• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde güvensizlik yaşıyorum

Çok normal değil mi bu tiplerin seni bulması. İstediğin ve çektiğin onlar çünkü. Normal adamla yapamazsın, yapamıyorsun gördüğün gibi…

Tam olarak hangi kısmını kıskanmış olabilirim sence?
o kadının seçilmiş olmasını?

Nedense koca ülkede sadece erkeklerin ailevi sorunu oluyor, Allah Allah bak sen!

Diğer yorumlara katılıyorum, aynı şeyleri yazmayayım.

Ahahaha. 100 yıllık falan evliyim ben. Evliliğin bir mertebe olmadığını, evlenince başın göğe ermeyeceğini, seçilmiş olmak hiç hiç hiç olmadığını anlayacak yaşta, sevdiğim, tanıdığım adamla sadece sevdiğim ve hayatı birlikte yaşamak istediğim için evlendim. Evlilik amaç değil araçtı bizim için, olması gerektiği gibi. Evliliği amaç haline getirirsen, moktan heriflerle, moktan ilişkiler yaşar sonra yaralandım yaralandım diye ortalıkta gezesin. Aklı başında adam bu düşünce yapısına sahip kadının yanından koşarak kaçar çünkü. Çürük çarıklar kalır senin gibilere.

4 aydır beraberiz. Benim de hedeflerim var. Devlete atanmak bir yandan freelance çalışmak istiyorum. ailem aksine çok rahat bir aile. ben özgür olmak istemiyorum, kendi ailemi kurmak istiyorum
4 ayda daha sevgili ilişkisi oturmaz, sen bir de evlilik diyorsun, maşallah!

Yalnız belli oranda zeka geriliği olan insanlar bile aile/ vasi onayıyla evlenebiliyor.

Hepinizden özür dilerim ama g.rizekalıların bile yapabildiği bir şeyi kim niye kıskansın? Dünyada tüm canlılar her sene 3 er 5 er çoğalırken hamileliği kim kıskansın?

Yalnız belli oranda zeka geriliği olan insanlar bile aile/ vasi onayıyla evlenebiliyor.

Hepinizden özür dilerim ama g.rizekalıların bile yapabildiği bir şeyi kim niye kıskansın? Dünyada tüm canlılar her sene 3 er 5 er çoğalırken hamileliği kim kıskansın?
Ferhansın ergen versiyonu sanırım 😂

Ben belirsizlik seven biri değilim maalesef hayatımın hiç bir alanında. Güvence isteyen biriyim
Güzelim bu güvence istemek değil kaygılı bağlanma, destek alıp bu sorunu çözmen gerekiyor.

Güvence istemek kış lastiği taktırmakla olur, atıyorum depreme karşı dayanıklı binaya taşınmak, tatil öncesi aktarma ve rezervasyonları titizlikle ayarlamak vs vs gibi şeylerle olur. İş güvencesi istiyorsan ortalamanı yüksek tutarsın dil kursuna gidersin mesela. Garantici insan bunları yapar. Evlilik bir güvence değildir zaten.

Muhtemelen çok aşık bile değilsin bu gidişle yanlış evlilik yapma ihtimalin çok yüksek. Kaygılı bağlanan biri olarak boşanmak da seni çok zorlar. İlişkilere bakış açını degistirmen lazım.

Güzelim bu güvence istemek değil kaygılı bağlanma, destek alıp bu sorunu çözmen gerekiyor.

Güvence istemek kış lastiği taktırmakla olur, atıyorum depreme karşı dayanıklı binaya taşınmak, tatil öncesi aktarma ve rezervasyonları titizlikle ayarlamak vs vs gibi şeylerle olur. İş güvencesi istiyorsan ortalamanı yüksek tutarsın dil kursuna gidersin mesela. Garantici insan bunları yapar. Evlilik bir güvence değildir zaten.

Muhtemelen çok aşık bile değilsin bu gidişle yanlış evlilik yapma ihtimalin çok yüksek. Kaygılı bağlanan biri olarak boşanmak da seni çok zorlar. İlişkilere bakış açını degistirmen lazım.
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum işte. İş güvencesi için ders çalışıp dil öğreniyorum ama ilişkilerimde hep problem yaşıyorum.

Belirsizlik>kontrolcülük>kıskançlık>karşı tarafa ben seçilecek değilim hissi>kaygı>ayrılık

Önce meslek sahibi ol kontrolculuk şeması olanlar mutlaka bir noktada çok yalnız kalıyorlar o yüzden para şart.

Çare: Kendine yatırım ve emek
-Spor: İyi fizik
-Gardrop: Tüm kıyafetlerinden gurur duymalısın
-Saç: Rengi ve kesimi imzan olmalı
-Koku: imza
-Hayattan keyif almak: Film rutinleri, örgü örmek, sıcak kakao gecesi, havuç suyu günü, akşamları yürüyüş, pub gecesi, tiyatro günü, tura katılmak, havuz günü, hamam günü, masaj günü, asya mutfağı günü, giyim alışveriiş günü, kutu oyunları, haftada 1 arkadaşla kahve, kapafokya, kayak, yazlar tatil, tabu, dışarda yemek günü vb.

Belirsizlik yaşayan ailede büyüdüğün için senin dünyan kendinin başrolü bir filme dönmezse diğerlerini kontrol etmeye çalıştığın ve onları soğuttuğun bir filme döner ve hayatını zehir eder.

Bence sana normal bir insandan çok daha fazla özgüven gerekiyor kaygıya düşmemen içn. O yüzden normal bir insandan faha çok yatırım yapmalısın 10 puan üzerinden bakıldığında kendini herhangi bir insandan daha üst puanlayabilisin derler. Nerden bildiğimi sormayın 🥹
faydalı yorum için teşekkür ederim. Kendime yatırım yapmaya çalışıyorum

Back
X