İlişkinin içinden çıkılmaz hale gelmesi..

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar merhabalar.. Öncelikle size ilk sorum şu olacak erkek arkadaşımla aramda 9 yaş var sizce bu çok büyük bir yaş farkı mıdır? Sonrasındaysa asıl dert edindiğim durum var.. Ben 23 yaşındayım o da henüz 32 yaşında ama şöyle bir durum var ki bizim yaklaşık bi 3 yıla kadar evlenme ihtimalimiz imkansız. İlişkimizde birbirimize dair hiçbir sorunumuz yok hatta aksine acayip anlayışlı ve mantık çerçevesinde bi ilişkimiz var. Ama öte yandan kendisi 5 aydır işsiz ve ikimizin de babası kanser hastası.. O bir yandan da babasına bakıyor. Bu tavrı accayip hoşuma gidiyor orası ayrı ama öte yandan biz ayda 1 görüşebiliyoruz ve o sürekli evle meşgul olduğu için çıkıp iş bulması biraz araźtırması falan imkansız bir hal alıyor.. Bir şey söylesem söyleyemiyorum.. Yapayım desem elimden bir şey gelmiyor. Işin içinden çıkamadım öylece kalakaldım bana bir akıl verin nolur ;(

Sizin daha eşiniz değil işi olup olmaması hakkında birşey demenizi uygun bulmuyorum, birde adam babası ile ilgileniyormuş, gerçekten ilgilendiği için çalışmıyorsa, buda takdir edilecek birşey ama ondan başka bakacak yok mu, para da lazım kanser hastası olmak maddiyatta ister....

Babalariniza gecmis olsun,

benim bir insanda en cok onem verdigim ozellik merhamettir,
anasina babasina merhametli olan adam esine de cocuguna da merhametli olur diye dusunuyorum.

o yuzden bence sabretmelisiniz.

9 yas sorun olur mu?
burada 6 ayi sorun eden bir uye vardi, o yuzden kime gore neye gore...

Evet eşim değil ama geleceğe dair bir şeyler yapmak istiyor elbette bende bunu isterim. Ama bunun içinde daha dogrusu hayatta her şey için maddiyat şart maalesef.. Ona kalkıp git iş bul demek tabii ki bana düşmez ama biraz da olsa konusunu açmak istiyorum çünkü o da acayip bunalmiş durumda sürekli evde anne ve babasıyla ilgileniyor sürekli hasta psikolojisinde ve birde ustune issizlik psikolojisi ekleniyor.. Her şeyi salmış durumda açıkcası sadece biraz yüreklendirmek istiyorum..

Canim cok gecmis olsun oncelikle sevgilinin yaşı geçmeden bir iş baksın babasınada baska biri yokmu o bakabilir yoksada calisip bakici tutsun bu boyle nereye kadar 3 yil diyirsun az zaman mi

O konuda bende kendisini sonuna ladar takdir ediyorum. Ben hayatıma bakacağım diyip babasını o halde bıraksaydı onunla devam edemezdim. Tam sevdiğim adamdan beklenecek teokiler ve hareketler sergiliyor bu çok hoş. Ama artık fazla bunaldı ve çok fazla saldı her şeyi bunu kendisine yapmasını istemiyorum hiç..

Canim cok gecmis olsun oncelikle sevgilinin yaşı geçmeden bir iş baksın babasınada baska biri yokmu o bakabilir yoksada calisip bakici tutsun bu boyle nereye kadar 3 yil diyirsun az zaman mi
Tabii ki az değil ama sartlar ve koşullar bunu gerektiriyor. Kanser davetsiz bir misafir benim 1 yıl onunsa 5 aydır hayatında maalesef.. Bazı seyler insanların elinde değil. Ama iş konusunda biraz daha gecikirse yaşının sorun olmasından korkuyorum açıkcası

9 yaş farkı çok değil bence. İkinizin karakteri, Hali, tavrı daha önemli. Henüz 23 yaşındasınız neden 3 yıla kadar evlenmek mecburiyetiniz olduğunu anlamadım. Gerekirse 10 yıl sevgili olun iyice tanıyın birbirinizi. Böyle şeylerin daha başında belli bir şema çizilerek ona göre hareket edilmesi bana saçma geliyor.

Mesleği var mı elinde ?
Aslında grafik mezunu ama o işi yapmak istemiyor.. Öncesinde 2 yıllık supervisorluk ve grup liderliği gecmişi var ama onun dışında çokta elle tutulur bir mesleği yok elinde. İş anlamında geç kalmasından korkuyorum.. Çünkü iş verenler ister istemez daha genç eleman tercih ediyor

Konuşun tabikide. Eğer gelecek adına ciddi düşünüyorsanız. Ha deyince iş bulunmuyor. Siz calisiyormusunuz

Hayır mecburiyet gibi değil aksine 3yıldan önce olmaz :) Ama onunda bir şeylere geç kalmasını istemiyorum mesela çok geç baba olmasını istemiyorum

Konuşun tabikide. Eğer gelecek adına ciddi düşünüyorsanız. Ha deyince iş bulunmuyor. Siz calisiyormusunuz
Evet hali hazırda çalısıyorum aynı zamanda yükselmek adına sınavlara hazırlanıyorum. Ama onun için elimden bir şey gelmiyor çünkü sektorlerimiz çok farklı

Onu seviyorsan destek ol iş bul diyerek daha da üzme bence
Bilemiyorum kafam çok karışık ve çok mutsuzum acıkcası Ben babamın kanserini 1 yıl önce ögrendim ve ben ailemden uzak yaşıyorum işim gereği. Burada bana ikinci bir aile oldu resmen hayatımdaki tek güzel şey ilişkimizken artık ne benim savaşacak gücüm kaldı ne de onun Allah kimseye yaşatmasın.. Ama çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç

Evet hali hazırda çalısıyorum aynı zamanda yükselmek adına sınavlara hazırlanıyorum. Ama onun için elimden bir şey gelmiyor çünkü sektorlerimiz çok farklı
Hayatın gerçeklerini görmezden gelmek olmaz açıkça konusmalisin. Yaşı işsiz kalmak için çok fazla. Geçim çok zor artık herşey pahalı. Bir yerden başlamak gerekiyor. Tabiki o da bunların farkındadır erkekler fazla açık değildir dertlerini sıkıntılarını dokemezler planı varmiymis yakın zamanda ne yapması gerektiği adina

Sürekli iş arıyor. Ailesinin durumu iyi çok sükür. Olur da iş bulursa gelecek için hemen birikim yapmayı planlıyor ama görüşmeye bile çağırmıyolar sağolsunlar..

3 yıla kadar köprünün altından ne sular akar zamana bırakın, ortada hastalık varsa mecburen herşey askıda olacak, hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…