hatta erkekler bu konuda bana yardımcı olurlarsa eğer gerçekten çok sevinirim.Yalnız bende kadınım yanlismi anlaşıldı :)
Merhaba kızlar ve okuyan erkek varsada erkekler:) hatta erkekler bu konuda bana yardımcı olurlarsa eğer gerçekten çok sevinirim.
6 aydır süren güzel bi ilişkim vardı ve 1 haftadan fazla oldu ayrıldık. Sevgilim polis Nusaybine göreve gitti.. Orda olduğu için sıkıp sürekli aramak istemedim bide benimle uğraşmasın diye biliyorum yanlış düşündüm ama gerçekten onun için böyle bisi dusunmustum her neyse bana bisi hissedemiyorum kimseyle bisi konuşamıyorum seninlede öyle dedi ben geçici biseydir diye ustelemedim Allah yardımcın olsun dedim onun üzerine ayrılık msji yazdı bana bisi hissedemiyorum sevgim bitti diye perişan oldum napcagimi şaştım pskolojiktir dediler arkada seni birakmak istemiyordur dediler bana yardımcı olabilir misiniz eğer konuya hakim olursanız cidden çok sevinirim. Ben kalkıp yanına gitmek istiyorum sizce napmaliyim
Yok yanlış anlaşılmadı erkekler okuyup yardımcı olursa sevinirim demişsin öyle bişi olamaz canım adı üstünde kadınlar kulubü kadınlar yardımcı olacaktır.Yalnız bende kadınım yanlismi anlaşıldı :)
Merhaba kızlar ve okuyan erkek varsada erkekler:) hatta erkekler bu konuda bana yardımcı olurlarsa eğer gerçekten çok sevinirim.
6 aydır süren güzel bi ilişkim vardı ve 1 haftadan fazla oldu ayrıldık. Sevgilim polis Nusaybine göreve gitti.. Orda olduğu için sıkıp sürekli aramak istemedim bide benimle uğraşmasın diye biliyorum yanlış düşündüm ama gerçekten onun için böyle bisi dusunmustum her neyse bana bisi hissedemiyorum kimseyle bisi konuşamıyorum seninlede öyle dedi ben geçici biseydir diye ustelemedim Allah yardımcın olsun dedim onun üzerine ayrılık msji yazdı bana bisi hissedemiyorum sevgim bitti diye perişan oldum napcagimi şaştım pskolojiktir dediler arkada seni birakmak istemiyordur dediler bana yardımcı olabilir misiniz eğer konuya hakim olursanız cidden çok sevinirim. Ben kalkıp yanına gitmek istiyorum sizce napmaliyim
peki bi erkek 6 ay boyunca gayet güzel ilişkisi olup birden sevmiyorum soğudum der mi ?
Kalbi kırıldığından falan değil, kendini boş yere suçlama... Zaten bitirmeyi kafasına koymuş mıcırık aramış.Aslında trip attım orda:) sonradan fark ettim ki yanlış şekilde yanındayım fazlasıyla telafi etmek için uğraştım bunun için.. Kalbini kirdigimn farkındayım
Doğru söylüyorsunuz.. Ama kendimi bi turlu buna ikna edemiyorum bekleme zamanı galiba dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?