Iliskimizde 3. Kisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haberi olmadan tuvalete gitmeyecek eşiniz, kavga edecek ve eşinizden nefret edeceksiniz. İlk yıllar sorunun kayınvalideden değil de eşten olduğunu anlayana kadar konu açarsınız sonra da ya kabul eder ya boşanırsınız ama mutlu olmazsınız hiç bir aşamada

Fragmani dondurup dondurup izletmisler. 1 2 3 fragman yetmemis illa bu filmi izlicem diyosun.

Biri paylaşmıştı bulamadım. Bu kadınlar kocalarından görmedikleri ideal ilişkiyi çocuklarından görmek ister ve gelinleri ile kendilerini yarıştırır, oğullarının sağlıklı bir evliliği olmasını istemezler. Oğulları ile cinsel beraberlik olamayacağı için sırf bu amaçla oğlanın hayatına kadın girmesine izin vermek zorunda kalırlar ve geri kalan hizmetini diğer kadına yaptırmak amaçlı gelin değil köle ve hizmetçi ararlar. Bir süre sonra kadın ya benliğini kaybeder mutsuz devam eder ya da mücadele eder ve kaybeder. Mücadele edecek kadının kayınvalide ölene kadar bunun devam edeceğini bilmesi gerekir.

Siz kısacası bu ilişkide üçüncü kişisiniz. Farkında değilsiniz ve kendinizi kurtarın.

F. Reşit Civeklekoglu diye bir aile danışmanı söylüyordu bunu bu bir gerçek. Bende ondan yazdım üçünüz sadece seks yapamazsiniz geri kalan her şeyde bir arada olacaklar

Evlenince bunun tam beş katını yaşayacaksınız, şimdi beyefendi sizi de kırmak istemeyip fikir alıyordur(ayı köprünün ucunda görünüyor, dikkatli bakın siz de görürsünüz) evlenince fikir de almayackalar, kafalarına göre yani, tepki verince de biz böyleyiz olacak, çevremde ne kadar bu tür ilişki varsa hiç şaşmadı bunlar yaşandı, inşallah istisna olursunuz da pek olası değil tabi.

Bir de, nişanlım üzülmesin, kocam kırılmasın diye sessiz kalıyorsunuz ya, müştereğin adama düşen kısmını da üzerinize alıyorsunuz, onlar da sorumluluk yok mis gibi yaşıyor, sonra da evliliği eve para getirme, yeme, içme, barınma, sevişme olarak gördükleri için kızıyor, burada bizi de kendinizi de sinire sitrese sokuyorsunuz.

Fragmanı izliyorsunuz. Ben olsam asla gitmem vakit mi geçirilir birlikte

Annesi üzülmüş diye ilk gecenizde de bırakıp gider valla o potansiyeli gördüm nişanlınızdan

Evliliğin fragmanı resmen kadın yaptıklarım yapacaklarımın teminatı diyor

Evlenme.. sonucta sevgililik tanima aşaması kriterlerine uymayan insanla evlenme yani.. sevgililik bunun için var

şimdi size bir örnek vereyim. yarın eşimle yurtdışına gideceğiz 1 haftalığına. annem bana aşırı bağlı ve tek çocuğum. öğrendiğinden beri "ne gerek var, gitmeseydiniz" vs diyor. şimdi ben evli olduğum halde annem beni dizinin dibinde istiyor diye eşimle olan planımı iptal etmem size okuyunca mantıklı geliyor mu? nişanlınız annesine daha sizinle dışarıda planı olduğunu kabullendiremiyor. yarın öbür gün evlendiğinizde en basitinden dışarı yemeye gidecek olsanız ve bundan annesinin haberi olsa "ne gerek var oğlum gelin bize hep birlikte yiyelim" dediğinde koşa koşa gitmek zorunda kalacaksınız.
nişanlınız üzülmesin diye kabul ettiğiniz her şey ileride daha fazla olarak karşınıza çıkacak.
nişanlısınız yahu. yılbaşı olsun sevgililer günü olsun vs insan birlikte bir şeyler yapmak ister. kayınvalide ne alaka?

Daha başında böyleyse ilerisini herkes zaten yazmış
Nişanlın yılbaşıni seninle değil de ailesi ile geçirmesi ise tam bir nasıl derler bı kokuşmuşluk gibi
Sen olmadan önce de yılbaşı diye bir programdır yapmadıklarına eminim

Bu kadar merak etmenize gerek yok. Bu sitede biraz gezinerek annesinden ayrışamamış adamların evliliklerinde neler yaptığını, bu tarz kaynanaların da nasıl daha da dozu yükselttiğini hemen öğrenebilirsiniz.
Birkaç sene sonra sizde kocam şöyle yapıyor diye konular açmak istemiyorsanız kendinizi düşünün.

Olacaklar şimdiden belli. Ne diyelim hayırlısı. Ağlar, ayılır, bayılır, üzülür dediğini yaptırır. Nişanlın senin tarafında olursa -ki olmaz - bu davranışların dozu artarak ilerler. Sende sinir hastası olursun. Olacakları görüyoruz uyarıyoruz. Yok illa ki yaşayıp kendim görcem diyorsan Allah kolaylık versin.

İlişkideki 3. kişi siz olmuşsunuz üzgünüm. Onlar bir takım, siz de onların ayaklarına dolanan kişi. Evlenince akşam yemeklerini birlikte yemek isteyecek, haftasonları görüşmek ve hatta yatılı kalmak isteyecek, hamile falan kalırsanız fahri hamile olarak sizinle yarışacak, doğum yaptığınızda sizden fazla nazlanacak, evlilik yıl dönümünü hep birlikte kutlayacaksınız, eşiniz size kazara hediye alsa aynısından isteyecek, yan yana geldiğinizde oğlunun sizin değil kendisinin yanında oturmasını isteyecek, el ele göz göze oturacak, çeşitli bahanelerle eşinizi kendi evine çekecek, sık sık hastalanacak, sürekli sitem edecek ohoo daha neler neler. Bunlar kısa sürede aklıma gelenler. Başka neler olacak kim bilir. Eşiniz mutlu olacak çünkü bir yanında annesi, bir yanında hayır diyemeyen zavallı eşi. Bunlara katlanabilecekseniz evlenin elbette.

Şimdi bi deneme yapin yilbasini basvasa gecirmek istedignizi soyleyin annesi ne alaka bakalim yapabilecekmi yapamazsa tavrini koyamazsa evliligi ciddi ciddi dusun bidaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…