Ben ilgilenmek isteyen insanın her koşulda bunu başarabileceğine inananlardanım.Çünkü bende ilgi severim ve bunu beklerim karşımdan.Sizinki ya iş bahanesiyle ilgi gösterememeyi kendine bahane yaratıyor yada tarzı tavrı bu..Ben olsam karşıma alır konuşur beklentilerimi belirtirdim..Eğer beklentiler örtüşmüyorsa çokta zorlamanın anlamı yok sanki
İş araları molaları da mı yok .. konusun bence sonuçta suan bunu kafanıza takıp dert edinip mutsuzsunuz .. mutsuzsunuz daha ötesi yok ilişki anlayışınızı sorgulamışsınız herkes ilgi sevgi saygı bekler bunlar tecrübeden bağımsız seyler ..
Ç
Zaman içindekini bilemem ama daha 3 ay oldu diyorsunuz ve beklentileriniz bence çok normal. Neyin rutini olur ki 3 ayda yahu? Daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız, cicim ayları olması gereken zamanlar ve daha şimdiden ilgisiz diyorsunuz. İş falan bahane gibi geldi açıkçası bana. Bence daha da zaman geçmeden konuşun bu konuyu onunla.
Zamandan bağımsız bir ilişki demişsiniz ama benim düşüncem,çok tazesiniz ilgi alaka konusunda haklısınız. Çünkü bu ilgi,alaka,muhabbet süreçlerine göre ilişkiniz devam edecektir ya da etmeyecektir. Hani 1-2 yıllık olsanız, şu anki durumu yaşasanız ve sevginizden eminseniz bu konuları düşünmezdiniz, çünkü bi şeyler oturmuştur ilişkinizde artık. O çalışıyor siz ise sanırım boşsunuz şu an bu yüzden ilişkinizi ona göre biraz daha irdelemeniz normal ama haklı buluyorum sizi. Kafanızda daha fazla büyütmeden bence konuşun. Yoğundur,işkoliktir vs şu aşamada bunlar bahane olmamalı. Yoksa hayat boyu böyle olacaksa hep eksik kalır ve belki de ilgiyi başka yerlerde kişilerde ararsınız, üzücü olur bu da. Fazla da sıkboğaz edip bezdirmeyin tabii buna benzer bi şey demiş sanırım size "abartıyorsun" diyerekten. Merak et ama çaktırma,biraz merak edilmeyi bekle,o farkına varsın he baktınız olmuyor direkt açık açık konuşun sizin bu yönünüzü seviyormuş zaten. İnşallah her şey gönlünüzce olur.
Ben hiç soğumamıştım. Erkekler farklı belki.İnsan sevdiğinden soğur.
Bu konuyu konuşsam onun gözünde yine gereksiz bir konuyu konuşacağım sanki. Ama yine de konuşacağım haklısınız.
Ayrılma konusunu düşünüp düşünmediğini sormuştum. Öyle bir şeyi istemediğini, niyetli olmadığını söyledi.
Yani ya ilişkisi olması ona yetiyor ama güçlü duygular hissetmiyor.
Ya da özünde böyle zamanla ilgisizleşen biri var.
Anlamıyorum onu.
Ben de çok hassasım, önceki ilişkimden dolayı her şeyi kendime göre yorumluyor, kendime bağlıyorum.
Teşekkürler.
Konuşacağım yine de.
Bu durumu herkes zaman zaman yaşıyor, benim de sevgilimden çok duyduğum bir sözdür bu "bir şey yok ki şimdi bunu niye tartışıyoruz" ve şu sıra benim de boş vaktim çok. Yoğun dönemlerimi hatırlıyorum bu kadar ona odaklanmış değildim. Bence sorun bu olabilir sende de. Başka şeylerle ilgilenmeye gayret et soğumaz hemen ama senin gizemli yönünü azaltabilir, bunu canlı kılmak iyidir.
Kendinizi böyle sıkmayın,"hep ben sorunluyum,hep hata bende" düşüncesini atmanızı tavsiye ederim,seviyor,değer veriyorsunuz ve kaybetmek istemiyorsunuz bu yüzden böyle düşünmeniz ama yapmayın kendinize,ayrıca ayrılık kelimesini de ağzınıza almayın derim,hoş bi şey değil. Farkında olmadan sizi baskılamış sanırım "bu konuyu konuşsam yine gereksiz bi konu konuşacağım sanki" demişsiniz,böyle düşünmeyin. Uygun zamanı kollayın ve tartışmadan,güzellikle konuşun. Yani hayatında birini istiyorsa sevgiliniz bunlar da getirileridir,bilmesi gerekir bilmiyorsa öğretin güzellikle seviyorsanız ve devamını istiyorsanız.
Oğlak değil. :)oğlak burcu mu? eşime benzettim bir an
Zaman icinde rutinlesmek ve 3 aydir beraberiz derken?
Zaman icinde rutinlesmek dedigimiz yıllar sonra olan bir sey. Biz 4 senedir daha rutinlesmedik mesela. Ki biz en yogun calisan mesleklerden birindeyiz. Ilgi gostermek isteyen her sekilde gösterir. 3 ayda agresiflik yapip ben cok yoğunum ayaklarına yatip ilgi gistermiyorsa sevmiyordur bence.
Kendinizi böyle sıkmayın,"hep ben sorunluyum,hep hata bende" düşüncesini atmanızı tavsiye ederim,seviyor,değer veriyorsunuz ve kaybetmek istemiyorsunuz bu yüzden böyle düşünmeniz ama yapmayın kendinize,ayrıca ayrılık kelimesini de ağzınıza almayın derim,hoş bi şey değil. Farkında olmadan sizi baskılamış sanırım "bu konuyu konuşsam yine gereksiz bi konu konuşacağım sanki" demişsiniz,böyle düşünmeyin. Uygun zamanı kollayın ve tartışmadan,güzellikle konuşun. Yani hayatında birini istiyorsa sevgiliniz bunlar da getirileridir,bilmesi gerekir bilmiyorsa öğretin güzellikle seviyorsanız ve devamını istiyorsanız.
Agresif değil. Bazen gergin. Agresifçe söylemiyor işlerini. Hayatımda ama ilk zamanlardaki gibi değil. Düzgün bir ilişki yaşamadığım için karşılaştıramıyorum ben. Rutinlik olayını da sorgulayamıyorum.
Ama sevmiyor olduğuna daha çok olasılık veriyorum artık. İstemsizce.
Evet hakkısınız. Biraz korku oluşturdu. Hiç soru istemiyor neredeyse. :) İşi gereği o kadar çok soru soran oluyor ki. Nasılsın? sorusuna bile tahammül edemeyecek neredeyse.
Ben hep güzellikle konuşuyorum. Yüzyüzeyken sıkıntı yok da, mesajlaşırken yanlış anlamalar olabiliyor.
Ayrılık kelimesini o bana çok kızdığı bir gün tepkisel geçirdi bir cümlede. Bir dk sonra geri aldı, düzeltti hemen. Ona istinaden o kelimeyi kullandım ben de.
Bu arada ben seviyorum ama böyle daha farklı daha dingin bir sevgi. Beni bırakırsa ölürüm, ayrılmam modunda bir sevgi değil. Ben böyleyken ilişkiye değer verip, yollar arıyorsam.. O bu durumda seviyor olamaz gibi geliyor. Yani duygularından emin değil diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?