• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde güvensizlik yaşıyorum

Ben haksız mıyım yani? Evlenmek istemenin, aile olmak istemenin nesi kötü tam olarak?
Kötü sözü geçtimi yorumda
Siz ve partneriniz hayata farklı bakıyorsunuz
Ve ben adamın hayata bakışını daha çok kendime yakın buluyorum
22 yaşındasın
30 da evlensen bile en kötü ihtimal 25 30 yıl beraber geçireceğin bir adam olacak sorumluluk olacak
Özgür olmak daha makul en azından Tüm heveslerini alıp yeterince olgunlaşana kadar

Ben haksız mıyım yani? Evlenmek istemenin, aile olmak istemenin nesi kötü tam olarak?
Kötü değil de kimse hayatı tam düzene girmemişken bunun sözünü veremez.
Siz zaten öğrencisiniz, sevgilinizin de kariyer durumu şuan için belirsiz. Hayatın ne getireceğine zaman gösterir. Her sevgililik evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok. Bunun için kalbinizin kırılması, seçilmek istiyorum gibi bir bakış acısı biraz itici. Sevgilinize de bunu hissettirmeyin.

Kötü sözü geçtimi yorumda
Siz ve partneriniz hayata farklı bakıyorsunuz
Ve ben adamın hayata bakışını daha çok kendime yakın buluyorum
22 yaşındasın
30 da evlensen bile en kötü ihtimal 25 30 yıl beraber geçireceğin bir adam olacak sorumluluk olacak
Özgür olmak daha makul en azından Tüm heveslerini alıp yeterince olgunlaşana kadar
anladım. benim heves ettiğim bir sürü şey var ama onları yanımda biriyle yapmak istiyorum mesela seyahat etmek. Özgürlük peşinde olmadım hiç.

Yahu 3 senede neler neler değişir.. Adam size bunun güvencesini nasıl versin? Adam şuan hala ögrenci sayılır. O sorumluluğu nasıl alsın, sözünü versin? Kaldı ki yakın zamanda evlilik düşüncesi yok belli ki, akademik kariyerini devam ettirme derdimde. Fikirleriniz, gelecek planlarınız uyuşmuyorsa ayrılın madem. Ben adamı tutarlı ve mantıklı buldum. Geleceğini garantilemeden, hayatını yaşamadan evlilik sorumluluğuna girmek istemiyor. Keşke sizin önceliğiniz de mezun olunca iş bulmak, birikim yapmak, gezmek ve eğlenmek olsaydı. Evlilik kaçmıyor bekleyebilir birkaç sene bence.
Adam geleceğe bakışınız, hayata bakışınız bambaşka, bu ilişkide gelecek yok

Kötü değil de kimse hayatı tam düzene girmemişken bunun sözünü veremez.
Siz zaten öğrencisiniz, sevgilinizin de kariyer durumu şuan için belirsiz. Hayatın ne getireceğine zaman gösterir. Her sevgililik evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok. Bunun için kalbinizin kırılması, seçilmek istiyorum gibi bir bakış acısı biraz itici. Sevgilinize de bunu hissettirmeyin.
ona hissettirmiyorum zaten. kendi içimde yaşıyorum. belki geçmişteki yaralarım yüzünden abartılı görüyorum onun hareketlerini

Yahu 3 senede neler neler değişir.. Adam size bunun güvencesini nasıl versin? Kaldı ki yakın zamanda evlilik düşüncesi yok belli ki, akademik kariyerini devam ettirme derdimde. Fikirleriniz, gelecek planlarınız uyuşmuyorsa ayrılın madem. Ben adamı tutarlı ve mantıklı buldum. Geleceğini garantilemeden, hayatını yaşamadan evlilik sorumluluğuna girmek istemiyor. Keşke sizin önceliğiniz de mezun olunca iş bulmak, birikim yapmak, gezmek ve eğlenmek olsaydı. Evlilik kaçmıyor bekleyebilir birkaç sene bence.
Adam geleceğe bakışınız, hayata bakışınız bambaşka, bu ilişkide gelecek yok
eşimle de çalışabilirim, birikim yapabilirim. gezip eğlenmek de sevdiğim insanla daha güzel olur

Bir amcayla birlikte olursanız hayatınızın her evresi belli olur yoksa genç insanların hayatında beli dönemlerin belirsiz olması normal.
çok ciddiyim yaşı benden çok büyük biriyle bile evlenmeye razıyım ama çevremde öyle bekar kimse yok evlenmek isteyen

Güvensizlik derken, aldatıldığımı düşünmüyorum. Daha çok belirsizlik. Gelecek hakkında. İlişkinin geleceği hakkında. Sevgilim anı yaşama, birbirimize güzel şeyler katma güzel anılar biriktirme derdinde. Bense okulum bittikten sonra nişanlanmak, kısa süre sonra da evlenmek istiyorum. 22 yaşındayım. O 28 yaşında, atanmış ama yüksek lisans yapıyor ve akademiye girme hayali var. Ailevi sorunları ve şehir değiştirme ihtimali de var. Bu durum kalbimi kırıyor. Ben de seçilmek istiyorum, kimse için geçici heves olmak istemiyorum
Her insan daha doğrusu her anaç yapılı insan diyeyim; sevdiği ile evlenmek ister tabi ki. Hakkındır: Ama akışta kalarak. Hedef belirleyerek değil. Karşındaki kişi en azından birşeyler yapmış kendisi için ve yapmaya da devam ediyor. Üstelik ailevi durumu da karışık besbelli. Gelecek planı yapması bana biraz zor geldi. Anı yaşama isteği de bundandır. Bana iyi geliyorsun demek istiyor bi yerde. Darlamayın daha 22 yaşındasınız.

Her insan daha doğrusu her anaç yapılı insan diyeyim; sevdiği ile evlenmek ister tabi ki. Hakkındır: Ama akışta kalarak. Hedef belirleyerek değil. Karşındaki kişi en azından birşeyler yapmış kendisi için ve yapmaya da devam ediyor. Üstelik ailevi durumu da karışık besbelli. Gelecek planı yapması bana biraz zor geldi. Anı yaşama isteği de bundandır. Bana iyi geliyorsun demek istiyor bi yerde. Darlamayın daha 22 yaşındasınız.
sonunda bana hak veren biri, teşekkür ederim. Akışta kalmak için öneriniz var mı?

Ne zamandır berabersiniz?
Ne güzel partnerinin hedefleri var. Senin de olsun bence. İş hayatına atıl bi sektörü öğren ne okuyorsan artık. Para harca para biriktir Gez dolaş. Acele etme.
Baskıcı mı ailede mi büyüdün? Evlenince daha mı özgür olacağını düşünüyorsun?

Ne zamandır berabersiniz?
Ne güzel partnerinin hedefleri var. Senin de olsun bence. İş hayatına atıl bi sektörü öğren ne okuyorsan artık. Para harca para biriktir Gez dolaş. Acele etme.
Baskıcı mı ailede mi büyüdün? Evlenince daha mı özgür olacağını düşünüyorsun?
4 aydır beraberiz. Benim de hedeflerim var. Devlete atanmak bir yandan freelance çalışmak istiyorum. ailem aksine çok rahat bir aile. ben özgür olmak istemiyorum, kendi ailemi kurmak istiyorum

4 aydır beraberiz. Benim de hedeflerim var. Devlete atanmak bir yandan freelance çalışmak istiyorum. ailem aksine çok rahat bir aile. ben özgür olmak istemiyorum, kendi ailemi kurmak istiyorum
Evlenince kpss çalışırım diye düşünüyorsun ama zor maalesef.
Mesela empati yapıyorum 4 aydır beraber olduğum biri bana evlenelim sözlenelim falan dese ne oluyoruz derim. Çok kısa bir süre. 4 ayda ne kadar tanıdın da evlenmek istiyorsun?

Evlenince kpss çalışırım diye düşünüyorsun ama zor maalesef.
Mesela empati yapıyorum 4 aydır beraber olduğum biri bana evlenelim sözlenelim falan dese ne oluyoruz derim. Çok kısa bir süre. 4 ayda ne kadar tanıdın da evlenmek istiyorsun?
üç sene sonra sözlenmek, dört sene sonra da evlenmek istiyorum aslında bana kalsa. sadece gelecek hakkında hiç konuşmaması, hiç biz diye birşeyden bahsetmemesi normal mi?

sonunda bana hak veren biri, teşekkür ederim. Akışta kalmak için öneriniz var mı?
Sevgilinizin size davrandığı gibi davranarak. Size olan sevgisinden sadakatinden eminseniz ve bu karşılıklıysa, zaten bu yolun sonu evlilik olur. Sen anı yaşa onun gibi. Zehir etmeyin birbirinize. Üstelik evlilik ve üstüne çocuk sahibi olunan bir evlilik yürütmek çok zor. Şuan hayatınızın en güzel günleri.
Nereden biliyorsun diye sorma 🥴

Ben belirsizlik seven biri değilim maalesef hayatımın hiç bir alanında. Güvence isteyen biriyim
Bu belirsizlik değil ki. 3-5 aydır tanıdığı biriyle evlenmek isteyen ya da bunun garantisini isteyen problemlidir asıl. Normal şartlarda, normal insanlar evlilik garantili ilişkiler yaşamazlar. Hayat bunun garantisini alabileceğiniz stabillikte değil.

Sevgilinizin size davrandığı gibi davranarak. Size olan sevgisinden sadakatinden eminseniz ve bu karşılıklıysa, zaten bu yolun sonu evlilik olur. Sen anı yaşa onun gibi. Zehir etmeyin birbirinize. Üstelik evlilik ve üstüne çocuk sahibi olunan bir evlilik yürütmek çok zor. Şuan hayatınızın en güzel günleri.
Nereden biliyorsun diye sorma 🥴
Haklısınız, belki ben de ona göre yaşamayı bırakıp kendime göre yaşamalıyım

Back
X