• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde güvensizlik yaşıyorum

Bu belirsizlik değil ki. 3-5 aydır tanıdığı biriyle evlenmek isteyen ya da bunun garantisini isteyen problemlidir asıl. Normal şartlarda, normal insanlar evlilik garantili ilişkiler yaşamazlar. Hayat bunun garantisini alabileceğiniz stabillikte değil.
Belki de geçmişte yaşadığım olumsuzlukları ona yansıtıyorum, evet

anladım. benim heves ettiğim bir sürü şey var ama onları yanımda biriyle yapmak istiyorum mesela seyahat etmek. Özgürlük peşinde olmadım hiç.
Bu hayata değer katan ve genel geçer olduğuna inandığım tüm değerleri yerle bir eden ve bunu bu kadar inanarak, özgüvenle yapan birini epeydir görmemiştim :)

Özgürlükten anladığınız ne mesela ya da daha dört aylık sevgilinizin birbirimize güzel şeyler katalım, anı biriktirelim demesinin kötü olan kısmı ne?

Dört aylık ilişkide evlilik planı yapmak hem de yıllar sonrası için üzdü beni. Daha dört aydır tanıyorsunuz sevgilinizi sizce bu normal mi, daha doğru düzgün tanımıyorsunuz bile.

üç sene sonra sözlenmek, dört sene sonra da evlenmek istiyorum aslında bana kalsa. sadece gelecek hakkında hiç konuşmaması, hiç biz diye birşeyden bahsetmemesi normal mi?
Ya bazı erkekler sürekli evlilik konusu acar ilk günlerden ama tırt çıkar. Bilemezsin ki? Bu iş sözlerle olmaz ki zamanla olur, hareketlerinden anlarsın seninle gelecek düşündüğünü.
Bana kalsa 4 ay gelecekten bahsetmek için çok çok erken. Zamana bırak. Bu konuları çok açarsan karşındaki de boğulur

üç sene sonra sözlenmek, dört sene sonra da evlenmek istiyorum aslında bana kalsa. sadece gelecek hakkında hiç konuşmaması, hiç biz diye birşeyden bahsetmemesi normal mi?
4 ayda neden biz diye bir şeyden bahsetsin? Biz diye bir şey yok ki daha. Hayatı kendine zorlaştırıyorsun.

Bu hayata değer katan ve genel geçer olduğuna inandığım tüm değerleri yerle bir eden ve bunu bu kadar inanarak, özgüvenle yapan birini epeydir görmemiştim :)

Özgürlükten anladığınız ne mesela ya da daha dört aylık sevgilinizin birbirimize güzel şeyler katalım, anı biriktirelim demesinin kötü olan kısmı ne?

Dört aylık ilişkide evlilik planı yapmak hem de yıllar sonrası için üzdü beni. Daha dört aydır tanıyorsunuz sevgilinizi sizce bu normal mi, daha doğru düzgün tanımıyorsunuz bile.
Özgürlükten anladığım bağımsız olmak. Ben birine bağlılık isteyen biriyim. Geçmişte çok yara aldım maalesef belki onları yansıtıyorum

çok ciddiyim yaşı benden çok büyük biriyle bile evlenmeye razıyım ama çevremde öyle bekar kimse yok evlenmek isteyen

Düşünceleriniz bana normal gelmdi. Çünkü büyüklerle evlenice ilerleyen yıllarda çok fazla belirsizlikler meydana geliyor o zaman ne yaparsınız bilmedim.

Özgürlükten anladığım bağımsız olmak. Ben birine bağlılık isteyen biriyim. Geçmişte çok yara aldım maalesef belki onları yansıtıyorum
22 yaşındasın, ne yaşamış olabilirsin? Önceki sevgilinle sevişmişsindir evlenmek istememiştir kesin.

Benimle hayal kursun, plan yapsın isterdim. Daha sık görüşelim isterdim, daha sık konuşalım.

4 aydır beraberiz. Benim de hedeflerim var. Devlete atanmak bir yandan freelance çalışmak istiyorum. ailem aksine çok rahat bir aile. ben özgür olmak istemiyorum, kendi ailemi kurmak istiyorum

Bana daha cok evlenip hamile kalip sonra kpss calisiyorum diyip evde durcakmissiniz gibi bir his veriyorsunuz. Bu "aile kurma" tutturmasinin icinde cocuk olmazsa olmaz cunku. 😄
Daha sık konusmak, gorusmek isteyebilirsiniz ama bunlarin evlilikle bir baglantisi yok suan olmayan sey evlenince ayni evdeyken bile olmaz.🙄

3-5 sene sonrasinin evlilik hayalini kurmakta yani cok cocukca bir beklenti.

Düşünceleriniz bana normal gelmdi. Çünkü büyüklerle evlenice ilerleyen yıllarda çok fazla belirsizlikler meydana geliyor o zaman ne yaparsınız bilmedim.
yeter ki evleneyim, o bana bir yüzük versin ben ömrüm boyunca ona bakarım

öyle olsam bile kime ne? Bu benim hayatım istediğim gibi yaşamaya hakkım var.
Bana daha cok evlenip hamile kalip sonra kpss calisiyorum diyip evde durcakmissiniz gibi bir his veriyorsunuz. Bu "aile kurma" tutturmasinin icinde cocuk olmazsa olmaz cunku. 😄
Daha sık konusmak, gorusmek isteyebilirsiniz ama bunlarin evlilikle bir baglantisi yok suan olmayan sey evlenince ayni evdeyken bile olmaz.🙄

3-5 sene sonrasinin evlilik hayalini kurmakta yani cok cocukca bir beklenti.

yeter ki evleneyim, o bana bir yüzük versin ben ömrüm boyunca ona bakarım

Bütün hayat amacı evlilik olan bir kadıni ben erkek olsam asla hayatımda istemem. Böyle davranırsanız sevgilinizde akılı başında bir adamsa oda istemez.

Ne yansıtıyorsunuz bilmiyorum ama her mesajınız ayrı tuhaf.

Biraz kendinizle ilgilenin, yardım almak iyi gelebilir. Güvendiğiniz bir büyüğünüze danışın bence.

Ne yansıtıyorsunuz bilmiyorum ama her mesajınız ayrı tuhaf.

Biraz kendinizle ilgilenin, yardım almak iyi gelebilir. Güvendiğiniz bir büyüğünüze danışın bence.
zaten kendimle ilgileniyorum. psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum, terapiye de gittim fayda etmedi hiç biri

Güvensizlik derken, aldatıldığımı düşünmüyorum. Daha çok belirsizlik. Gelecek hakkında. İlişkinin geleceği hakkında. Sevgilim anı yaşama, birbirimize güzel şeyler katma güzel anılar biriktirme derdinde. Bense okulum bittikten sonra nişanlanmak, kısa süre sonra da evlenmek istiyorum. 22 yaşındayım. O 28 yaşında, atanmış ama yüksek lisans yapıyor ve akademiye girme hayali var. Ailevi sorunları ve şehir değiştirme ihtimali de var. Bu durum kalbimi kırıyor. Ben de seçilmek istiyorum, kimse için geçici heves olmak istemiyorum
22 yasında nişanlanmak evlenmek acelen ne anlamadım. Bu cocuk senle evlenmez baskı yaparsan zaten hiç evlenmez

Back
X