İliskimi bitirmeli miyim?

Normalde ayril daha gencsiniz baska birileri cikar karsiniza derdim ama su an birden cocuk adina uzuldum bi yandan ailesi ilgi bekliyo bi yandan siz bekliyosunuz hakli olarak bi yandan da cocugun is yuku cok fazla.bilemedim simdi ne diycegimi ama sizi kaybetme korkusu yoksa süründürebilirsiniz

O zamanlarda normal gelmıyordu
Biz ünv de tanısmıstık aynı evde bile kaldık son sene
Okıl bitince ikimiz de yasadığımız sehre döndük,gidip gelıyorduk 15 de bir en erken
Bir kere yanıma geldiğinde bir gün daha kal diye yalvarmıstı. , kalamam demişti tam biletini almaya giderken babası aradı

Ailesi ile de tanısmıstım ben nişanlanmaya yakındık, babası kal istersen bir gün daha dedi, sevgilim bana dönüp ben bir gun daha kalayım dedi. Kalma git dedim ve o onu son gorusum oldu.
Benimki inanılmaz kıskanctı, bana cok baskı kurmaya kalkıyordu , işe girdim yanında kim var sen enler karstııyorsun falan demeye basladı
Bu bahsettiğim sene 2000 senesi ,ve ben o anda bitirdim hayır hıc üzülmedim sonrasında üstümdeki baskı yük kalktı.rahatladım. Ailesi falan cok aradı ailemi aradılar ama ben donmedim. Çnk onun o şekilde davranması gözümde onu kucultmustu , onu aile sözünden cıkmayan bebek gbi görüyordum bense karsımda dik duracak bir erkek arıyordum sanırım
Hıckııklarla agladı ayrılınca biz
Seni kimseye bırakmam ölürm dedi
Ben sadece ona üzüldüm
Herseyın sebebi o idi , bu zamanlara onun davranısları yüzünden gelmiştik.

Son olarak sunu demek istiyorım
Dedim ya 36 yasındayım diye suanda
O yaslar cok küçük geliyor gözüme ve ailesinin yaptıgında bir hata bulmuyorum

Cevabiniz icin tesekkur ederim biz de birbirimizin aileleriyle tanistik yazliklarimizda kaldik hatta bu yaz evlenme teklif etmek istedigini solyemisti. benim derdim ailesi degil onun davranislari zaten hep sorunu bende görüyor bana cok kötü cok acimasiz davraniyor ben de deger gormek istiyorum kac defa soz verdi el ustunde tutucam duzelicem diye ama yok olmuyor ve kendi hatasini bile anlamiyor bitirmek istemesem de bitirmem lazim sanirim artik cunku bu kadar tartismayla bu iliskinin saglikli bir gelecegi yok gibi görünüyor eceezgi

Sizin dediginiz de dogru ben de anlamaya calistim cok ama onlar ustune geldikce bana saldirmasindan bunaldim ben cok kirici oluyor bana bas belasiymisim gibi davraniyor sorun burda B broker01

Sizin dediginiz de dogru ben de anlamaya calistim cok ama onlar ustune geldikce bana saldirmasindan bunaldim ben cok kirici oluyor bana bas belasiymisim gibi davraniyor sorun burda B broker01
Bu davranisi kotu iste eger seviyosaniz kaybetmek istemiyosaniz gergin oldugu durumlarda onun yaninda oldugunu hissettirin size daha cok baglanacaktir.size davrandigi gibi ailesine davranmasi mumkun diil sinirini bi sekilde bi yerden cikartiyo ama bunu sizden cikarmamasi icin dedigim gibi gergin oldugu zamanlarda ya uzak durun ya hosgorulu olun

Rica ederim
Şöyle söyleyeyim
Bir ilişkinin enn güzel zamanları sevgililik ve nişanlılık dönemleridir
Şimdiden bu sekilde davranıyor ise evlenince daha da kötü olabilir , çnk erkekler evlenince daha da salıyor
Nişanlı iken sevgili iken sana kıyamayan adam, evlenince gözünün yasına bile bakmayabiliyor

ben ayrıl demicem fakat yanıtla onu canın istediğinde. yalnız tek şart hevesli değil kırgın olduğunu belli etmen olacaktır. sana bunu yapmamalı madem çalışıyor madem eğitimli öyle davranacak. süründür. iyi bir derse ihtiyacı var bu adamın. ayrıca saçını bir daha çekerse yapıştır suratına bir tane ve bir daha canımı acıtmak için dokunma bana de. ne halt yediklerinin farkına varmalılar. ailesi konusunda ise üstüne gitme arada kalmak stres yapar. bırak sen de biraz arkadaşlarınla falan çık dışarı. özlesin bu ara seni. sen de kendine yeniden saygı duymaya başlamış olursun.

Senin istediğin gibi görüşme çok olsa daha da laçkalaşıcaktı demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…