İliskimi bitirmeli miyim?

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Merhaba fikirlerinize ihtiyacim var. Cok guzel bir sekilde baslayan, beraber yapmadigimiz şey kalmayan 1bucuk yıllık iliskim var. Cok sey yasadik cok guzel zamanlarimiz oldu ama cok fazla tartisiyoruz. Genellikle tartisma konumuz gorusmelerle ilgili oluyor. Fazla mesaisi olan bir işi var haftada en az 3 gun mesaisi oluyor ve ben de geri kalan zamanlarini dogal olarak bana ayirsin istiyorum ve bu zamana kadar zaten boyleydi duzenimiz. Aslinda bunu da uyguluyoruz. Ama tek eğlenebildigimiz cumartesi gunleri bile yarim gun calisiyor 2 haftada bir cumartesileri de gec cikiyor. Erken ciktigi gunler çıkıp benimle buluşmasını istiyorum ama bunu zorla yapiyor hep kavga ediyoruz. Ve ailesinin ona cok fazla karıştığı fikrindeyim. Surekli arayip gec kalma erken gel oraya gitme vs hep bir mudahele halindeler. Ben de erkegin bu kadar ailesinin kontrolunde olmasindan rahatsiz olan biriyim. Bahsettigim kisi 24 yasinda calisan okumus bir erkek. Ailesi surekli bizle oturmuyorsun deyip tartisma cikariyor sonra biz kavga etmeye basliyoruz bu gerginlikler yüzünden. Onun kendi olusturdugu duzende gorusuyoruz oysaki. Benim derdim bunlar degil benim derdim cok fazla tartismamiz ve onun bana karsi saygisiz davranmasi. Kaybetme korkusu yok bana bas belasiymisim gibi davraniyor ve ben artik cok kirgin hissediyorum. Onceden gorusmedigimiz gunler cikip surpriz yapip fazladan evime gelen adam simdi gorusmemek icin ugrasiyor umru degil resmen. Ve cok sinirli biri oldu. Gereksiz bir konuda bile cok agir laflar ediyor ayrilma lafi açıyor. Surekli kotu sozler. Ve hatta yemin ettirmeme ragmen sinirlendiginde saçımı çekiyor cok sert davraniyor. Iyiken cok iyiyiz ama aramiz bozuldugundaki davranislarina dayanamiyorum ve bu boyle nereye kadar gidecek bilmiyorum.

Ek: Dun akşam zaten ayrilmak istiyorum dedim ve kendimi ilk kez bu kadar kararli hissettim tartismadim bile ayriliyorum dedim ve dun geceden beri iletisim kurmuyorum o mesajlar atiyor ariyor ac telefonu konusup cozelim diyor yeter artık cevap ver diyor tek suclu ben değilim vs diyor ama cevap vermiyorum eninde sonunda kapima gelecek nasil davranmaliyim konusup konuşup beni susturmasindan asıl sorunun ne oldugunu unutturmasindan korkuyorum bu konuda basarili çünkü...

Son düzenleme:
Agir laf ediyosa ayril. Hakaret dinlemek zorunda degilsin

Kardeş bu adam olmamış . Direkt ayrıl saygının olmadığı yerde sevgi bitmeye mahkumdur.

Dusuncelerine saygisi yok. Siddet var. Deger vermiyor. Bitirilesi gereken bir iliski.
Ayrildim deyince de konusalim diye israr ediyorsa bu sevgisinden degil. Seven ssc cekmez. Terkedilmek istemedigi icin. Devam ederseniz bu sefer terk eden o olacak.

Hem de hic saygisi yok. Gectigimiz cumartesi gec döndük evlerimize. Pazarlari 2de bulusuruz her zaman. Bu sefer yine bi ters davrandi tartistik sonra dedi 2 bucuktan once gelme. Soyleyis tarzinin cirkinligine ragmen pazar gunu dedigi saate yakin arabayla almaya gittim. Evine geldigimde pijamalarlaydi. Ve ben şok oldum. Geri gitmeye kalktim onu o halde gorunce. O beni onlarca kez evimden aldi bir kere olsun pijamalarla karsilamadim. Ben hazirlanip arabayla evine kadar gelmişim kendisi hazirlanmamis bile. Sonra gitmeme izin vermeyip giyinip bindi arabaya. Azarlamaya basladi ben laf arasi da 3 demistim niye 3te gelmedin diye bagirdi cagirdi sonra indi arabadan. Biraz turlayip agladim sonra biraktigim yere geri gittim tekrar bindi arabaya sessizce yola devam ettik ama o gun yaptiklarini sindiremiyorum herseymibosgelir sonanda Novamber wind Giderli Hatun

Sizin yasınızda iken 5 sene bir sevgilim oldu
O da boyle sacmalamaya baslayınca aniden ayrıldım
Şok oldu
Aylarca ağladı sizladı
O da ailesini dinlerdi babası arabayı vermezdi bize gezmemiz için
Babası gec kalma dersw eve erken donerdi
O zamanlarda ben de cok takılırdım bunlara ama şimdi 36 yasındauım farklı bakabiliyorum

Sizi üzüyırsa ayrılın ve önünüze bakın

Peki ailesiyle olan bu durum o yasta bir erkek icin normal mi ben mi yanlis düşünüyorum? o pesinizdeyken normal hayatiniza nasil donebildiniz birden ayrilip yani ben cok zorlanicam buyuk ihtimal kapima gelicek ve nasil konusucagimi onun dediklerinin etkisinde nasil kalmicagimi dusunuyorum. Agzi laf yapabildigi icin oyle bir ifade ediyor ki tum soyliceklerimi unutuyorum ben hep eceezgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…