Kesinlikle tatil planlarımız var kısa süreli de olsa, ev hallerimizi de görücez illa ki ben şehir dışındayım yanıma gelince. Hepsini merak ediyorum görmek istiyorum.Kaç ayda / yılda / günde karar verilir bilemem de bir buçuk ay bence çok kısa böyle bir şeye karar vermek için.Sadece dışarıda görüşülen ev hallerinin bilinmediği bir ilişki ise zaten sürprizlere hazırlıklı ol , her türlüsüne.
teşekkür ederiiiim evet acele etmeye hiiç gerek yok :))1.5 aylık ilişkiler genel anlamda mükemmeldir çünkü cicim ayları
ama şubata kadar netleşir durumunuz yani anlaşıp anlaşamadığınız o yüzden şubat mart zamanına kadar bekleyin acele etmeyin derim, mutluluklar
Bu bir buçuk aylık ilişkinin uzak mesafe ilişkisi olduğunu söyleme sakın.Kesinlikle tatil planlarımız var kısa süreli de olsa, ev hallerimizi de görücez illa ki ben şehir dışındayım yanıma gelince. Hepsini merak ediyorum görmek istiyorum.
Hayır yanyanayız iki günde bir görüşüyoruz, ben farklı bir şehirde öğretmenim eylülde maalesef oraya gideceğim.Bu bir buçuk aylık ilişkinin uzak mesafe ilişkisi olduğunu söyleme sakın.
Açsanız biraz :)3. Gün-de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?