İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Ha bir de seviyorum filan diyorsunuz ya, o da yalan. Siz sadece karşınızdaki adamın sizi sevmesini, size tapma halini seviyorsunuz. Bu tapınmaya gölge düşürecek en ufak bir kusur prenses egonuzu hayretler içerisinde bıraktığı için 4 yıldır vız vız bunu irdeliyorsunuz.
Size küçük bir tüyo vereyim: karşısındaki 'çakma' prensese tapınan o küçük çocuklar da eninde sonunda büyüyor, haberiniz olsun...

Sen olsan ne yapardın bu durumda

Doktoruma gider, bendeki arazların iyice gemi azıya aldığını, Kadınlar Kulübü'ndeki bütün kadınların bir olup yine de bana laf anlatamadığını, tedavisinin cevap vermediğini söyler; ilacın dozunu arttırmasını isterdim...

En azından bunu idrak edebilecek kadar kendimi bilmeyi dilerdim...

Ben hatalı değilim erkek yapmamalıydı bunu

İşte problem de bu ya!... Akıl, mantık, uzay, zaman, geçmiş, gelecek, dünya, ahiret gerçeğin bunun tam tersi olduğunun farkında. Sadece sen idrak edemiyorsun...
Sence neden?
Bütün forum üyelerinin bu kadar hemfikir olduğu konu çok nadirdir ama bu bile yetmiyor konu sahibine. O kadar sabit fikirli ki haksız olabileceğini bile düşünmüyor. Mağdur olmayı tercih ediyor.

Bu kadar sayfa sonra hala "ben haklıyım o haksız" diyor, buraya yazan o kadar kişinin fikrinin en ufak bir değeri bile yok ama hala umutsuzca soruyor.

Haksız olduğunu, niye haksız olduğunu anlatamazsınız. Çünkü sorduğu "hangimiz haklıyız" sorusunda samimi değil, duymak istediğini duyana kadar dürtüyor insanları ki biri çıkıp "haklısın" desin.

Ama bence haklı. Bu aldatmadır sayın shot...

Ben aldatıldım mı acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…