iliskimle ilgili yardım

daisy8889

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
682
671
103
Uşak
Kızlar benim 4 senelik ilişkim var aynı iş yerindeyiz. Evlenmeye karar vermişti k ki is yerindeki başka bir kız yüzünden ben iş yerinin ortasında kızla sevgilimle kavga ettim. Üstelik sonra evine gidip arkadaşlarının önünde kavga kıyamet, is yerinde olay yöneticiye gitti tabi. Kavga sonrası barıştık ertesi gün yöneticilere gidince olay, sevgilim kendini geri çekti. Sonra bu olay çok büyük, Çirkinliğin beni çokça düşündürüyor, bir iki hafta kafamı dinlemek istiyorum, ya ayriliriz ya Devam ederiz dedi. Yine görüşüyoruz, mesaj atınca karşılık atıyor, yüz kerede arasam açıp konuşuyor. Ben onu çok seviyorum onu birakmaycagimi çok iyi bilir. Kolay kolay da ayrilmam.
Şimdi dusunecegim derken beni yavaştan soğutmaya mi çalışıyor, yoksa hatami anlayıp burnum surtsun mu diyor. Ben onu seviyorum ve hatami çok iyi anladım. Onu kaybetmek istemiyorum. Sizce sonuç ne olacak ve ben bu süreçte nasıl davranmaliyim?

Oncelikle lutfen onu birakmam ya benim ya karatopragin mantigindan kurtar kendini. Ayrilmak isteyen ayrilir gozunun yasina bakmaz umrunda da olmaz gecirdigi yillar yapilan hata affedilemeyecek kadar buyuk gelirse kisiye gerekirse bi mahkeme karari bakalim bida merhaba die mesaj bile atabilio musun? Onu disinda aslinda biraz yorum yapabilmek adina herkesin ortasında cingar cikarcak kadar buyuk ne olmuski bu kadat buyuk kavga etmissiniz bide kizin evini basmissin falan? Isyerinde kavga edecek kadar buyuk ne olmus olabilir? Bundan bahsedersen belki biraz daha objektif yorum yapilabilir gb gelio

Ne oldu ki bu kizla ?bu kiz iliskinin neresinde?bunu bi anlayabilseydik iyi olurduhos sen zaten ayrilmam birakmam diyorsun ee bizden ne bekliyorsun bu durumda kardes

Bi tavsiye daha karsindakine ay cok asigim cok seviorm die bu kadar ustune gidersen sensiz yasayamam mesaji verirsen bi tarafi kalkar nasi olsa ne yaparsam yapiim bensiz olamicagi icin illaki affeder der tepene cikar haberin olsun

öfkeyle kalkan zararla oturur..
sevgiliniz sizinle barışmış ama sanırım çevrenin etkisiyle araya mesafe koyma gereği hissetmiş.. nasıl bir çirkeflik yaptıysanız artık adamın beynini yemişler gibi geldi bana..
bu süre içinde sizinle bir ömür geçirip geçiremeyeceğini tartacaktır.. sizinle devam etmeyi göze alıp alamayacağını.. size beklemekten başka düşen bir şey yok..

Yorum Yapan arkadaşlar teşekkür ederim. Kızla ilgili topladıği m bilgiler aralarında etkileşim olduğunu zannettirdi bana, birinin de imasi cildirtti beni. Aslında biliyorum o kızla imkanı yok ki o yüzden kız meselesine girmeyecegim pek. Kızın evine değil sevgilimin evine gidip kavga ettim. Yaptığım doğru demiyorum zaten hatami anladım ozurleri Diledim çokça kişiden. Doğrudur sokak kızı tavrı oldu yaptığım. Sizden istediğim sizce süre verelim derken ne yapmak istiyor, ayrilmam derken adam istemezse tabi ki ayrılacağı m. Ama ayrılmak istemiyor um , geri kazanmak istiyorum.

Bu yüzden korkuyorum, insanlar olmaması gerektiğini söyleyecek ona ve o da haklı olarak bu olaydan sonra evlenmek istemeyec ek

Hiç bir erkek yabanci şahslarin yaninda küçük dusmayi asla istemez.ne olursa olsun sen kendini kontürol etecektin onunla yanliz konusacektin her kesin yaninda tartisilmaz bunu kimse hoş karsilamaz.sonuçta o senin özelin...Özel seyler özel olmali her zaman.burda san hatalisin cnm birdaha oyle kavkalar etib kendinida onuda küçük dusurma millete karşı.

Ben senin yerinda olsayidim insanlara karsi onu küçük düşürmus olsayidim kendimi aferirmak icin insanlarin yaninda ona ne kader deger verdigimi gosterirdim hatali oldugumu soyeb Özür dilerdim.yani insanlara karsi nasil rezil etiyisem oyle hatami telafi eterdim

Yanlış yaptığımı kesinlikle kabul ediyorum. Ve senin dediğin gibi hepsinden Özür diledim. 5 gün ne uyudum ne yemek yedim. Benim hatam yüzünden bu ilişki bitsin istemedim. İki kere bağırsak kanamam oldu, 4 sene onca emek verdim tam evlilik kararı almisken ben mahvettim her şeyi. bu bekleme sürecinden sonra ayrılacak diye çok korkuyorum

Seni gercekten sevse seni brakmaz.har seyin hayirlisi olsun çok kendini üzme sağlığın her şeyden onemli.

Seni gercekten sevse seni brakmaz.har seyin hayirlisi olsun çok kendini üzme sağlığın her şeyden onemli.

Ben de bunu merak ediyorum. Zaman verelim derken bana, beni ayrılığa mi hazırlıyor yoksa geri dönecek mi. her şey güzel olsun, ben zaman geçince cabuk unuturum dedi ama bilemiyorum. Hiç aramasam konusmasam beni tamamen unutur mu yoksa daha mı iyi olur bilemiyorum kafam durdu artık

Çok anlamsız geliyor ayrılmamlı cümleler gitmek isteyen öyle bi gider ki zaten bunu ona bu kadar çok hissederseniz kaybetmekten kormadığı insandan çok daha kolay vazgecer. Umarım gerçekten çok ciddi bir sebep vardır ki soğutmadan kapatabilirsiniz konuyu gerçi ben işyerimde kavga çıkaran birinden koşarak uzaklaşırdım ama ./

Erkek arkadaşını küçük düşürmüşsün haklı bir sebebin dahi varsa bunu onunla yanlız halletseymişsin keşke..
Ayrılmak istese çoktan giderdi
Hatanı kabul edip anlamanı ve tabiki bi daha yapmayacağın güvenini vermeni bekliyor

Keşke. Zaten çok aşırı pişmanım. Ama geri alamıyorum ki zamanı inşaallah ayrılmaz dediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…