordu sonrasında her şey hızlı ilerliyor diye ikimizde de korku oldu ve ara vermeye karar verdik. Birbirimizde soğumak istemedik ve sağlıklı bir ilişki olması için bu kararı verdik. sevgimizden yana bir şüphe yok ama insan ister istemez etkileniyor. 6 gün oldu ama ilerde ne karara varıcaz sorusu kafamı çok bulandırıyor. Bu verdiğimiz karar doğru mu? bu ilişki devam eder mi?
Ya boş yapmasın. Sinir oluyorum böyle ıssız adam tarzında takılan erkeklere. Ne kadar düşünecekmiş peki?bunu ben de dedim ve bana diğer sorunları bahane etmediğini bu konudan dolayı düşünmeye ihtiyacı varmış.
Evlilik mi? O zaman iyi ki ara vermişsiniz diyorum.yani şu an evlilik için çok erken okulumuzun bitmesine 2 yıl var. evlilik düşünüyoruz hatta ilk kez düşündüğüm kişi de duygularımla da aklımla da birebir uyduğunu düşünüyorum. ne olucak zamanla bilmiyorum
Bazen kaybolmak gerekir değerini görmek için sessiz kal adım atma dikkatini çekmeye çalışma bakalım özleyecek mi ?bu ilişki nere gidiyor dedim neden durgunsun yalnız hissediyorsan bu ilişkinin ne anlamı var dedim ve bana arar verelim dedi ben de karşı çıkmadım mantıklı buldum düşünmek için fırsat diye değerlendirdim
hayır engellemedik birbirimizi o paylaşım yapmıyor ben ne atsam bakıyorBir de şu cümleyi anlamadım, bu ne demek?
Sizin sosyal medyadan onu görmenizi engelledi mi bu melankolik Romeo?
Nasıl oluyor sadece o görüyor?
nasıl yani?Evlilik mi? O zaman iyi ki ara vermişsiniz diyorum.
sessiz kalıyorum iletişim kurmuyorum onsuz da sosyal bir hayatım var ve bunu görüyor.Bazen kaybolmak gerekir değerini görmek için sessiz kal adım atma dikkatini çekmeye çalışma bakalım özleyecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?