- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Baharrr1234
Hızlı gidiyoruz diye ara vermek? Denensin bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun bir süre adım atmaz bana bahane uydurmaya başlarsa bitiririmOzaman bırakın olduğu yerde kalsın.
denendi ve onaylandı diye geri buraya gelirim :)Hızlı gidiyoruz diye ara vermek? Denensin bakalım.
Meali ben bir dışarıya bakayım belki daha iyileri vardırYa insan 2 yılda neleri unutuyor. Çoluğu,çocuğu olan insanlar boşanıp unutuyor 2 yılda. Yakını ölen biri bile 2 yılda alışıyor artık ya. Gerçekten bu travmalarım var benim olayları bana bahane gibi geliyor. Bu kadar travması,güven sorunu olan birinin kimseyle flörte etmemesi lazım o zaman. Şu an mı gelmiş aklına bunlar?
Dönerse sizindir:) ama bence dönmesin bahanesi olan insan hep güvensiz gelmiştir bana çünkü isteyen bir yolunu illaki buluyor..sessiz kalıyorum iletişim kurmuyorum onsuz da sosyal bir hayatım var ve bunu görüyor.
bencede halletiğni sanmış ve öyle gelmişSorunlarını çözüp peşinizden koşsaydı o zaman?
Zaman işliyor boşa bekleyerek neden geçsin siz net olun bence :)uzun bir süre adım atmaz bana bahane uydurmaya başlarsa bitiririm
Aynen öyle. Diyecektim de demiyim dedim.Meali ben bir dışarıya bakayım belki daha iyileri vardır
belirsiz kalması doğru değil en azında biticekse bile konuşulmalı diye düşünüyorum. bahane de olabilir ya da gerçek duyguları da çözüp gelirse kabul ederim olmazsa da biter.Aklından çıkar gitsin hepsi bahane zaman kaybetme ayrılık msjına bile gerek yok öylesine![]()
Sevgili hemcinsim;hayır engellemedik birbirimizi o paylaşım yapmıyor ben ne atsam bakıyor
Umarım gelirsin ama ben pek sanmıyorum. Bence sen çokta güvenme bu çocuğa.denendi ve onaylandı diye geri buraya gelirim :)
ilişki koçundan da tavsiye aldım max 15 20 gün süre ver ve ara vermek iyi bir şey dedi bilmiyorum. ama onun bahanelerine sığınmaya devam ettiğini sezersem bitiririm arkama bile bakmamZaman işliyor boşa bekleyerek neden geçsin siz net olun bence :)
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu söylemesi işleri biraz değiştiriyor. Kötü anlamda değil elbette. Şimdi, şöyle anlatayım. Biz istediğimiz kadar kendimizce gelecekte aşık olacağımız insanın profilini kafamızda çizmiş olsak da beynimiz neye ihtiyacımız olduğunu bizden daha önce bilir. Ve görünce de hemen tanır. Sonrasında aşık oluruz. Hep birlikte vakit geçirmek, dokunmak, konuşmak isteriz. Asıl olay burada başlıyor. Bu kez de beyin bu kişi uzaktan baktığımda benim aradığım kişiydi, ama yaklaştığımda da öyle mi ? Yoksa benzettim mi diye sorgular. Bu durum da rahatsız edici olur. Ama kişi bunu anlayamaz. Çok hızlı gidiyoruz denebilir, sorunlarım var onları çözmem gerekiyor denebilir, denir de denir. Yani. Sözün özü şu hayatım: sevdiğin adamla birbirinizi görmeden yapamıyor, aşırı heyecanlanıyor olsanız da bu sizin anlayamayacağınız şekilde zihninize yanlış geliyor ve birbirinize (şimdilik) uygun olmadığınızı öncelikle zihniniz fark ediyor. Çözümü belki biraz sakinleşmek olabilir. Bir aktivite bulmak kendinizi geliştirmek... Yalnız kalmak biraz. Belki de böylelikle bu rahatsiz olma dürtüsü yerini saf sevgiye bırakacaktır. Dilerim hayatinizin askini bulur ve çok mutlu olursunuz ikiniz de.sizin adınıza çok sevindim ve inşallah hep mutlu olursunuz. akışına bırakmayı ben de istedim ama bana toksik bir ilişki olur benim bunları halledip seninle olmamgerek dedi ve bana seni ciddi görmesem ve sevmesem bu ilişkiyi bitirirdim dedi
haklısınız aslında çok ayrıntılarda boğuluyorumSevgili hemcinsim;
Mantık aramayın ve mantık yürütmeye de çalışmayın. Siz hayatınıza bakın o zat yokmuş gibi. Travmaları bahane eden adamdan bi cacık olmaz.
İnsanı iyileştiren en önemli şey sevgi ve bu adamın derdi sevgi değil.
"Çok hızlı gittik, şimdi bu kadın buna çok anlam yüklemese bari" diye bile düşünmüş olabilir.
Birini bulamayıp geri döndüğünde, "ben o arayı kaçırmışım" dersiniz.
Ne hâli varsa görsün.
Üzülmeyin, inanın değmez, değmeyecek.
Yüreksiz çünkü.
çok doğru daha iyisi yoksa ben geri döndüm diyecektir:)Aynen öyle. Diyecektim de demiyim dedim.
Neye göre iyi ama? Elle tutulur bir sebep olsa bir süre sakinleşip,olaylara objektif olarak bakabilmek için evet ara vermek iyi olabilir ama sizin ki resmen rahat batması gibi bir şey. Gayet iyi anlaşıyormuşsunuz,birbirinize yükselmişsiniz de epey. Sonra ya biz birbirimize çok yükseldik diye ara vermişsiniz. Daha doğrusu o ara vermiş. Bence saçma.ilişki koçundan da tavsiye aldım max 15 20 gün süre ver ve ara vermek iyi bir şey dedi bilmiyorum. ama onun bahanelerine sığınmaya devam ettiğini sezersem bitiririm arkama bile bakmam
çok teşekkür ederim. biraz sakinleşmek iki taraf için daha iyi olucakGüzel dileğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu söylemesi işleri biraz değiştiriyor. Kötü anlamda değil elbette. Şimdi, şöyle anlatayım. Biz istediğimiz kadar kendimizce gelecekte aşık olacağımız insanın profilini kafamızda çizmiş olsak da beynimiz neye ihtiyacımız olduğunu bizden daha önce bilir. Ve görünce de hemen tanır. Sonrasında aşık oluruz. Hep birlikte vakit geçirmek, dokunmak, konuşmak isteriz. Asıl olay burada başlıyor. Bu kez de beyin bu kişi uzaktan baktığımda benim aradığım kişiydi, ama yaklaştığımda da öyle mi ? Yoksa benzettim mi diye sorgular. Bu durum da rahatsız edici olur. Ama kişi bunu anlayamaz. Çok hızlı gidiyoruz denebilir, sorunlarım var onları çözmem gerekiyor denebilir, denir de denir. Yani. Sözün özü şu hayatım: sevdiğin adamla birbirinizi görmeden yapamıyor, aşırı heyecanlanıyor olsanız da bu sizin anlayamayacağınız şekilde zihninize yanlış geliyor ve birbirinize (şimdilik) uygun olmadığınızı öncelikle zihniniz fark ediyor. Çözümü belki biraz sakinleşmek olabilir. Bir aktivite bulmak kendinizi geliştirmek... Yalnız kalmak biraz. Belki de böylelikle bu rahatsiz olma dürtüsü yerini saf sevgiye bırakacaktır. Dilerim hayatinizin askini bulur ve çok mutlu olursunuz ikiniz de.
Sizden hızlısı mezarda diyorum. Ne evliliği Allah aşkına? Daha 1.5 aydır sevgili olarak görüşüyorsunuz ama maşallah 3-5 sene sonrasının planını bile yapmışsınız. Öyle her anlaşıyoruz seviyoruz dediğimiz kişilerle evlenemeyiz. Bence tekrar sevgili olarak görüşmeyin olmaz sizden.nasıl yani?
İlişki koçu kendi yaşasa böyle bir şey ne yapardı acabailişki koçundan da tavsiye aldım max 15 20 gün süre ver ve ara vermek iyi bir şey dedi bilmiyorum. ama onun bahanelerine sığınmaya devam ettiğini sezersem bitiririm arkama bile bakmam
bu saatten sonra güveneceğim varsa da güvenmemUmarım gelirsin ama ben pek sanmıyorum. Bence sen çokta güvenme bu çocuğa.