ayril. net. bu kadin sen evlenirsen sinir krizi gecirir. belki 10 sene sonra kabullenir, o zaman da sen sinir hastasi olursunMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Bence tavrini koymalisin gerekli yerlerde yoksa daha cok üzulursunMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Nisanlim dengeyi saglayamiyor bence
Yasiyor bir re kiz kardesi varSaglayamiyor ve Saglayamicak. Ve bu simdiden belli oluyor. Kayinpeder vefat mi etti?
Yasiyor bir re kiz kardesi var
Nasıl alistirrsaniz öyle gider geri çok üzülürsunuz kendi mutlulugunuzu her zaman daha öne koyun insanların çoğu nankördurMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Nisanliniz su an nasilsa evlenincede ayni hatta daha beteri olacak ya simdiden restini cek olmuyorsa ayril ya da boyle yasamaya alis.
O videoyu bana atabilir misinizGecen bir evlilik danismanin videosuna denk geldim. Dedigi: "Nisanlilikta yasadiklarinizin 3 katini evlilikte yasayacaksiniz. Iyi olani da kötü olanida. O yüzden nisanlilik süreci iyi gözlemleyin."
O videoyu bana atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?