• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi çook düşünüyorum

benim universitede biri vardi, vasat adamin tekiydi. onu terkedince "seni benim gibi seveni bulamazsin" falan derdi.
kirki dolmadan on kat iyisini - sevgisini sadece sozde degil her hareketiyle belli edenini buldum, exin adini unuttum 😂😂
Ben unutamadım onun faturasını ödüyorum. Gerçekten düşününce bazen exime bile hak veriyorum

O da olmaz çünkü erkek ilgisini seviyorum erkekleri seviyorum. Bu sefer daha kötü bi ilişki içinde olurum diye korkuyorum
Hem kendinize afedersiniz or.... muamelesi çekiyor,karşı tarafa ısrarla bunu belirtiyorsunuz. Daha 3 ay konuştuğunuz birine kürtaj deneyimini anlatıyorsunuz hem o kötü bir şey söylesin de bitsin istiyorsunuz . Ama aynı zamanda geçmişe takılıp kalmışsınız. Psikolojik destek almanızı öneririm. Bu şekilde sağlıklı ilişki kuramazsınız.

Hem kendinize afedersiniz or.... muamelesi çekiyor,karşı tarafa ısrarla bunu belirtiyorsunuz. Daha 3 ay konuştuğunuz birine kürtaj deneyimini anlatıyorsunuz hem o kötü bir şey söylesin de bitsin istiyorsunuz . Ama aynı zamanda geçmişe takılıp kalmışsınız. Psikolojik destek almanızı öneririm. Bu şekilde sağlıklı ilişki kuramazsınız.
Öyle bir muamele yapmadım. Anlattığımda 3 aylık değildi sevgilim bile değildi. Şuan oldukça mutlu iyi bi ilişkim var bu sağlıksız düşüncelerimle atandım hayatım akıp gidiyor her şey yolunda evimi aldım ailemle aram çok iyi arkadaşlarım var sosyalim iyi bir ilişki içindeyim el üstünde tutuluyorum bakınca gayet iyi gidiyor adam iş yoğunluğunda beni sürekli arıyor mesaj atıyor. Buluşuyoruz. Beraber plan yapıyoruz. Psikolojik destek almayı sevmiyorum ben işe yaramıyor. Sadece endişeleniyorum işte

Netice itibarıyla sevgili olmuşsunuz, cinsel birliktelik yaşamışsınız, adam sizi mutlu ediyor. Sorunuzu sormuş cevabınızı almışsınız ki bence korkunç bir soru “Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden?” yani ne desin ki? Evet dese ne yapacaksınız? Hayır demiş inanmamışsınız. Üzücü biten eski ilişkinizden sonra kendinizi koruma altına almak için net cevaplar duymak istiyorsunuz hayal kırıklığı yaşamamak adına ama adam bugün sorun etmem der, yarın yüzüne vurabilir. Ya da konusunu açmazsınız hiçbir şekilde sorun etmez. Hepsi ihtimal dahilinde, hiçbiri garanti değil. Mutluysanız yaşayın gitsin.

Bu arada muhafazakarlık ile cinsellik yaşamayı aynı kefeye koyarak değerlendirmeyin. Nefsin içine girdiği bir konu bu. Ne tarikat, cemaat içinden insanlar gördüm yani çok şey yazılır da Ben muhafazakarlığı cinsellik üzerinden hiçbir zaman değerlendirmem.

Hayır gerçek düşüncesi değil gibi geliyor. Çünkü gerçekten Muhafazakâr. Sarhoştum da biraz. Sıkıştırdım kötü bir şey söylesin diye bekledim. Eski sevgilimden böyle bir söz duyup ağzına etmiştim çünkü
Gerçekten muhafazakar diyorsunuz hımm.
Gerçekten eklediğiniz için sizin inandığınıza ben de inandım.
Neyse bana güven vermedi sevgiliniz.
Siz de etiketlere çok takılıp inandığınız için bundan ayrılsanız da ne değişir konusunda güven vermediniz.
Bir de geçmişinizi kimseye anlatmakla mükellef değilsiniz neden inatla soruyorsunuz,anlamadım;bence yapmayın.
Kendi değeriniz sizin gözünüzde gördüğünüzdür, başkasının gözünde gördüğünüz değil.

Kınamıyor ki. Bu konuda bi söylediği söz yok. Şeriat vs gelsin demiyor. gizli saklı da yaşamıyor. Salaklık yaptım üzgündüm ona çekiliyordum ve belki o mesafe koyar benden soğur dedim. İlerde sorun ederse çok üzülürdüm baştan bilsin dedim. Konuşuyorduk dertleştik öylesine. Sevgilim olur diye düşünmedim hiç.
Cinsellik, alkol, meyhane, muhafazakarlık bunlar aynı cümlenin içinde oluyorsa benim bahsettiğim gibi bir profil çıkıyor aslında ortaya 🤷‍♀️
Siz de yeni bir ilişki için hiç hazır değilmişsiniz aslında. Bazı şeyleri zamana bırakın. Bu süreçte sizde kendinizi daha toplamış olursunuz. İlişkinizin ne yöne evrileceğini zaman gösterir zaten.

Gerçekten muhafazakar diyorsunuz hımm.
Gerçekten eklediğiniz için sizin inandığınıza ben de inandım.
Neyse bana güven vermedi sevgiliniz.
Siz de etiketlere çok takılıp inandığınız için bundan ayrılsanız da ne değişir konusunda güven vermediniz.
Bir de geçmişinizi kimseye anlatmakla mükellef değilsiniz neden inatla soruyorsunuz,anlamadım;bence yapmayın.
Kendi değeriniz sizin gözünüzde gördüğünüzdür, başkasının gözünde gördüğünüz değil.
Yani sarıkla sakalla gezmiyor ama inançlı biri ben de dedim ona sende inanç var neden böyle yaşıyorsun neden günahkarsın ben yaptığımın doğru olmadığını biliyorum diyor. Neden kafana göre birini bulmadın bu yaşına kadar evlenmedin diyorum. Eğitimi uzun sürdü 2 uzmanlık. Buldum sandıklarım oldu nasip olmadı dedi. Seni bekledim vs laf oyunları yapıyor. Bunun hata olduğunu biliyorum ama ben karşımdakinin hayatını bilmek isterim. Mesela bi erkek gelse bana sevgilim kürtaj oldu dese ben soğurum kabul etmem. Başıma geldiği halde.

Cinsellik, alkol, meyhane, muhafazakarlık bunlar aynı cümlenin içinde oluyorsa benim bahsettiğim gibi bir profil çıkıyor aslında ortaya 🤷‍♀️
Siz de yeni bir ilişki için hiç hazır değilmişsiniz aslında. Bazı şeyleri zamana bırakın. Bu süreçte sizde kendinizi daha toplamış olursunuz. İlişkinizin ne yöne evrileceğini zaman gösterir zaten.
Yaptığım doğru demiyor günah olduğunu yanlış olduğunu biliyorum diyor. Hazır değilmişim evet zaten kimse bilmiyor. Eski sevgilim öğrenir diye içten içe çekiniyorum ya aldatıldığını düşünürse ya yerini hazır ettin gittin derse. Önceden tanışıyoruz biliyor.

Netice itibarıyla sevgili olmuşsunuz, cinsel birliktelik yaşamışsınız, adam sizi mutlu ediyor. Sorunuzu sormuş cevabınızı almışsınız ki bence korkunç bir soru “Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden?” yani ne desin ki? Evet dese ne yapacaksınız? Hayır demiş inanmamışsınız. Üzücü biten eski ilişkinizden sonra kendinizi koruma altına almak için net cevaplar duymak istiyorsunuz hayal kırıklığı yaşamamak adına ama adam bugün sorun etmem der, yarın yüzüne vurabilir. Ya da konusunu açmazsınız hiçbir şekilde sorun etmez. Hepsi ihtimal dahilinde, hiçbiri garanti değil. Mutluysanız yaşayın gitsin.

Bu arada muhafazakarlık ile cinsellik yaşamayı aynı kefeye koyarak değerlendirmeyin. Nefsin içine girdiği bir konu bu. Ne tarikat, cemaat içinden insanlar gördüm yani çok şey yazılır da Ben muhafazakarlığı cinsellik üzerinden hiçbir zaman değerlendirmem.
Öyle tarikat cemaat vs ortada yok zaten. Evet sevgilim ve mutluyum. Ama gün içinde beynim sürekli meşgul. Arkadaşlarıma bile söylemedim. Herkes beni kınayacak. Gerçekten neden böyle yaptım bilmiyorum ama ilgi gören güzel bi kızım ilk ilgi gösteren o değildi. Ama o kalbimi attırdı çekildim adama işte. Benden soğusun uzaklaşsın istedim. Engelledim bile zamanında. Çok hızlı oldu. Ayrılmak istiyorum ama bundan da korkuyorum

26 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkinin gazisiyim. ortaokuldan beri tanışıyorduk. Evlilik aşamasında çok yoruldum ve ayrıldık. O ilişki bittikten 3 ay sonra şu an birlikte olduğum kişiyle tanıştım. 33 yaşında. İlk gördüğüm anda etkilendim. Çekici güçlü, konuşması iyi karakteri de bana göre güzel biri. Bana çok ilgi gösterdi. ben de etkilendim. Hem de baya. Çok mutsuzdum ve birden ışık oldu. Kalbim tekrar attı. Ve onun çabası ile başladı.

3 aydır birlikteyiz. İlgili. küçük şeyleri bile unutmuyor. bazen alakasız hediyeler alıyor. Mesela arabadayız benzin almaya gidiyor. Orada gördüğü bir şeyi alıyor. Çiçek alıyor. Plan yapıyor. İlk 2 ay cinsellik yoktu konusunu da açmadı. Ara ara ufak elektrik oluyordu. 1 aydır var ve bu konuda da uyumluyuz. ÇOK UYUMLUYUZ. genel bakınca efendi iyi huylu sakin adamdan bambaşka biri çıktı. Bu yüzden bile devam edilir. Genel olarak mutluyum ama garip bir şekilde günümün çoğu onu ve ilişkimi düşünerek geçiyor. Bu beni düşündürüyor. Baya bi iç huzursuzluk var sanki.

Aileme ve arkadaşlarıma henüz söylemedim. Yargılanmaktan mı korkuyorum yoksa eski ilişkide yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamaktan mı bilmiyorum. İçimde ara ara sebepsiz bir sıkıntı oluyor. resmen endişeleniyorum. Olumsuz hisler var. Neden yok.

muhafazakâr ve inançlı biri. Buna rağmen benimle sevişmesi de kafamı karıştırıyor. Bekâret konusunu açtım. Yani ben muhafazakar değilim geçmişim de kabarık. Sırf ne düşünüyor diye irdeledim ama devamını konuşmak istemedi. ASSLA ağzından bir şey çıkmadı. Seni seviyorum önemli olan bu dedi. Ben de bakir değilim dedi. Seni seviyorum diyor. Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden dedim. Konuşmak istemiyorum artık iyi düşünmüyorsun sarhoşsun vs dedi. düşüncelerini benden saklıyor gibi geliyor. Ben mi fazla kuruyorum bilmiyorum. Saçmalıyor muyum bilmiyorum. Neden içimde kötü bir his var?
Niye konuşmak istedim zaten eski sevişmelerinizi

Bizde aldatma vs yok mutluyduk. Ailesiyle beraber iş yapıyor ben de atanmayı kafaya takmıştım ama olmuyordu. O da atanırsan ne olacak diyordu gideceğim diyordum. Biz neden olacağız vs. Ayrıldık ve kendi şehrime atandım. Ailesiyle çalışıyordu ama kendi işini kuracaktı. Bi türlü kurmadı. Ben de annene babana hesap vereceğiz yani diyordum. Evlilik araya girince iş bozuldu. Ben ayrıldım yedirmedi. Bana dedi ki seninle ben olmasam kimse evlenmez kimse senden çocuk yapmaz sen kendi çocuğunu bile öldürdün vs. Ben hamile kalmıştım o da evlenelim kimse bir şey diyemez hafta hesabı mı yapacaklar dedi. Ben ailemin yüzüne bakamam diye ve yaşım küçük diye aldırdım. Bunu yüzüme vurdu. Onun ahı var vs.
Sizin bedeniniz sizin kararınız. O sıra kendinize ya da karşımızdakine güvenememişsiniz ki istememişsiniz. İnce düşünmeyin o kadar.

Öyle tarikat cemaat vs ortada yok zaten. Evet sevgilim ve mutluyum. Ama gün içinde beynim sürekli meşgul. Arkadaşlarıma bile söylemedim. Herkes beni kınayacak. Gerçekten neden böyle yaptım bilmiyorum ama ilgi gören güzel bi kızım ilk ilgi gösteren o değildi. Ama o kalbimi attırdı çekildim adama işte. Benden soğusun uzaklaşsın istedim. Engelledim bile zamanında. Çok hızlı oldu. Ayrılmak istiyorum ama bundan da korkuyorum
Ayrılmak istiyorsanız ayrılın. Karşınızdaki insanın zamanını da boşa harcamayın. Belli ki sağlıklı bir psikolojiniz yok.

Yani sarıkla sakalla gezmiyor ama inançlı biri ben de dedim ona sende inanç var neden böyle yaşıyorsun neden günahkarsın ben yaptığımın doğru olmadığını biliyorum diyor. Neden kafana göre birini bulmadın bu yaşına kadar evlenmedin diyorum. Eğitimi uzun sürdü 2 uzmanlık. Buldum sandıklarım oldu nasip olmadı dedi. Seni bekledim vs laf oyunları yapıyor. Bunun hata olduğunu biliyorum ama ben karşımdakinin hayatını bilmek isterim. Mesela bi erkek gelse bana sevgilim kürtaj oldu dese ben soğurum kabul etmem. Başıma
Ne desem bilemedim.
Sevgiliniz bulmuş kendi yolunu onu ve ilişkinizi düşünmeyi boşverin bence kendinizi geliştirmeye bakın.
Bir uzmana kesinlikle danışın iyice araştırıp.

Yaptığım doğru demiyor günah olduğunu yanlış olduğunu biliyorum diyor. Hazır değilmişim evet zaten kimse bilmiyor. Eski sevgilim öğrenir diye içten içe çekiniyorum ya aldatıldığını düşünürse ya yerini hazır ettin gittin derse. Önceden tanışıyoruz biliyor.
Eski sevgiliye ne, arkadaşlarınız sizi niye kınasın?
Cidden sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Bundan ayrılıp erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor diye hemen hayatınıza yeni birini alacaksanız yine bir anlamı olmayacak.

Eski sevgiliye ne, arkadaşlarınız sizi niye kınasın?
Cidden sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Bundan ayrılıp erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor diye hemen hayatınıza yeni birini alacaksanız yine bir anlamı olmayacak.
5 Yıllık ilişkisi bitip yeni birini bulanı görsem ben bile konuşurum bana ne demem. Exim onu aldattığımı düşünecek belki. Üzülecek bilmiyorum. Düzgün olmadığını ben de biliyorum. Zamana bırakıyorum geçmesi için. Belki almam bilmiyorum ama sanmıyorum yani kendimi tanıyorum

Back
X