ilişkimde ara verdim sizce ne yapmalıyım?

Ya insan 2 yılda neleri unutuyor. Çoluğu,çocuğu olan insanlar boşanıp unutuyor 2 yılda. Yakını ölen biri bile 2 yılda alışıyor artık ya. Gerçekten bu travmalarım var benim olayları bana bahane gibi geliyor. Bu kadar travması,güven sorunu olan birinin kimseyle flörte etmemesi lazım o zaman. Şu an mı gelmiş aklına bunlar?
Meali ben bir dışarıya bakayım belki daha iyileri vardır

hayır engellemedik birbirimizi o paylaşım yapmıyor ben ne atsam bakıyor
Sevgili hemcinsim;
Mantık aramayın ve mantık yürütmeye de çalışmayın. Siz hayatınıza bakın o zat yokmuş gibi. Travmaları bahane eden adamdan bi cacık olmaz.
İnsanı iyileştiren en önemli şey sevgi ve bu adamın derdi sevgi değil.
"Çok hızlı gittik, şimdi bu kadın buna çok anlam yüklemese bari" diye bile düşünmüş olabilir.
Birini bulamayıp geri döndüğünde, "ben o arayı kaçırmışım" dersiniz.
Ne hâli varsa görsün.
Üzülmeyin, inanın değmez, değmeyecek.
Yüreksiz çünkü.

sizin adınıza çok sevindim ve inşallah hep mutlu olursunuz. akışına bırakmayı ben de istedim ama bana toksik bir ilişki olur benim bunları halledip seninle olmamgerek dedi ve bana seni ciddi görmesem ve sevmesem bu ilişkiyi bitirirdim dedi
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu söylemesi işleri biraz değiştiriyor. Kötü anlamda değil elbette. Şimdi, şöyle anlatayım. Biz istediğimiz kadar kendimizce gelecekte aşık olacağımız insanın profilini kafamızda çizmiş olsak da beynimiz neye ihtiyacımız olduğunu bizden daha önce bilir. Ve görünce de hemen tanır. Sonrasında aşık oluruz. Hep birlikte vakit geçirmek, dokunmak, konuşmak isteriz. Asıl olay burada başlıyor. Bu kez de beyin bu kişi uzaktan baktığımda benim aradığım kişiydi, ama yaklaştığımda da öyle mi ? Yoksa benzettim mi diye sorgular. Bu durum da rahatsız edici olur. Ama kişi bunu anlayamaz. Çok hızlı gidiyoruz denebilir, sorunlarım var onları çözmem gerekiyor denebilir, denir de denir. Yani. Sözün özü şu hayatım: sevdiğin adamla birbirinizi görmeden yapamıyor, aşırı heyecanlanıyor olsanız da bu sizin anlayamayacağınız şekilde zihninize yanlış geliyor ve birbirinize (şimdilik) uygun olmadığınızı öncelikle zihniniz fark ediyor. Çözümü belki biraz sakinleşmek olabilir. Bir aktivite bulmak kendinizi geliştirmek... Yalnız kalmak biraz. Belki de böylelikle bu rahatsiz olma dürtüsü yerini saf sevgiye bırakacaktır. Dilerim hayatinizin askini bulur ve çok mutlu olursunuz ikiniz de.

Sevgili hemcinsim;
Mantık aramayın ve mantık yürütmeye de çalışmayın. Siz hayatınıza bakın o zat yokmuş gibi. Travmaları bahane eden adamdan bi cacık olmaz.
İnsanı iyileştiren en önemli şey sevgi ve bu adamın derdi sevgi değil.
"Çok hızlı gittik, şimdi bu kadın buna çok anlam yüklemese bari" diye bile düşünmüş olabilir.
Birini bulamayıp geri döndüğünde, "ben o arayı kaçırmışım" dersiniz.
Ne hâli varsa görsün.
Üzülmeyin, inanın değmez, değmeyecek.
Yüreksiz çünkü.
haklısınız aslında çok ayrıntılarda boğuluyorum

ilişki koçundan da tavsiye aldım max 15 20 gün süre ver ve ara vermek iyi bir şey dedi bilmiyorum. ama onun bahanelerine sığınmaya devam ettiğini sezersem bitiririm arkama bile bakmam
Neye göre iyi ama? Elle tutulur bir sebep olsa bir süre sakinleşip,olaylara objektif olarak bakabilmek için evet ara vermek iyi olabilir ama sizin ki resmen rahat batması gibi bir şey. Gayet iyi anlaşıyormuşsunuz,birbirinize yükselmişsiniz de epey. Sonra ya biz birbirimize çok yükseldik diye ara vermişsiniz. Daha doğrusu o ara vermiş. Bence saçma.

Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu söylemesi işleri biraz değiştiriyor. Kötü anlamda değil elbette. Şimdi, şöyle anlatayım. Biz istediğimiz kadar kendimizce gelecekte aşık olacağımız insanın profilini kafamızda çizmiş olsak da beynimiz neye ihtiyacımız olduğunu bizden daha önce bilir. Ve görünce de hemen tanır. Sonrasında aşık oluruz. Hep birlikte vakit geçirmek, dokunmak, konuşmak isteriz. Asıl olay burada başlıyor. Bu kez de beyin bu kişi uzaktan baktığımda benim aradığım kişiydi, ama yaklaştığımda da öyle mi ? Yoksa benzettim mi diye sorgular. Bu durum da rahatsız edici olur. Ama kişi bunu anlayamaz. Çok hızlı gidiyoruz denebilir, sorunlarım var onları çözmem gerekiyor denebilir, denir de denir. Yani. Sözün özü şu hayatım: sevdiğin adamla birbirinizi görmeden yapamıyor, aşırı heyecanlanıyor olsanız da bu sizin anlayamayacağınız şekilde zihninize yanlış geliyor ve birbirinize (şimdilik) uygun olmadığınızı öncelikle zihniniz fark ediyor. Çözümü belki biraz sakinleşmek olabilir. Bir aktivite bulmak kendinizi geliştirmek... Yalnız kalmak biraz. Belki de böylelikle bu rahatsiz olma dürtüsü yerini saf sevgiye bırakacaktır. Dilerim hayatinizin askini bulur ve çok mutlu olursunuz ikiniz de.
çok teşekkür ederim. biraz sakinleşmek iki taraf için daha iyi olucak

Sizden hızlısı mezarda diyorum. Ne evliliği Allah aşkına? Daha 1.5 aydır sevgili olarak görüşüyorsunuz ama maşallah 3-5 sene sonrasının planını bile yapmışsınız. Öyle her anlaşıyoruz seviyoruz dediğimiz kişilerle evlenemeyiz. Bence tekrar sevgili olarak görüşmeyin olmaz sizden.

ilişki koçundan da tavsiye aldım max 15 20 gün süre ver ve ara vermek iyi bir şey dedi bilmiyorum. ama onun bahanelerine sığınmaya devam ettiğini sezersem bitiririm arkama bile bakmam
İlişki koçu kendi yaşasa böyle bir şey ne yapardı acaba 😅

Ki dediğiniz gibi de olur muhtemelen.

Back
X