- 10 Ağustos 2009
- 93
- 179
- 628
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Acaba beni aldatmış mı sayılıyorkafayı yicem
Sen olsan ne yapardın bu durumdaHa bir de seviyorum filan diyorsunuz ya, o da yalan. Siz sadece karşınızdaki adamın sizi sevmesini, size tapma halini seviyorsunuz. Bu tapınmaya gölge düşürecek en ufak bir kusur prenses egonuzu hayretler içerisinde bıraktığı için 4 yıldır vız vız bunu irdeliyorsunuz.
Size küçük bir tüyo vereyim: karşısındaki 'çakma' prensese tapınan o küçük çocuklar da eninde sonunda büyüyor, haberiniz olsun...
Ciddi misin?Bence aldatmış. Bunu kabullenmemelisin. Çünkü bir kez aldatan mutlaka tekrar aldatır affedersen. Hatta aldatmıştır bile defalarca.
Bence aldatmış. Bunu kabullenmemelisin. Çünkü bir kez aldatan mutlaka tekrar aldatır affedersen. Hatta aldatmıştır bile defalarca.
Tedavi olmadığımı kim söyledi? Kusura bakmayın da hastalığımı kabul ediyorum zaten. Aşırı büyütüyorum her şeyi takıntı hastasıyım. Yani bunun için bencil demen mi gerekiyordu öneri sunabilrdin sen olsan napardın bu durumda
Bence aldatmış. Bunu kabullenmemelisin. Çünkü bir kez aldatan mutlaka tekrar aldatır affedersen. Hatta aldatmıştır bile defalarca.
Ben haklıyım o haksız benceAynı fikirdeyim...
(Arkadaşa yardımcı olmaktan umudumu kestim, belki erkek arkadaşını kurtarabiliriz böylece...)
Ben hatalı değilim erkek yapmamalıydı bunuDoktoruma gider, bendeki arazların iyice gemi azıya aldığını, Kadınlar Kulübü'ndeki bütün kadınların bir olup yine de bana laf anlatamadığını, tedavisinin cevap vermediğini söyler; ilacın dozunu arttırmasını isterdim...
En azından bunu idrak edebilecek kadar kendimi bilmeyi dilerdim...
Ben haklıyım o haksız bence
Geri zekalı mıyım :/İşte problem de bu ya!... Akıl, mantık, uzay, zaman, geçmiş, gelecek, dünya, ahiret gerçeğin bunun tam tersi olduğunun farkında. Sadece sen idrak edemiyorsun...
Sence neden?
Ben hatalı değilim erkek yapmamalıydı bunu
Aldatmak gibi bir şey bu benceNeyi erkek yapmalıydı? Psikolojik problemleri olan yerine onun kurbanı olan kişi doktora gidip 'Beni de delirt' mi demeliydi?
Geri zekalı mıyım :/
Aldatmak gibi bir şey bu bence
Ciddi misin?
Bütün forum üyelerinin bu kadar hemfikir olduğu konu çok nadirdir ama bu bile yetmiyor konu sahibine. O kadar sabit fikirli ki haksız olabileceğini bile düşünmüyor. Mağdur olmayı tercih ediyor.İşte problem de bu ya!... Akıl, mantık, uzay, zaman, geçmiş, gelecek, dünya, ahiret gerçeğin bunun tam tersi olduğunun farkında. Sadece sen idrak edemiyorsun...
Sence neden?
Bütün forum üyelerinin bu kadar hemfikir olduğu konu çok nadirdir ama bu bile yetmiyor konu sahibine. O kadar sabit fikirli ki haksız olabileceğini bile düşünmüyor. Mağdur olmayı tercih ediyor.
Bu kadar sayfa sonra hala "ben haklıyım o haksız" diyor, buraya yazan o kadar kişinin fikrinin en ufak bir değeri bile yok ama hala umutsuzca soruyor.
Haksız olduğunu, niye haksız olduğunu anlatamazsınız. Çünkü sorduğu "hangimiz haklıyız" sorusunda samimi değil, duymak istediğini duyana kadar dürtüyor insanları ki biri çıkıp "haklısın" desin.
Ben aldatıldım mı acaba diyorumBütün forum üyelerinin bu kadar hemfikir olduğu konu çok nadirdir ama bu bile yetmiyor konu sahibine. O kadar sabit fikirli ki haksız olabileceğini bile düşünmüyor. Mağdur olmayı tercih ediyor.
Bu kadar sayfa sonra hala "ben haklıyım o haksız" diyor, buraya yazan o kadar kişinin fikrinin en ufak bir değeri bile yok ama hala umutsuzca soruyor.
Haksız olduğunu, niye haksız olduğunu anlatamazsınız. Çünkü sorduğu "hangimiz haklıyız" sorusunda samimi değil, duymak istediğini duyana kadar dürtüyor insanları ki biri çıkıp "haklısın" desin.
Moralimi iyice bozdunValla çok ciddiyim. Ben olsam çoktan tekmeyi basmıştım. Nasıl güvenebilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?