- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Diyecek bir şey bulamıyorum.Ben aldatıldım mı acaba diyorum
Moralimi iyice bozdun
AğlycamDost acı söyler kardeşim. Sen ne yapacaksın bundan sonra önemli olan o...
Ben aldatıldım mı acaba diyorum
Diyecek bir şey bulamıyorum.
Ben seviyor sanmıştımBence de aldatılmışsın... Ve dört yıldır seni aldatan adamla birlikte olmaya devam ediyorsun...
Ben seviyor sanmıştım
Ben seviyor sanmıştım
Aynen haklısınızSeven insanın aklından başka kadın geçer mi?
Bak ben beyimle tanıştığımda 35 yaşındaydı. O kadar sene beni beklemiş, ne aklına ne hayatına başka kadın girmemiş. Benden önce başka birini düşündüğünü dahi bilsem evlenmezdim. İnsan namusu için yaşar...
Sen de bir öylesin bir böylesin demin ne diyordun şimdi ne diyorsun sözünün arkasında dur az. Bir anda 360 derece döndünYok, aslında gerçeği içten içe biliyormuşsun ki 4 yıldır bu konuyu unutamamışsın...
Ben de anca aydınlandım...
Şimdi napıcaksın?
Sen de bir öylesin bir böylesin demin ne diyordun şimdi ne diyorsun sözünün arkasında dur az. Bir anda 360 derece döndün
Sağ ol canımValla ne desen haklısın. Sephoraa gözümü açtı. Yok yere sana kızıyordum ben de...
Sağ ol canım
Hayattan nefret ediyorum ölsem de kurtulsam keşke bu dünyanın dertlerindenRica ederim... Durumun çok zor... Asıl sorun, şimdi ne yapacaksın?
Hayattan nefret ediyorum ölsem de kurtulsam keşke bu dünyanın dertlerinden
İnsanlar bana iyi gelmiyor kiNiye ölesin ki? Doktoruna gitmeye devam et, kafana takılan şeyleri onunla paylaş, tedavini aksatma, seni mutlu eden insanlarla birlikte ol...
İnsanlar bana iyi gelmiyor ki
Belki de mutsuzluğa mrcburumHerkes zaman zaman böyle hissedip mutsuz olabiliyor. Hayatın bazı dönemleri gerçekten zorlu geçiyor. Önemli olan umutsuzluğa kapılmak yerine yardıma ihtiyacımız olduğunda bunu kabullenip, bizim iyiliğimizi isteyen insanlara kulakları tıkamamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?