Zamanı geri alamazsın ama hatanı teafi etmek için elinden geleni yapabilirsinKeşke. Zaten çok aşırı pişmanım. Ama geri alamıyorum ki zamanıinşaallah ayrılmaz dediğin gibi olur.
Zamanı geri alamazsın ama hatanı teafi etmek için elinden geleni yapabilirsin
Sana olan inancını ve güvenini tekrar kazan
Bence ara yoksa senden vazgecebilir.gönlünü almaya çalış.bence o seninla ilgili kafasini karıştıran seyler var mesela o evlensem bu kiz beni hep boyle rezil etermi acaba???daha evlenmeden bana bu kaderni yaptiyise evlenince daha buyuk şeyler yaparmi???deye düşünüyor bence.beliki sendan kolay vazgeçmiyor yoksa zaman vermezdi heman bitirirdi.sen ona kanitla bir daha oyle bir hata yapmayacağına söz ver inandir onu pesini brakma bence eger onu gerçekten istiyorsan
Kavga aninda kendini uzaktan izleyebilseydin keske. Artik nasil bir kavga oldu, sen sevgilinin gozune nasil gorundun ki adam biraz sure istemis senden.
Birak kafasini dinlesin, tartsin, dusunsun.
Ustune gidersen kacirirsin tamamen.
Kiskanclik insana her seyi yaptirir bazen. Konusmalarini kisa tutarak pismanligini dile getir. Nasil yaptim oyle birseyi aklim almiyor kendime inanamiyorum falan de. Biraz masum biraz pisman ama sevgi dolu sozlerle konusmayi dene. Hala uzak davraniyorsa zamana birakmaktan baska care yok.Üstüne gitmiyorum ama kendime inandirmam için pismanligimi görsün diye görüşmem konuşmam gerekir diye düşünüyorum. Kavga anında izleyebilsem olmazdı zaten o kavga. Ve ben o günden beri beynimde defalarca izliyorum ne hale geldiğimi.
Ben senin bu sorunu eşima anlatim sen olsan ne yapardin diye sonucta kadin kadini halindan iyi anlar deriz ya erkekde ayni şekilde.eşim düşüncesini soyledi bende yazdim sana.belli çok seviyorsun inş barışirsin buraya evleniyorum diye yazarsin bize
Kiskanclik insana her seyi yaptirir bazen. Konusmalarini kisa tutarak pismanligini dile getir. Nasil yaptim oyle birseyi aklim almiyor kendime inanamiyorum falan de. Biraz masum biraz pisman ama sevgi dolu sozlerle konusmayi dene. Hala uzak davraniyorsa zamana birakmaktan baska care yok.
Nasil bir ev arkadaşlari varmış ya.iki insani ilişkisine neden karisiyorlar.sevdigin insan onlarin etkisi altinami kaldi acaba???
Hmm ben olayi az çok anladim sanki ev arkadaşlari sizin aşkınizi kiskaniyor asil senin sevdigin adami kiskaniyor onun icin kafasini bunaltmaya çalışıyorlar.. yani ayrilmanizi istiyorlar sen onlara bu firsati verme umutsuzluğa düşma ne yap ne et gönlünü al.asla pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?