ilişkimi kurtarmak istyorum yardım :)

meral199

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
11
0
1
33
Merhaba kızlar ve okuyan erkek varsada erkekler:) hatta erkekler bu konuda bana yardımcı olurlarsa eğer gerçekten çok sevinirim.
6 aydır süren güzel bi ilişkim vardı ve 1 haftadan fazla oldu ayrıldık. Sevgilim polis Nusaybine göreve gitti.. Orda olduğu için sıkıp sürekli aramak istemedim bide benimle uğraşmasın diye biliyorum yanlış düşündüm ama gerçekten onun için böyle bisi dusunmustum her neyse bana bisi hissedemiyorum kimseyle bisi konuşamıyorum seninlede öyle dedi ben geçici biseydir diye ustelemedim Allah yardımcın olsun dedim onun üzerine ayrılık msji yazdı bana bisi hissedemiyorum sevgim bitti diye perişan oldum napcagimi şaştım pskolojiktir dediler arkada seni birakmak istemiyordur dediler bana yardımcı olabilir misiniz eğer konuya hakim olursanız cidden çok sevinirim. Ben kalkıp yanına gitmek istiyorum sizce napmaliyim

Yalniz burasi kadinlar kulubu. Erkek uyeler yasak. Yani size yardimci olacak kisiler kadinlar bilginize..

Sikmamak farkli ilgisiz davranmak farkli. Ilgisiz davrandiysaniz sevgilimle bile derdimi paylasamiyorum benimle ugrasmak istemiyor diyip ayrilmis olabilir mi?

Olabilir açıkcası bencilce dusundum ben biraz kötü davranıp sinirle yaklaştım msja aksi hareket edip hakeret edercesine ayrıldım sonrasında çok pişman oldum çok acı çektim çekmeye devam ediyorum mesafeler var ve napcagimi şaştım o kadar karmasigim ki

Merhaba kızlar ve okuyan erkek varsada erkekler:) hatta erkekler bu konuda bana yardımcı olurlarsa eğer gerçekten çok sevinirim.
6 aydır süren güzel bi ilişkim vardı ve 1 haftadan fazla oldu ayrıldık. Sevgilim polis Nusaybine göreve gitti.. Orda olduğu için sıkıp sürekli aramak istemedim bide benimle uğraşmasın diye biliyorum yanlış düşündüm ama gerçekten onun için böyle bisi dusunmustum her neyse bana bisi hissedemiyorum kimseyle bisi konuşamıyorum seninlede öyle dedi ben geçici biseydir diye ustelemedim Allah yardımcın olsun dedim onun üzerine ayrılık msji yazdı bana bisi hissedemiyorum sevgim bitti diye perişan oldum napcagimi şaştım pskolojiktir dediler arkada seni birakmak istemiyordur dediler bana yardımcı olabilir misiniz eğer konuya hakim olursanız cidden çok sevinirim. Ben kalkıp yanına gitmek istiyorum sizce napmaliyim
Yalnız bende kadınım yanlismi anlaşıldı :)
Yok yanlış anlaşılmadı erkekler okuyup yardımcı olursa sevinirim demişsin öyle bişi olamaz canım adı üstünde kadınlar kulubü kadınlar yardımcı olacaktır.
Bence gitme bitti diyorsa sevmiyorum diyorsa bitirmiştir üstüne gitme

Adam caninin derdinde simdi romantizm zamanimi, sana kimseye birsey hissedemiyorum demis bu ne demek hayatimin su doneminde baska dertlerim var sevgilicilikle ugrasacak vaktim yok demek. Belki donerse sartlar degisirse olay farkli olabilir ama bekleyip beklememek sana kalmis buyuk risk yani. Su son teror olaylari oldugundan beri her yerde olayli bolgelere polis aktariliyor dolayisiyla hepsi ve aileler stres altindalar.

defalarca dile getirdim özür msjları af dileme vs.. yeterli olmadımı naz mı yapıyor diye düşünmeden edemiyorum. gururlu biriyim ama bu olaydan sonra ona karşı gururumu kullanmadım seviyorum fazlasıyla ve şuan finallerim var adam akıllı çalışmıyorum bile düşünmekten.. keşke dememem için napmam gerektiğini inanın bilmiyorum

İşte defalarca òzür dilemissin zaten.ortaada bir sebep yokken ayrildigina gore sorumluluktan bunaldi ve gozunde buyuttu birseyleri.o yüzden geri dön Özür dilerim yazma artık. Peki, ama hep yanindayim bunu unutma kendini sıkma gibi birsey yaz ve geri çekil bence

peki bi erkek 6 ay boyunca gayet güzel ilişkisi olup birden sevmiyorum soğudum der mi ?

Der. Buna asla anlam veremedim ama diyorlar :) Sen eğer bu ayrılık sonrası onu kazanmak için adımlar attıysan artık geri çekilme zamanı. Konuyu kafanda ötele ve derslerinle ilgilen. O istemezse yanında olamazsın ki, sebep ne olursa olsun. Bırak sensizliği görsün. Üstüne düştükçe geri tepecektir. Bu isteğinde haklı olabilir zor şartlarda çalışıyorlar belki bir tür bunalımdadır, yanında olmaya çalışmışsın ama gördüğün gibi bi işe yaramamış, onu kendi haline bırak. Seviyorsa bir şekilde sana geri dönecektir.

Doğru söylüyorsunuz.. Ama kendimi bi turlu buna ikna edemiyorum bekleme zamanı galiba dediğiniz gibi

Allah yardımcın olsun mu dediniz,erkeklere odun öküz diyoruz bide vay be

Aslında trip attım orda:) sonradan fark ettim ki yanlış şekilde yanındayım fazlasıyla telafi etmek için uğraştım bunun için.. Kalbini kirdigimn farkındayım :(

Aslında trip attım orda:) sonradan fark ettim ki yanlış şekilde yanındayım fazlasıyla telafi etmek için uğraştım bunun için.. Kalbini kirdigimn farkındayım :KK43:
Kalbi kırıldığından falan değil, kendini boş yere suçlama... Zaten bitirmeyi kafasına koymuş mıcırık aramış.

Doğru söylüyorsunuz.. Ama kendimi bi turlu buna ikna edemiyorum bekleme zamanı galiba dediğiniz gibi

Kalbini kırsan bile ayrılması için geçerli bir sebep değil, seven adamın sevgisi bu sebeple bitmez. İçin rahat olsun bu yüzden. Kenara çekil ona atacağın her adım onun pişmanlığını geciktirecek.

Back
X