- 15 Ağustos 2016
- 149
- 44
- 13
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Nasıl bir tepki vermesini arzulardınız?Dogru soyluyorsun hala kim hakli kim haksiz diye dusunuyorum. Haksiz oldugumi zaten cok kisi soyledi. Birisi onun haksiz oldugu taraf icin "senin yanlisina ayni tepkiyi verdigi icin suclu. Yani kısasa kısas yaptigi icin" Evet sen de yaptigi icin hakli buluyorsun dogal olarak. Ben sucluyum yani ben soyleyip cocuk tamam diyip susmayackti susmasi da sacma olurdu ki zaten o anda ben dogruyu yanlisi secemiyorum o nasil yapsin o anda. Etkiye tepki verdi. Ben daha takintili oldugum icin taktim kafama
Yapmaz olsaydi keskeEtkiye tepki yapmış erkek arkadaşın
Canım bende çok takıntılı bi insanım ama keşke sen demeseymissin öyle. Sen çocuğa öyle diyince ister istemez savunma mekanizması geliştirmiş kendince öyle söylemiş. Burda kafanın takılması gereken bi durum yok emin olYapmaz olsaydi keske
Tirnak icine aldiginiz cumleyi okuyunca gulmeden edemedimNasıl bir tepki vermesini arzulardınız?
"Aa sevgilim vallahi çok ayıp ediyorsun, reca ederim bu tip söylemlerde bulunmayalım" mı diyecekti? Çocuk verebileceği en normal tepkiyi vermiş, ben çok daha ağır tepki verirdim zira.
Siz illa sevgilinizi de suçlu çıkartmaya uğraşıyorsunuz ama sanmıyorum ki sevgilinizi suçlu bulacak pek kimse çıksın.
Başlık tam tersi olsaydı demediğimiz laf kalmazdı burada.
Sen mi sevgilinin dedigine uzulup ictin sigara? Bu mu belirliyor uzuntunun dozajini?Peki bir sey soracagim sigara kullaniyor msn bilmiyorum ama cok sevdigin bir insan seni uzmus olsa ve hic sigarayi hic icmeyip sirf o insana uzulup sinirinden icer msn
Hyr hyr bn icmedim erkek arkadasm da içmiyor. Sen demissin ya bilelim ona gore yorum yapalim diye onun icin dedim. Ben sigaraya cok karsiyim o da oyle ama benm bu kadar ustune gitmeme dayanamis bnm yuzumden ictigini soylemistj dunyam yikilmisti artik buyuk mu konustum bilmiyorum.Sen mi sevgilinin dedigine uzulup ictin sigara? Bu mu belirliyor uzuntunun dozajini?
Benimde cok ama cok uzuldugum seyler oldu. Uzende oldu ama uzuntuden sigara icmek aklima bile gelmedi.
Siz hic hata yapmadiniz miKonuya ve yorumlarınıza dayanarak söylüyorum sizin gibi hep kendini haklı gören insanlar umarım azalarak biter. O dediğiniz lafı bana sevgilim dese o dakika biter benim için. Zaten sevgilinizin de biraz aklı varsa yakında sizden koşarak uzaklaşır.
Sen nsil bi tipsin arkadas ya?Peki bir sey soracagim sigara kullaniyor msn bilmiyorum ama cok sevdigin bir insan seni uzmus olsa ve hic sigarayi hic icmeyip sirf o insana uzulup sinirinden icer msn
Yazdiklarini gram anlamadim. Duzgunce ve sakince yazarsan karsiliginda cevabimi yazarimSen nsil bi tipsin arkadas ya?
Bende cabuk yanar sonerim ama, bu kdr olamaz bi insan ya.
He haklisin. Cigaraya bog kendini. Cunku sevgilin haksiz sen haklisin. Oooyle haksizki seni cigaraya alistirdi. Cunku senin kendi iraden yok. Dubble haksiz. Puh sevgili kaka sevgili.
´Beni pavyona alistiran senin ya..sak enisten, haydee´
Siz hic hata yapmadiniz mi
Kusura bakmayin ama sanki 12 yasinda bir kizla muhattabim gibi geliyor bana...Hyr hyr bn icmedim erkek arkadasm da içmiyor. Sen demissin ya bilelim ona gore yorum yapalim diye onun icin dedim. Ben sigaraya cok karsiyim o da oyle ama benm bu kadar ustune gitmeme dayanamis bnm yuzumden ictigini soylemistj dunyam yikilmisti artik buyuk mu konustum bilmiyorum.
Siz hic hata yapmadiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?