İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Bunu soyleyebilecek kadar ileri gittiyseniz bi oturup iliskinizi sorgulayin. Insan tartisirken neden baskasi aklina gelir ki?
Ben birini söyledim çünkü o zamanlar yeniydi ilişkimiz oturmamıştı aklıma başkası geldi çünkü o kişiyle kavga etmemiştik kavga esnasında söyledim öyle

Çok sağlıksiz... kavganiz , erkek arkdasınıza söyledikleriniz. Kışkırtmayın adamı. Ayrıca niye takılıosunuz ki söylediğine ilk siz söylemişsiniz adamı tahrik etmişsiniz. Sonrada adam sizin söylediğinize değilde siz adamın söylediğinze takılmıssınz... bence sakin adamı bulmussunuz herseyi güzellikle çözeceğinize böyle dert yaratıosunuz... kendinizde arayın sorunu.

Çocuğu haklı buluyordn şimdi ayrıl diyorsn
Konuşmamızın gidişatına ve verdiğin normal ustu sorulara (!) bir bak ve oku. Eğer aklı selim isen konuşmanın niye böyle geliştiğini görürsün.

Adeta dalga gecercesine insanlara verdiğin cevaplar tedavine devam etmenin senin için hayırlı olacağı... Aksi taktirde senin sonun iyi değil.

Sana daha cevap yazmayacagim. Çünkü cevap yazan herkes pişman olacak.

He canım he ondan

Senin sevgilinle en büyük kavgan neydi Kürk Mantolu Madonna
Hiç bir zaman eski sevgilim yeni sevgilim muhabbeti yapmadığım bu tarz saçma şeylerden de kavga etmediğim kesinde , inan bana geriye dönük büyük bir kavga hatırlamıyorum.
Zaten evliyim

Hiç bir zaman eski sevgilim yeni sevgilim muhabbeti yapmadığım bu tarz saçma şeylerden de kavga etmediğim kesinde , inan bana geriye dönük büyük bir kavga hatırlamıyorum.
Zaten evliyim
Herkes aynı kavgayı yapacak değil zaten her insanın vardır problemi. İyi ba takıntılı değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…