• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde güvensizlik yaşıyorum

NedensizZamanlar

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
13
Güvensizlik derken, aldatıldığımı düşünmüyorum. Daha çok belirsizlik. Gelecek hakkında. İlişkinin geleceği hakkında. Sevgilim anı yaşama, birbirimize güzel şeyler katma güzel anılar biriktirme derdinde. Bense okulum bittikten sonra nişanlanmak, kısa süre sonra da evlenmek istiyorum. 22 yaşındayım. O 28 yaşında, atanmış ama yüksek lisans yapıyor ve akademiye girme hayali var. Ailevi sorunları ve şehir değiştirme ihtimali de var. Bu durum kalbimi kırıyor. Ben de seçilmek istiyorum, kimse için geçici heves olmak istemiyorum

Güvensizlik derken, aldatıldığımı düşünmüyorum. Daha çok belirsizlik. Gelecek hakkında. İlişkinin geleceği hakkında. Sevgilim anı yaşama, birbirimize güzel şeyler katma güzel anılar biriktirme derdinde. Bense okulum bittikten sonra nişanlanmak, kısa süre sonra da evlenmek istiyorum. 22 yaşındayım. O 28 yaşında, atanmış ama yüksek lisans yapıyor ve akademiye girme hayali var. Ailevi sorunları ve şehir değiştirme ihtimali de var. Bu durum kalbimi kırıyor. Ben de seçilmek istiyorum, kimse için geçici heves olmak istemiyorum
Eğer geleceği düşünseydin, okulu bitirdikten sonra nişanlanıp geleceğini bir erkeğin ellerine bırakmayı düşünmezdin. Daha 22 yaşındasın, neyin acelesi bu?

Eğer geleceği düşünseydin, okulu bitirdikten sonra nişanlanıp geleceğini bir erkeğin ellerine bırakmayı düşünmezdin. Daha 22 yaşındasın, neyin acelesi bu?
Hayatımda çol fazla belirsizlik yaşadım, stabil bir aile hayatı istiyorum. Ayrıca okulum bittiğinde 25 olucam. Ve evlenince de çalışılıyor.

Hayatımda çol fazla belirsizlik yaşadım, stabil bir aile hayatı istiyorum. Ayrıca okulum bittiğinde 25 olucam. Ve evlenince de çalışılıyor.
Adam sana niye 3 sene sonranın sözünü versin? Zamanı gelince, ilişkiniz yolunda giderse, ikiniz de isterseniz evlenirsiniz. Şimdiden bunun hesabını yapmak anlamsız.

Partnerinizin kafasındayım. 28 yaşında evlendim 35 de olabilirmiş kafasına evrildim. Evet 5 sene sonraki kafa yapınız aynı olmayacak ama evlilik hayatınıza kalacağınız sıralama içinde öncelik olmamalı.

Iyide 3 sene var bu durumda şuan ne yapsin istiyorsunuz anlamadim ki. Zamani gelince olacaksa olur zaten güzel gidiyorsa iliskiniz sirf evlilik deliliginden dolayi mahvetmeyin derim.

İzninizle yazdıklarınızı tek tek değerlendirmek istiyorum. Birincisi aranızda belirgin bir yaş farkı var aslında. Ama sevgiliniz yüksek lisans yapıyor ya kendini hala öğrenci gibi hissediyor olabilir mi? Anı yaşama, macera hevesi falan. Size güvensizlik veren şeylerden biri bu olabilir. İkinci olarak atanmış olmasına rağmen akademiye geçme hayali. Yani bu beni de düşündürdü ta buradan. Akademik kadrolara torpilsiz girilmiyor. Bir heves için işsiz kalırsa sıkıntı. Üçüncü aile sorunları ve şehir değiştirme ihtimali de size güven vermiyor olabilir. Araya soğukluk girmesi bir ihtimal sonuçta. Son olarak sizin hala okuyor olmanız en büyük belirsizlik bence. Önce bir mezun olun, işe girin. Kendinize bir yol çizin. Karşı tarafın evlenmek için bir acelesi yok zaten. E siz de daha gençsiniz. Akışına bırakın biraz bakalım nasıl gidecek.

Senin profilin ile adamın profili uyuşmuyor
Bu adamın profili böyle bir kadınla olmak istemez
Tüm vizyonunu değiştirecek kadar sevecek sizi yada radikal bir değişim lazım

Adam yemeye içmeye gezmeye arkadaş arıyor siz eş hayat arkadaşı
Bağlanmak gibi bir düşüncesi yok
Ki haklıda
28 yaşında evlense adam 80 yaşında ölse diyelim
52 yıl aynı insanla 🙄
Zor be ya😁
Adamın hayata bakışını gayet makul bulurum ben

Adam sana niye 3 sene sonranın sözünü versin? Zamanı gelince, ilişkiniz yolunda giderse, ikiniz de isterseniz evlenirsiniz. Şimdiden bunun hesabını yapmak anlamsız.
Ben belirsizlik seven biri değilim maalesef hayatımın hiç bir alanında. Güvence isteyen biriyim

Ben az önce yakın zamanda okulunuzu bitireceksiniz ama nereye gidiyor bu ilişki diye endişelendiniz gibi düşündüm. Ama daha 3 seneniz var sizin. Bu acele iyi bir şey değil yalnız. İlişkiniz herhangi bir sebepten biterse büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Okul hayatının tadını çıkarın önce

Senin profilin ile adamın profili uyuşmuyor
Bu adamın profili böyle bir kadınla olmak istemez
Tüm vizyonunu değiştirecek kadar sevecek sizi yada radikal bir değişim lazım

Adam yemeye içmeye gezmeye arkadaş arıyor siz eş hayat arkadaşı
Bağlanmak gibi bir düşüncesi yok
Ki haklıda
28 yaşında evlense adam 80 yaşında ölse diyelim
52 yıl aynı insanla 🙄
Zor be ya😁
Adamın hayata bakışını gayet makul bulurum ben
Ben haksız mıyım yani? Evlenmek istemenin, aile olmak istemenin nesi kötü tam olarak?

Partnerinizin kafasındayım. 28 yaşında evlendim 35 de olabilirmiş kafasına evrildim. Evet 5 sene sonraki kafa yapınız aynı olmayacak ama evlilik hayatınıza kalacağınız sıralama içinde öncelik olmamalı.
Ben stabil bir aile hayatı, düzen istiyorum

İzninizle yazdıklarınızı tek tek değerlendirmek istiyorum. Birincisi aranızda belirgin bir yaş farkı var aslında. Ama sevgiliniz yüksek lisans yapıyor ya kendini hala öğrenci gibi hissediyor olabilir mi? Anı yaşama, macera hevesi falan. Size güvensizlik veren şeylerden biri bu olabilir. İkinci olarak atanmış olmasına rağmen akademiye geçme hayali. Yani bu beni de düşündürdü ta buradan. Akademik kadrolara torpilsiz girilmiyor. Bir heves için işsiz kalırsa sıkıntı. Üçüncü aile sorunları ve şehir değiştirme ihtimali de size güven vermiyor olabilir. Araya soğukluk girmesi bir ihtimal sonuçta. Son olarak sizin hala okuyor olmanız en büyük belirsizlik bence. Önce bir mezun olun, işe girin. Kendinize bir yol çizin. Karşı tarafın evlenmek için bir acelesi yok zaten. E siz de daha gençsiniz. Akışına bırakın biraz bakalım nasıl gidecek.
Zaten önce kendi yolum. Baktım yine olmuyor o zaman çabalamayı bırakırım

Ben az önce yakın zamanda okulunuzu bitireceksiniz ama nereye gidiyor bu ilişki diye endişelendiniz gibi düşündüm. Ama daha 3 seneniz var sizin. Bu acele iyi bir şey değil yalnız. İlişkiniz herhangi bir sebepten biterse büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Okul hayatının tadını çıkarın önce
okulda zaten aktifim. derslere gidiyorum ders dışı etkinliklere de gidiyorum. arkadaşlarım da var.

Iyide 3 sene var bu durumda şuan ne yapsin istiyorsunuz anlamadim ki. Zamani gelince olacaksa olur zaten güzel gidiyorsa iliskiniz sirf evlilik deliliginden dolayi mahvetmeyin derim.
Benimle hayal kursun, plan yapsın isterdim. Daha sık görüşelim isterdim, daha sık konuşalım.

Belirsizlik>kontrolcülük>kıskançlık>karşı tarafa ben seçilecek değilim hissi>kaygı>ayrılık

Önce meslek sahibi ol kontrolculuk şeması olanlar mutlaka bir noktada çok yalnız kalıyorlar o yüzden para şart.

Çare: Kendine yatırım ve emek
-Spor: İyi fizik
-Gardrop: Tüm kıyafetlerinden gurur duymalısın
-Saç: Rengi ve kesimi imzan olmalı
-Koku: imza
-Hayattan keyif almak: Film rutinleri, örgü örmek, sıcak kakao gecesi, havuç suyu günü, akşamları yürüyüş, pub gecesi, tiyatro günü, tura katılmak, havuz günü, hamam günü, masaj günü, asya mutfağı günü, giyim alışveriiş günü, kutu oyunları, haftada 1 arkadaşla kahve, kapafokya, kayak, yazlar tatil, tabu, dışarda yemek günü vb.

Belirsizlik yaşayan ailede büyüdüğün için senin dünyan kendinin başrolü bir filme dönmezse diğerlerini kontrol etmeye çalıştığın ve onları soğuttuğun bir filme döner ve hayatını zehir eder.

Bence sana normal bir insandan çok daha fazla özgüven gerekiyor kaygıya düşmemen içn. O yüzden normal bir insandan faha çok yatırım yapmalısın 10 puan üzerinden bakıldığında kendini herhangi bir insandan daha üst puanlayabilisin derler. Nerden bildiğimi sormayın 🥹

Back
X