- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
İyi ki bırakmışsınız. Sürdürdüğünüz kötü yuvadansa yalnızlık size daha iyi gelecektir.Cevabınız için teşekkür ederim
Yanımızda herhangi biri varken benimle muhatap olmuyor, bir sey soylersem de mesafeli davranıyor. Hanımına iyi davranan erkek olarak görünmek istemiyor yani.
Uçlarda davranıyor evet ve kötü şeyler yaptığı zaman senin yuzunden, sen suçlusun diyerek üste çıkıyor. Hiç içten bir şekilde özür dilediğini görmedim. Hatta hakkımı savunduysam hele, hiç hoşuna gitmiyor.
Flörtten beri onun hayatında hiçbir şey değişmediği için ayrılık sonrası da etkilenmeden hayatına devam etti. Ama benim her şeyimi değiştirdi ne okul, ne iş, ne arkadaş, ne bir hobim kaldı. Bomboş kaldım şu an.
Yuvam oldu diye ona seviniyordum yıkıldı, acaba yapmasa mıydım diyorum hep. Ailem de dağınık olduğu için iyi kötü bir yuvam varmış bırakmasaydın diye kendime kızıyorum
Aslında ona dava açtım, yaptığı her şey ortaya döküldü. Benden hiç beklemiyordu ve ders aldığını düşünüyorum. Arka planda da hislerim bu şekilde. Bir de şimdi yuvası dağıldığı için dersini almıştır, artık kendine çeki düzen verir, keşke ben varken kendini toparlasaydı da yuvam dağılmasaydı die düşünüp üzülüyorum.Farklı zamanlarda el kaldırma huyu dediniz ya, bir de senin yüzünden yaptım demiş. Adam hiç özür de dilememiş. Böyle bir yaratığı büyüten aile zaten “ ağam, paşam, sana kız mı yok” diye büyütmüştür. Babasından annesi de belki şiddet görüyordur ama birisinin de şiddet normal değildir demesi lazım. Kim ki bu adam sizi terbiye ediyor? Farkında değilsiniz ama sizi öyle bir hale getirmişler ki artık bunu normalleştirecek vaziyete gelmişsiniz, saflığınıza mı denk geldi yoksa artık kendinizde hiç mi güven duygusu kalmadı? Hiç sevgi nasıldır, normal ilişkiler nasıldır diye sorgulama durumunuz da olmamış. Evde dövülen sokak köpeği gibi bir ufacık okşanmada sarılmışsınız. Lütfenyalnız değilsiniz ve kendinize bir şans verin. Oldukça iyi bir karar almışsınız. Yetişme ortamınız nasıldı? Lütfen işe girin, kendi eğitiminize yönelin ve destek alın. Dönüp bakmayın, avukat tutun ve bu insan müsveddesi ile tek kelime paylaşmayın.
Merhaba sizlere gerçek sevgi hakkında düşüncelerinizi, yaşanmışlıklarınızı sormak istiyorum. Vereceğiniz cevaplar benim için oldukça değerli çünkü dağınık ve mutsuz bir ailede büyüdüm ve baskın karakterli, ataerkil görüşe sahip biriyle evlendim. Evliliğim de güzel geçmedi ayrılıyoruz. Yani anlayacagınız küçük yaşlardan beri düzenimi oturtamadım, tam oldu derken yuvam da dağıldı. Çok üzgünüm
Yuvamın dağılmasında eş ve ailesi tamamen beni suçluyorlar, ‘sen yıktın’ diyorlar. Evet evden ben ayrıldım ama onu son zamanlarda ara ara uyarmaya başlamıştım. Ev dışında kendime ait bir hayatım sosyalliğim olmasını istemiyordu. Artık dayanamadığımı, bitirme düşüncesine girdiğimi söylüyordum. Bunu tehdit olarak algılayıp ‘ s.git o zaman(cok afedersiniz) , umrumda olmaz’ tarzı cevaplar alıyordum ve davranıslarını değiştirmiyordu. Aynı zamanda beni sevdiğini de iddia ediyordu. Sevgi nasıl olmalı? Psikoloji ile ilgilenenlerin cevaplarını da rica ediyorum. Farklı fikirde olduğum zaman el kaldırma huyu da vardı, hiç af dilemedi ve ‘ senin yuzunden yaptım ‘ dedi. Kavga konusu bitince de yine ‘ cok seviyorum, sen olmasan yasayamam, iyi ki eşimsin ‘ gibi laflarla sevgisini gosteriyordu. Başka sebeplerden üzüldüğümü görse hemen konuyu hallediyordu. Bunlar sevdiğini gösterir değil mi? kafam allak bullak oldu. Evden ayrıldıktan sonra da asla alttan almadı ve bitirdi. Söylediği gibi seven bir insan çaba harcayıp kendisine çeki düzen vermez miydi? Kolayca hakaret edebiliyordu, sakinken de canım eşim diye (evdeyken) peşimde geziyordu. Yanımızda annelerimiz dahil birisi olduğu an yabancıymışım gibi davranıyordu. Bir de kızdığı an yanımızda biri olması önemli olmuyor, belli edip beni rencide ediyordu.
Aklıma hep guzel sozleri veya saçlarımı oksaması gibi sevdiğini gösterdiği anlar geliyor. Yoksunluk çekiyorum. Yardım ederseniz sevinirim
Kendinize değer verin. Psikolojik destek alın. Elin kıymet bilmez adamı için, kendine yazık etmeyin.Dediğiniz gibi gerçek sevgi yaşamadım herhalde cunku hayata dair hiçbir umudum kalmadı, insanlardan soğudum. Hep mutsuz kalacak gibiyim
İki bam teli HAKARET ve ŞİDDET ....asla sevgi barındırmazz nokta..Merhaba sizlere gerçek sevgi hakkında düşüncelerinizi, yaşanmışlıklarınızı sormak istiyorum. Vereceğiniz cevaplar benim için oldukça değerli çünkü dağınık ve mutsuz bir ailede büyüdüm ve baskın karakterli, ataerkil görüşe sahip biriyle evlendim. Evliliğim de güzel geçmedi ayrılıyoruz. Yani anlayacagınız küçük yaşlardan beri düzenimi oturtamadım, tam oldu derken yuvam da dağıldı. Çok üzgünüm
Yuvamın dağılmasında eş ve ailesi tamamen beni suçluyorlar, ‘sen yıktın’ diyorlar. Evet evden ben ayrıldım ama onu son zamanlarda ara ara uyarmaya başlamıştım. Ev dışında kendime ait bir hayatım sosyalliğim olmasını istemiyordu. Artık dayanamadığımı, bitirme düşüncesine girdiğimi söylüyordum. Bunu tehdit olarak algılayıp ‘ s.git o zaman(cok afedersiniz) , umrumda olmaz’ tarzı cevaplar alıyordum ve davranıslarını değiştirmiyordu. Aynı zamanda beni sevdiğini de iddia ediyordu. Sevgi nasıl olmalı? Psikoloji ile ilgilenenlerin cevaplarını da rica ediyorum. Farklı fikirde olduğum zaman el kaldırma huyu da vardı, hiç af dilemedi ve ‘ senin yuzunden yaptım ‘ dedi. Kavga konusu bitince de yine ‘ cok seviyorum, sen olmasan yasayamam, iyi ki eşimsin ‘ gibi laflarla sevgisini gosteriyordu. Başka sebeplerden üzüldüğümü görse hemen konuyu hallediyordu. Bunlar sevdiğini gösterir değil mi? kafam allak bullak oldu. Evden ayrıldıktan sonra da asla alttan almadı ve bitirdi. Söylediği gibi seven bir insan çaba harcayıp kendisine çeki düzen vermez miydi? Kolayca hakaret edebiliyordu, sakinken de canım eşim diye (evdeyken) peşimde geziyordu. Yanımızda annelerimiz dahil birisi olduğu an yabancıymışım gibi davranıyordu. Bir de kızdığı an yanımızda biri olması önemli olmuyor, belli edip beni rencide ediyordu.
Aklıma hep guzel sozleri veya saçlarımı oksaması gibi sevdiğini gösterdiği anlar geliyor. Yoksunluk çekiyorum. Yardım ederseniz sevinirim
Senin vicdanin rahatsa sorun yokYuvayı sen yıktın diye suçlandım ve bu çok ağır oldu
Dava acıldığı zaman hemen kendinize tedbir nafakası talep etseydiniz .Hakimler tedbir nafakasını bağlar ödememesi durumunda icra vs yolu var bebek hazırlığıda yapıyormuşsunuz talep edin derim.Benım cok şükür hamilelik gibi bir durumum olmadı zaten evliliğim cok cok kısa sürdüAslında ona dava açtım, yaptığı her şey ortaya döküldü. Benden hiç beklemiyordu ve ders aldığını düşünüyorum. Arka planda da hislerim bu şekilde. Bir de şimdi yuvası dağıldığı için dersini almıştır, artık kendine çeki düzen verir, keşke ben varken kendini toparlasaydı da yuvam dağılmasaydı die düşünüp üzülüyorum.
Ben de dağınık bir ailede buyudum, babamı en son 8 yaşında görmüştüm. Sevgisini görmedim ve hissedemedim. Annemle yaşıyorum, bir de cocugumuz olacak malesef.bebeğe hazırlık yapıyoruz, maddi sıkıntılı değiliz ama karşı taraf bir şey lazım mı ne durumdasın diye sormuyor.
Cocuk dolayısıyla işe girme durumum da uzun surecek gibi görünüyor
En iyisi olmuş, cocukla ayrılık daha zor. Talep ettik bakalım sosyal ekonomik durum araştırması istedi karar vermeden önceDava acıldığı zaman hemen kendinize tedbir nafakası talep etseydiniz .Hakimler tedbir nafakasını bağlar ödememesi durumunda icra vs yolu var bebek hazırlığıda yapıyormuşsunuz talep edin derim.Benım cok şükür hamilelik gibi bir durumum olmadı zaten evliliğim cok cok kısa sürdü
Ewet bende onu düşümdüğüm için dikkat ettim.Sizinde hakkınızda inşallah hayırlısı budur allah bebeğinizle mutluluk sağlık nasip etsin güç kuvvet versinEn iyisi olmuş, cocukla ayrılık daha zor. Talep ettik bakalım sosyal ekonomik durum araştırması istedi karar vermeden önce
Evet ya değişmedi bnm için. Niyetim bir insanı olduğundan farklı yapmak değil ancak uyarılarımı dikkate almalıydı, cunku artık bitme noktasına geldiğimi söylemiştim. He he tamam diyor 10 gun sonra yine ayniPsikoloji okumadım ama sizi sevmiyor diyecek kadar sevgiden anladıgımı dusunuyorum.
El kaldıran s ktır git diyecek kadar saygı duymayan, guzel anlamda ufacık degısmeyen ozur dilemekten aciz, yıkılan yuvaya uzulmek endıselenmek ben ne yaptım demek yerine ' sen yıktın yuvayı' dıyıp hayatına devam etmek tam bir karaktersiz sevmeyen insan ısı.
Yoksunluk cekıyorsanız ozuru siz dileyin Barısın.
Degısmez. Kimse kimse ıcın Degısmez. Bı sure rol yapar, bazen bir yıl surer bazen iki gün. Önünde sonunda özüne doner ama.Evet ya değişmedi bnm için. Niyetim bir insanı olduğundan farklı yapmak değil ancak uyarılarımı dikkate almalıydı, cunku artık bitme noktasına geldiğimi söylemiştim. He he tamam diyor 10 gun sonra yine ayni
Yeniden kalkabilirsin bu enkazdan. Yeni bir baslangic yapmalisin.Beni mahvetti ya tam bir enkazım şu an. Kendisi normal hayatına devam ediyor. Sudan çıkmış balık gibiyim ne okul ne iş ne hobi bıraktı. Kendisi hayatında hiçbir seyi değiştirmediği için aynen devam ediyor. Beni bomboş hale getirmiş
İnsallah tesekkur ederimcanım konu başlığın olan cümleyi kuruyorsan cevap zaten hayırdır. bizler coğrafyamızdan mıdır nedir bilmem çok dilimizde olan insanlarız. bu gün bir instagram face açsan vay be dersin herkes gerçek aşkını bulmuş bir ben yalnızım. özetle diyeceğim, o sözler,yazılar vs onları geç. esas davranış ve tavırdır. sözlü verilmeyen mesajlar daha net ve gerçektir. dilerim bir daha sana konu başlığındaki soruyu sorduracak kimselerle karşılaşmazsın.
Evet eşimin de 4 yaşındaykenki bir ses kaydı var. Anne ben buyuyunce en guclu olcam babamı bile dovebilcem diyor. Aynı evliliği de güç gösterisine çevirdiDegısmez. Kimse kimse ıcın Degısmez. Bı sure rol yapar, bazen bir yıl surer bazen iki gün. Önünde sonunda özüne doner ama.
Ilk okul arkadaslarım yıllardır gormuyordum, bu yaz görusmeye basladık. İnanır mısın, yedi yasında kıskanc olan suan 35ınde ve hala kıskanc. Dıgerı asırı cömerttı hala oyle.
Ben de kesınlıkle degısmedım aynıyım.
İnsanlar yedisinde neyse yetmisinde o dur sozu cok dogru.
O Degısmez degısmeyecek ama, sızın hayatınız Degısebılır ve bu sızın elinizde.
Degıstırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?