Kız kardeşi yok annesi açık benim annem kapalıDikkatimi çekti birkaç yorumda arkadaş çevresi kapalı kızlarla evli, kapalı güzel genç bir kız diye belirtip durmuşsunuz. Peki erkek arkadaşınızın annesi ,kız kardeşi kapalı mı?
Sanki hep hayatımdaydı ama çyle geliyor bazen3 ay için içiniz rahat olmasın zaten.Şuan çok erken zamanla güvenirsiniz
Sizde büyük bir özgüven sorunu var, kendinizi beğenmiyorsunuz ayrıca geçmiş ilişkiyle ilgili evin içinde dedenizin " 5 yıl gezip tozacağına evlenip boşansaydın ev kredi borcunu o öderdi maaşın sana kalırdı" demesi çooook saçma. Çevrenizdekilerin söylediği olumsuz şeylere kulak asmayın. Psikolojik destek alıyor musunuz?Kız kardeşi yok annesi açık benim annem kapalıama düşüncesini biliyorum siyasal açıdan vs. Tabii ki her Arladaşı öyle değil. Ama onun düşüncesine göre bulacağı çok kız var. Baya dindar konuşuyor çünkü inançlı ama o da benimle aynı yaşıyor
Bilmiyorum ben artık sevildiğimi düşünmüyorum gerçek gelmiyor inanmıyorum işteDesin it ürür kervan yürür. Kuyruk acısından demiştir. O öyle dedi diye öyle olacak değil.
Yavvv muhafazakar falan değil ya . Anası acık , sevşsen alkol alan muhafazakar adam olmaz . Dogaya ters djdjdjd siyasi görüşü oraya yakındır ondan muhafazakarım deyip geçiyordur . Sorsan kelime anlamını bile bilmeyebilir fmfkdkfKız kardeşi yok annesi açık benim annem kapalıama düşüncesini biliyorum siyasal açıdan vs. Tabii ki her Arladaşı öyle değil. Ama onun düşüncesine göre bulacağı çok kız var. Baya dindar konuşuyor çünkü inançlı ama o da benimle aynı yaşıyor
Olumsuz konuşmak istemezdim aslında ama hatayı geçmişimden hiç mi rahatsız olmuyosun diye sorarak yapmışsınız. İlerde en ufak bi şey olsa sen bile kendinden rahatsızdın ısrarla sordun diyecek. Kendisi de bakir değilmiş. Siz neden rahatsız olmuyosanız o da olmazdı.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma. Niye zorluyorsun yahu !? Yok rahatsiz olmuyor musun bilmem ne !? Niye adamin aklina aklina sokuyorsun !? Düşünmeyecegi varsa bile düşünecek. Sen bak dalgana, seviyorsan elinde tutmaya bak. Boyle yaparsan kendinden uzaklastirirsin.26 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkinin gazisiyim. ortaokuldan beri tanışıyorduk. Evlilik aşamasında çok yoruldum ve ayrıldık. O ilişki bittikten 3 ay sonra şu an birlikte olduğum kişiyle tanıştım. 33 yaşında. İlk gördüğüm anda etkilendim. Çekici güçlü, konuşması iyi karakteri de bana göre güzel biri. Bana çok ilgi gösterdi. ben de etkilendim. Hem de baya. Çok mutsuzdum ve birden ışık oldu. Kalbim tekrar attı. Ve onun çabası ile başladı.
3 aydır birlikteyiz. İlgili. küçük şeyleri bile unutmuyor. bazen alakasız hediyeler alıyor. Mesela arabadayız benzin almaya gidiyor. Orada gördüğü bir şeyi alıyor. Çiçek alıyor. Plan yapıyor. İlk 2 ay cinsellik yoktu konusunu da açmadı. Ara ara ufak elektrik oluyordu. 1 aydır var ve bu konuda da uyumluyuz. ÇOK UYUMLUYUZ. genel bakınca efendi iyi huylu sakin adamdan bambaşka biri çıktı. Bu yüzden bile devam edilir. Genel olarak mutluyum ama garip bir şekilde günümün çoğu onu ve ilişkimi düşünerek geçiyor. Bu beni düşündürüyor. Baya bi iç huzursuzluk var sanki.
Aileme ve arkadaşlarıma henüz söylemedim. Yargılanmaktan mı korkuyorum yoksa eski ilişkide yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamaktan mı bilmiyorum. İçimde ara ara sebepsiz bir sıkıntı oluyor. resmen endişeleniyorum. Olumsuz hisler var. Neden yok.
muhafazakâr ve inançlı biri. Buna rağmen benimle sevişmesi de kafamı karıştırıyor. Bekâret konusunu açtım. Yani ben muhafazakar değilim geçmişim de kabarık. Sırf ne düşünüyor diye irdeledim ama devamını konuşmak istemedi. ASSLA ağzından bir şey çıkmadı. Seni seviyorum önemli olan bu dedi. Ben de bakir değilim dedi. Seni seviyorum diyor. Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden dedim. Konuşmak istemiyorum artık iyi düşünmüyorsun sarhoşsun vs dedi. düşüncelerini benden saklıyor gibi geliyor. Ben mi fazla kuruyorum bilmiyorum. Saçmalıyor muyum bilmiyorum. Neden içimde kötü bir his var?
Cinsellik yaşadığın için kendini defolu hissediyorsun . Benim ex eş de ayrılırken bu tarz konuşmuştu. Onla bunla sevgili olursun kimseyle yapamazsın seni bırakırlar falan diyordu yavvvsak anacım bunlar .Bilmiyorum ben artık sevildiğimi düşünmüyorum gerçek gelmiyor inanmıyorum işte
Aslında tam tersi oldukça özgüvenli görünürüm kendimi de çok beğeniyorum güzel biriyim gerçekten güzelim her ortamda dikkat çekerim neşeli biriyim. Hatta arkadaşlarım vs bi ortamda sen varken ışıldıyorsun der. Bazen insanlar ne güzel enerjin var der gözlerin ışıl ışıl der. Yani açıkçası elimi sallasam ellisi. Ama asla sevilmiyorum gibi geliyor. Yani ben olduğum için beni sevmiyor. Güzelim diye benimle vs. Dedem de onu eski sevgilim zengin olduğu için söylemişti. O çocuk sana neler alırdı sen gittin ayrıldın maaşını krediye vereceksin dedi.Sizde büyük bir özgüven sorunu var, kendinizi beğenmiyorsunuz ayrıca geçmiş ilişkiyle ilgili evin içinde dedenizin " 5 yıl gezip tozacağına evlenip boşansaydın ev kredi borcunu o öderdi maaşın sana kalırdı" demesi çooook saçma. Çevrenizdekilerin söylediği olumsuz şeylere kulak asmayın. Psikolojik destek alıyor musunuz?
neden parayla bedeninizi falan mi sattiniz? 5 yillik iliskim dediginizin sevgilisi degil metresi miydiniz? neden gecmisinizden rahatsiz olsun? neden turk filmlerindeki genelevden gelinlikle cikarilan kadinlar gibi triplere girdiniz ki?Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden dedim. Konuşmak istemiyorum artık iyi düşünmüyorsun sarhoşsun vs dedi.
Üniden itibaren uzun ilişkim vardı benim de. Eski sevgilim beni aldattığı halde böyle beylik laflar etti beddualar etti. Duası kabul olsa gökten kemik yağardı herhalde. Gereksiz insanların ne dediklerine çok takılmayın.Bilmiyorum ben artık sevildiğimi düşünmüyorum gerçek gelmiyor inanmıyorum işte
Hayır öyle şeyler değil. Kötü bir şey desin de ayrılalım diye üstüne gittim herhalde ama asla demedi. Muhafazakâr gayet düşünce tarzını biliyorum adamın. Siyasi düşüncesini biliyorum. Rahatsız olduğu şeyleri biliyorum. Açık açık konuşmadım her şeyi tabii ama Kürtaj olduğumu söyledim vsneden parayla bedeninizi falan mi sattiniz? 5 yillik iliskim dediginizin sevgilisi degil metresi miydiniz?
kendinizi resmen ne pozisyonuna düşürmüşsünüz.
ayrica adam neden gecmisinden rahatsiz olsun ki, bakire olsan rahatsiz olurdu ne guzel iki ayda yazmışsın adamla. neden rahatsiz olsun?
bir de adam alkol aliyor, flort islerinde online, hayatindaki kadinla da birlikte oluyor
muhafazakarlik bunun neresinde?
hic mi gercek muhafazakar insan gormediniz?
Defolu gibi değil de sanki sevilmeyecek gibi hissediyorum. Sevgisini Hissetmiyorum. Sürekli ağlıyorum dert ediyorum ister istemez. Güzel bi kızım sanki güzelliğim için benimle diyorum acaba seks yaptığım için mi benimle bazen diyorum farklı farklı şeyler. Çok değersiz ve sevgisiz hissediyorum. Beni çok seven anne babayla büyüdüm küçükken de ara ara böyle hislenir evden vs kaçardım ya da böyle kaza geçireyim de beni önemsediklerini göreyim derdim. Onda da böyle görmek istiyorum sanırım. Sağlıklı değil biliyorum. Oysa ailem beni çok sever hala çocuk gibi severler beni. Balık burcuyum biraz gidiklik varCinsellik yaşadığın için kendini defolu hissediyorsun . Benim ex eş de ayrılırken bu tarz konuşmuştu. Onla bunla sevgili olursun kimseyle yapamazsın seni bırakırlar falan diyordu yavvvsak anacım bunlar .
o kadar ezik ve sacma davranmissiniz ki bahsettiginiz kadar duzgun biriyse zaten yakinda ayrilirHayır öyle şeyler değil. Kötü bir şey desin de ayrılalım diye üstüne gittim herhalde ama asla demedi. Muhafazakâr gayet düşünce tarzını biliyorum adamın. Siyasi düşüncesini biliyorum. Rahatsız olduğu şeyleri biliyorum. Açık açık konuşmadım her şeyi tabii ama Kürtaj olduğumu söyledim vs
Kürtajı ilişkiden önce söylemiştim. Siyasal olarak diyelim. Bir partide aktif. Milliyetçi. Her şeye çok açık fikirli değil. İnancı var. Ama öyle aman aman aktif değil. Mesela asla sosyal medyaya içkili fotoğraf atmaz. Ya da meyhaneye gidince benimle göbek atmaz. Sessiz sakin. Doktor bu arada islam sağlık cart curt kongrelerine gider.Gercekten muhafazakardan kastınız nedir?
Bu kavramların içi boşandıktan epeyce ama alkol, sevişme konusunda rahat olan biri kendini muhafazakar olarak tanıtıyorsa hadi ordan derdim en başta.
Ayrıca sizin bekaret ve geçmişinize rahatsız olma gibi kendinizi kötü bir pozisyona sokmanız da çok yanlış.
Kürtaj olduğunuzu da 3 aylık ilişkide bilmek zorunda değil. Daha ne kadar açık konuşabilirsiniz?
benim universitede biri vardi, vasat adamin tekiydi. onu terkedince "seni benim gibi seveni bulamazsin" falan derdi.Cinsellik yaşadığın için kendini defolu hissediyorsun . Benim ex eş de ayrılırken bu tarz konuşmuştu. Onla bunla sevgili olursun kimseyle yapamazsın seni bırakırlar falan diyordu yavvvsak anacım bunlar .
Hayır iktidarla alakası yok. Biliyorum saçma davrandığımı konu konuyu açtı. Ben onun muhafazakar olduğunu biliyorum. Neden böyle yaşıyorsun dedim bilerek vs. Yani uzun bi konuşmaydı. Kötü bir şey desin diye bekledim ayrılalım da kafam rahatlasın diyordum. Belki ben ayrılırım bilmiyorumo kadar ezik ve sacma davranmissiniz ki bahsettiginiz kadar duzgun biriyse zaten yakinda ayrilir
sonra siz de "ah ben dediydim bak gercek degilmis hisleri. hüüü" diye aglarsiniz.
psikolojide buna "kendini gerceklestiren kehanet" diyor
siyasi düşüncesi dediğiniz muhafazakarlik degil. insanlar kendi cikarlari icin oy atiyorlar genelde muhafazakar partilere. vardir bir cikari
ha gercekten benim eski ev arkadaşım gibi sosyal medyada seriat gelsin deyip ozel hayatinda gun asiri gusül alip duranlardansa zaten öyle ikiyuzlu adami siz kabul etmeyin
Kürtaj kadar özel bir meseleyi neden ilişkiden önce söyleme gereği duydunuz? Kimseye bu kadar açık olmayın.Kürtajı ilişkiden önce söylemiştim. Siyasal olarak diyelim. Bir partide aktif. Milliyetçi. Her şeye çok açık fikirli değil. İnancı var. Ama öyle aman aman aktif değil. Mesela asla sosyal medyaya içkili fotoğraf atmaz. Ya da meyhaneye gidince benimle göbek atmaz. Sessiz sakin. Doktor bu arada islam sağlık cart curt kongrelerine gider.
Bizde aldatma vs yok mutluyduk. Ailesiyle beraber iş yapıyor ben de atanmayı kafaya takmıştım ama olmuyordu. O da atanırsan ne olacak diyordu gideceğim diyordum. Biz neden olacağız vs. Ayrıldık ve kendi şehrime atandım. Ailesiyle çalışıyordu ama kendi işini kuracaktı. Bi türlü kurmadı. Ben de annene babana hesap vereceğiz yani diyordum. Evlilik araya girince iş bozuldu. Ben ayrıldım yedirmedi. Bana dedi ki seninle ben olmasam kimse evlenmez kimse senden çocuk yapmaz sen kendi çocuğunu bile öldürdün vs. Ben hamile kalmıştım o da evlenelim kimse bir şey diyemez hafta hesabı mı yapacaklar dedi. Ben ailemin yüzüne bakamam diye ve yaşım küçük diye aldırdım. Bunu yüzüme vurdu. Onun ahı var vs.Üniden itibaren uzun ilişkim vardı benim de. Eski sevgilim beni aldattığı halde böyle beylik laflar etti beddualar etti. Duası kabul olsa gökten kemik yağardı herhalde. Gereksiz insanların ne dediklerine çok takılmayın.
Kınamıyor ki. Bu konuda bi söylediği söz yok. Şeriat vs gelsin demiyor. gizli saklı da yaşamıyor. Salaklık yaptım üzgündüm ona çekiliyordum ve belki o mesafe koyar benden soğur dedim. İlerde sorun ederse çok üzülürdüm baştan bilsin dedim. Konuşuyorduk dertleştik öylesine. Sevgilim olur diye düşünmedim hiç. Ailesi de çok farklı değil. Annesi tesettürlü değil. Ailesinden daha farklı bir yerde. Evlenir miyiz bilmiyorumKürtaj kadar özel bir meseleyi neden ilişkiden önce söyleme gereği duydunuz? Kimseye bu kadar açık olmayın.
İçinde bulunduğu gruplar sebebiyle birçok şeyi içinde bulunduğu gruplar itibariyle tam olarak kendi olamıyor, mış gibi durmaya çalışıyor yani. Ben dindar bir insanım ve sevgiliniz gibi bazı şeylerin göstermelik kısmında olan insanları hiç güvenilir bulmuyorum. Meydanda kınadığını, tenhada fazlasıyla yapar böyle insanlar ve çok rahatsız edici. Sizde o göstermelik hayatta eş olarak yerinizi alamayabilirsiniz tabi, endişeniz de bu yüzden. Güven vermiyor çünkü güvenilir değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?