- 30 Haziran 2015
- 255
- 78
- 18
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Sen benim yerimde olsan ne yapardınTakıntılı olmayı bırak kenara..
İnsanlar bikmis artık senin sözlerinden
Ironiye başlamışlar...
Aklını başına al...
Ya git adam gibi tedavine devam et...
Ya bu adama sahip çık
Yada ayrıl
Ben birini söyledim çünkü o zamanlar yeniydi ilişkimiz oturmamıştı aklıma başkası geldi çünkü o kişiyle kavga etmemiştik kavga esnasında söyledim öyleBunu soyleyebilecek kadar ileri gittiyseniz bi oturup iliskinizi sorgulayin. Insan tartisirken neden baskasi aklina gelir ki?
Sen takintilisinSen benim yerimde olsan ne yapardın
Başkasıyla bişey olsa gene takcamSen takintilisin
Senin gibi takıntılı olsam kesinlikle ayrilirdim
Böyle eziyet etme kendine
O zaman tedavine devam etBaşkasıyla bişey olsa gene takcam
Bu ilişkiye etmez misin sen olsanO zaman tedavine devam et
İyi ol
Sonra bir ilişkiye başla
Kesinlikle tedavi ol..Bu ilişkiye etmez misin sen olsan
Niye etmeyeyim dün ne diyordun şimdi ne diyorsunKesinlikle tedavi ol..
Etmem
Ya kafan iyi mi seninNiye etmeyeyim dün ne diyordun şimdi ne diyorsun
Çocuğu haklı buluyordn şimdi ayrıl diyorsnYa kafan iyi mi senin
Dün ne diyorsam bugün de aynısını diyorum
Sen beni kiminle karistiriyorsun
Alintilama benim yorumlarımı
Yeter!
Konuşmamızın gidişatına ve verdiğin normal ustu sorulara (!) bir bak ve oku. Eğer aklı selim isen konuşmanın niye böyle geliştiğini görürsün.Çocuğu haklı buluyordn şimdi ayrıl diyorsn
He canım he ondanKonuşmamızın gidişatına ve verdiğin normal ustu sorulara (!) bir bak ve oku. Eğer aklı selim isen konuşmanın niye böyle geliştiğini görürsün.
Adeta dalga gecercesine insanlara verdiğin cevaplar tedavine devam etmenin senin için hayırlı olacağı... Aksi taktirde senin sonun iyi değil.
Sana daha cevap yazmayacagim. Çünkü cevap yazan herkes pişman olacak.
Çocuğu haklı bulduğu için ayrıl diyor zatenÇocuğu haklı buluyordn şimdi ayrıl diyorsn
Niye ben ayrılınca kendi mi çıkacakmışÇocuğu haklı bulduğu için ayrıl diyor zaten
Sor bakalım , sormadan bilemezsin.Niye ben ayrılınca kendi mi çıkacakmış
Senin sevgilinle en büyük kavgan neydi Kürk Mantolu MadonnaSor bakalım , sormadan bilemezsin.
Hay Yarabbim Akşam akşamKk nın yarısı banlı zaten , rahat dur kızçe.
Hiç bir zaman eski sevgilim yeni sevgilim muhabbeti yapmadığım bu tarz saçma şeylerden de kavga etmediğim kesinde , inan bana geriye dönük büyük bir kavga hatırlamıyorum.Senin sevgilinle en büyük kavgan neydi Kürk Mantolu Madonna
Ayrıca kullanıcı adım Kürk Mantosuz MadonnaSenin sevgilinle en büyük kavgan neydi Kürk Mantolu Madonna
Herkes aynı kavgayı yapacak değil zaten her insanın vardır problemi. İyi ba takıntılı değilsinHiç bir zaman eski sevgilim yeni sevgilim muhabbeti yapmadığım bu tarz saçma şeylerden de kavga etmediğim kesinde , inan bana geriye dönük büyük bir kavga hatırlamıyorum.
Zaten evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?