- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.098
- 248
Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Fragmani dondurup dondurup izletmisler. 1 2 3 fragman yetmemis illa bu filmi izlicem diyosun.Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
F. Reşit Civeklekoglu diye bir aile danışmanı söylüyordu bunu bu bir gerçek. Bende ondan yazdım üçünüz sadece seks yapamazsiniz geri kalan her şeyde bir arada olacaklarBiri paylaşmıştı bulamadım. Bu kadınlar kocalarından görmedikleri ideal ilişkiyi çocuklarından görmek ister ve gelinleri ile kendilerini yarıştırır, oğullarının sağlıklı bir evliliği olmasını istemezler. Oğulları ile cinsel beraberlik olamayacağı için sırf bu amaçla oğlanın hayatına kadın girmesine izin vermek zorunda kalırlar ve geri kalan hizmetini diğer kadına yaptırmak amaçlı gelin değil köle ve hizmetçi ararlar. Bir süre sonra kadın ya benliğini kaybeder mutsuz devam eder ya da mücadele eder ve kaybeder. Mücadele edecek kadının kayınvalide ölene kadar bunun devam edeceğini bilmesi gerekir.
Siz kısacası bu ilişkide üçüncü kişisiniz. Farkında değilsiniz ve kendinizi kurtarın.
Annesi üzülmüş diye ilk gecenizde de bırakıp gider valla o potansiyeli gördüm nişanlınızdanMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Evliliğin fragmanı resmen kadın yaptıklarım yapacaklarımın teminatı diyorMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?