iliskimle ilgili yardım

Ayrıldı mı? Ayrılsa bile pişman olur, şimdi insanların gazıyla hareket ediyor döner bulur seni merak etme.

Ayrılık yok daha ama ümidim tükendi , öylece bekliyorum bakalım ne olacak. İnşaallah ayrilmayiz çünkü hatalı benim. Benim yüzümden biterse bu kadar çok severken çok aşırı üzülürüm.

Bugün karar için görüştüğümüz gün. Tabi bu arada is yerinde konuştuk , görüştük. Bu günü de beraber geçirdik.Guzeldi hatta hiç olmadığı kadar güzel. Ama bu olayı kendine yediremedigini , olay ilk olduğunda ayrılmak istediğini ama sevdiği için süre verdiğini ve bu sürede de olumlu düşündüğünü ve biraz daha süre istediğini söyledi. Bu sürede yine mesajlar aramalar görüşmeler olacak sadece benim degistigimi fevri hareketler yapmayacagimi görmek istiyormuş.

Olayı ilk etapta anlatmak istememist im ama söyleyim ögretmeniz biz lisede. Ogrencimle arasında bir şey olduğuna dair okulda kavga ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…