Iliskimizde 3. Kisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aybenkmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
10
5
1
34
Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorum benimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....

ayril. net. bu kadin sen evlenirsen sinir krizi gecirir. belki 10 sene sonra kabullenir, o zaman da sen sinir hastasi olursun

Bence tavrini koymalisin gerekli yerlerde yoksa daha cok üzulursun

simdiye kadar aman agzimizin tadi bozulmasin diye her seyi kabul etmissiniz, evlenince de aynen devam ederseniz sorun yasamazsiniz.

Ya artık dur diyeceksin ya da ayrılacaksın. Ama sen elini vermiş kolunu kaptırmışsın.
Ama nişanlın pek anneci gibi. Biraz zor düzelir bu saatten sonra.

Nisanliniz su an nasilsa evlenincede ayni hatta daha beteri olacak ya simdiden restini cek olmuyorsa ayril ya da boyle yasamaya alis.

Nasıl alistirrsaniz öyle gider geri çok üzülürsunuz kendi mutlulugunuzu her zaman daha öne koyun insanların çoğu nankördur

Nisanliniz su an nasilsa evlenincede ayni hatta daha beteri olacak ya simdiden restini cek olmuyorsa ayril ya da boyle yasamaya alis.

Gecen bir evlilik danismanin videosuna denk geldim. Dedigi: "Nisanlilikta yasadiklarinizin 3 katini evlilikte yasayacaksiniz. Iyi olani da kötü olanida. O yüzden nisanlilik süreci iyi gözlemleyin."

Anlattıklarınıza çok benzer bir arkadaşım vardı. Evlendikten sonra kayınvalidesi evlerine geldiğinde arkadaşımı yatağından kovup oğluyla yatmıştı. Tabi boşanma kaçınılmaz oldu. Kayınvalideniz böyle böyle oğlunu manipüle ediyor ve istediğini yaptırıyor. Siz de her şeyin farkındasınız.

Kesinlikle net bir şekilde tavrınızı koymanız gerekiyor alttan almanız değil. Tavrınızı koyduğunuz halde değişmiyorsa evlenmeden ayrılmanız daha iyi gibi görünüyor. Yoksa evlendikten sonra çok üzülürsünüz çok..

Bu son olayda konustum zaten dengeyi kuramadigini kabul etti. Yine baska bir seyde bu sebep ile gelirse tavrimk daha net koyacagim ve istemiyorsam yapmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…