İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Nasıl bir tepki vermesini arzulardınız?

"Aa sevgilim vallahi çok ayıp ediyorsun, reca ederim bu tip söylemlerde bulunmayalım" mı diyecekti? Çocuk verebileceği en normal tepkiyi vermiş, ben çok daha ağır tepki verirdim zira.

Siz illa sevgilinizi de suçlu çıkartmaya uğraşıyorsunuz ama sanmıyorum ki sevgilinizi suçlu bulacak pek kimse çıksın.

Başlık tam tersi olsaydı demediğimiz laf kalmazdı burada.

Tirnak icine aldiginiz cumleyi okuyunca gulmeden edemedim yani oyle dese demekki kavga esnasinda gulup gececektim konu kapanacakti belki de

Peki bir sey soracagim sigara kullaniyor msn bilmiyorum ama cok sevdigin bir insan seni uzmus olsa ve hic sigarayi hic icmeyip sirf o insana uzulup sinirinden icer msn
Sen mi sevgilinin dedigine uzulup ictin sigara? Bu mu belirliyor uzuntunun dozajini?
Benimde cok ama cok uzuldugum seyler oldu. Uzende oldu ama uzuntuden sigara icmek aklima bile gelmedi.

Sen mi sevgilinin dedigine uzulup ictin sigara? Bu mu belirliyor uzuntunun dozajini?
Benimde cok ama cok uzuldugum seyler oldu. Uzende oldu ama uzuntuden sigara icmek aklima bile gelmedi.
Hyr hyr bn icmedim erkek arkadasm da içmiyor. Sen demissin ya bilelim ona gore yorum yapalim diye onun icin dedim. Ben sigaraya cok karsiyim o da oyle ama benm bu kadar ustune gitmeme dayanamis bnm yuzumden ictigini soylemistj dunyam yikilmisti artik buyuk mu konustum bilmiyorum.

Konuya ve yorumlarınıza dayanarak söylüyorum sizin gibi hep kendini haklı gören insanlar umarım azalarak biter. O dediğiniz lafı bana sevgilim dese o dakika biter benim için. Zaten sevgilinizin de biraz aklı varsa yakında sizden koşarak uzaklaşır.

Siz hic hata yapmadiniz mi

Peki bir sey soracagim sigara kullaniyor msn bilmiyorum ama cok sevdigin bir insan seni uzmus olsa ve hic sigarayi hic icmeyip sirf o insana uzulup sinirinden icer msn
Sen nsil bi tipsin arkadas ya?
Bende cabuk yanar sonerim ama, bu kdr olamaz bi insan ya.
He haklisin. Cigaraya bog kendini. Cunku sevgilin haksiz sen haklisin. Oooyle haksizki seni cigaraya alistirdi. Cunku senin kendi iraden yok. Dubble haksiz. Puh sevgili kaka sevgili.

´Beni pavyona alistiran senin ya..sak enisten, haydee´

Bu saatten sonra aranızdaki iletişimin düzeleceğini sanmıyorum.Bu bir hakaret değil ki çok sinirlendim ağzımdan kaçtı diyesiniz.Aranız DüZelse bile en ufak pürüzde önünüze gelecek.

Yazdiklarini gram anlamadim. Duzgunce ve sakince yazarsan karsiliginda cevabimi yazarim

Siz hic hata yapmadiniz mi

İyi de sorun zaten hata yaptığını kabul etmemen. Hala diyorsun ki ben sinirlenmiş olabilirim ama o bana karşı bunu söylememeliydi. Ama hiç bir ilişki böyle yürümez. Ne arkadaşlık ne sevgili. Böyle bir lüksün yok. Canı acısın diye söylemişsin o da canını acıtmak istemiş. Tartışmanın adabı vardır. Ki savunma olarak da kıskanırsın da ayrılmazsın diye söyledim diyor. Sevgilini bu kadar sınama. Sırf ilişkide el üstünde tutulan tarafsın diye egonu böyle tatmin etme. Bu güç gösterisi ve hastalıklı bir durum. Umarım biraz düşünürsün.

Kusura bakmayin ama sanki 12 yasinda bir kizla muhattabim gibi geliyor bana...
Neyse... bence kendini degistirmeye bak. Cumku dunyanin en sabirli insani bile olsa. En iyisi bile olsa herkesin sabrinin bir sonu var. (Bu her iki cins icinde gecerli). Kusura bakma ben hakli bir tarafini goremedim bulamadim. Zorla haklilik cikmiyor.
Benim gozumde adam bastan sona hakli.
Verdigin ornek cok komik. Bendr sen uzuntuden ictin sandim. Gor bak iste. Adama sigara bile icirtmissin.
Ayrica buyuk konusmakla ne alaka? Bir kere icmekle birsey olmaz.
Ben bile bir yada 2 kez icmissimdir. Ama kullanmiyorum yani... cocukken icmistim.

Ben böyle bişey yapsam birdaha degil sesini duymak, yüzünü bile göremezdim herhalde.
Kesinlikle haklı. Ne kadar sinirli olursan ol araya baskalarını katma, erkek arkadasını da baskalarıyla kıyaslama ayrıca. Sana yapılsa hosuna gider mi? Valla büyük cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…