İlişkimi çook düşünüyorum

Hesabını vermedim. Konuşurken karşılıklı konuştuk uzun uzun her şeyi nasıl anlatayım durup dururken ben bakire değilim hata yaptım vs demedim. Ayrıca gayet muhafazakar yani bu kelime zaten siyasi bi kelime bu adam da aktif sosyal medyada görüşleri var islamcı Müslüman inançlı. Ben gğnah işlediğimi biliyorum diyor. Ama kalkıp zina yasaklansın vs tabii ki demez.

Bi kadın hislerine güvenmesin mi siz bile muhtemelen öyle olacak dediniz. Ben ilk defa sevgili yapmıyorum ama ilk defa bu ladar huzursuzum. Benden kaynaklı da olabilir ama ya ondan kaynaklıysa? bitecekse biter yürüyecekse yürür benim değil onun çabasını göreceğim. Huzursuzluğu ona yansıtmıyorum mutluyuz beraber. 1 kere konuşuldu bitti sadece beni değil onu da konuştuk. Şimdi bakın profil bu zengin iyi bi ailesi var kendisi yakışıklı boylu poslu çevresi geniş moron değil bu adam 33 yaşına kadar ne diye evlenmedi ne diye ciddi ilişki yaşamadı. Bu adamın en uzun ilişkisi benim desem? Tabii ilişkisi olmuş ama en uzun benim. Tanıdıklarım var hep iyi bahsediyorlar. Hastanesinde çalışan bir arkadaşım var iyi konuşuyor. Ben bu adama muayene oldum tanımadan önce gayet kibar biriydi. Bu adam neden benim gibi deliye kaldı yahu

Muhtemelen öyle olacak deme sebebim, ona düşünmeden ve gereksiz görünen sorular sormanız.Kendinizi onun gözünde aşağıda görüyorsunuz ve bana mı kaldı bu adam gibi cümlelerle onu överken kendinizi küçültüyorsunuz.İçinizde huzursuzluk varsa, istemeseniz bile ilişkiye yansır.Tıp okumak, uzmanlık kazanmak kolay değil hayatında önceliği eğitim olmuş.33 yaş da evlenmek için asla geç bir yaş değil.Okuyan, kariyer yapan insanlar için evlilik yaşı zaten bu civarlara denk geliyor.Nasip olmamış demek ki evlenmemiş.

Ben kendimi küçük görmüyorum sadece bu yaşına kadar en uzun ilişkisi benim garip işte

Buna nasıl güvenebiliyorsun belki daha uzun ilişkisi oldu ama anlatmıyor.
Tanıyorum kendisini önceden de uzun süredir sosyal medyada takipleşiyorduk Twitterda arkadaşlarımız vs ortak. Ayrıca bana neden yalan söylesin zaten ilki vs değilim tabii ki. Ama doğru düzgün bi sevgilisi yok flörtte tıkanmış kalmış

Sosyal medyada paylaşmadığı,kimseye göstermeden görüştüğü kişiler de olabilir bunu bilemeyiz.Bana neden yalan söylesin diyorsunuz ama içten içe hâlâ güvenemediğiniz çok belli.En uzun ilişkisinin üç ay olması size garip geliyor ve içinizde bir şüphe oluşturuyor.hem inanmak istiyorsunuz hem de bir yandan ‘acaba bana söylemediği bir şey var mı’ diye içiniz içinizi yiyor.Yoksa defon mu var? gibi bir soru yöneltmezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…