İlişkinin kaçıncı ayında evet evleniyoruz denebilir ?

Bir insanla 10 yıl da flört etsen,aynı eve girmeden tam anlamıyla tanıyamazsın onu.:)
Biz 1. Ayımızda evliliği konuşurken bulduk kendimizi.Benim ertelemek istememden ötürü 6. Ayımızda sözlendik.Şuan nişanlıyız.İki ay sonra evleniyoruz hayırlısıyla.
Hayırlıysa eğer darısı başınıza inşallah

7 aydır tanışıyoruz. Bir iki ay sonra bizde nişan dusunmeye basladik. Ben evhamli biriyim 4-5 ayda evliliğe adım atamam ancak bunların biraz da nasip meselesi olduğunu düşünüyorum...ne kadar kontrol etmeye calisirsak calisalim hayatımızı, bazi seyleri evlenmeden bilemiycez sanırım.

Anım ben 19 eşim 23 yaşındaydık, biz bi barda tanıştık, kasımda ilkkez bi kere buluştuk, 2 kasım 2006, ocakta nikah tarihi için almanyaya gittik çünkü almandı, belge toplamaya. Belgeleri ancak nisan başına yetişiyordu o sebeple nisanda oldu düğün ama bize kalsa şubatta evlenirdik. Biz 1 ay sonra evlilik konuşmaya başlayıp 2 ay dolmadan tarih almıştık. Çok uç noktada bir örneğiz ama 12 seneyi devirdik, 13. Yıldayız. Bi rus ruleti oynadık ve kazandık diyebilirim. İlk8 sene gezdik tozduk eğlendik, oğlumuz 9. Yılda bize katıldı. Zor bebekle ilk 1 sene zor geçti, boşar mı bu herif beni acaba dediim günlerimiz oldu o dönem ama oğlan 2 yaşına girmeden hepsi düzelmiş ve ikinciyi niye denemiyoruz diye konuşmaya başlamıştık bile bir ilişki güzelse 1 ayda da evliliğe gidebilir. İlerlemiyorsa 5 sene sürse de ilerlemez. Ben şunu dedim hep soranlara, nasıl cesaret ettin diye çok soran oldu. Veya nerden anladın doğru kişi olduğunı diye... aynen cevap şu:

Doğru kişiyse eğer, acaba doğru kişi mi?
Yaptığım doğru mu?
Gibi bir sorguya girmiyorsun, nefes almak gibi bir ihtiyaçmış gibi olayların içinde davetiye hazırlarken buluyorsun kendini. Hiç yanlış hissetmiyorsun..
umarım yardımım dokunur

Şuan hadi evlen
hey maşşallahhhh nice yıllarınız olsun :)) çok çok güzel bi hikaye bu :)) ben bakıyorum şuan nişan için mekan davetiye süsler heheh :)

Aslinda sans bu isler. Kizkardesim iliskisinin 5. ayinda evlendi. 7 yildir da evli. Allah bozmasin mutlulugunu 3. cocugunu doguracak 2 ay sonra. Biz de erken dedik ama dinlemediler evlenmek istediler. Yorumlarda yazilmis kimi insanin huylari cok sonra cikiyor, kimisi kendini iyi tanitiyor kotu oldugu halde. Burda okuyoruz 6 7 10 yildir tanisip evlenipte degisen erkekler var. Ne kadar uzun tanisanda bu isin garantisi yok. Evlilik icin bosuna kumar dememisler. Insallah mutlu olursunuz.

ne mutlu maşallah böyle örnekler görünce insan da umutlanmıyor değil :) ama tabiki herkesin nasibi kaderi başka apayrı

ben de dün ayrıldığım sevgilimi gördüğüm ilk gün evleneceğim adam bu demiştim ama ayrıldık yanılmışım demek ki.. canım çok yanıyo..

Zaman bence önemli değil. Yani 3 ay 5 ay diye kimse bir zaman belirleyemez.
Ben pek çok kişinin aksine bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder diye düşünüyorum.
Karşılıklı anlaşma varsa neden olmasın ? Yıllarca aynı evde yaşayan insanlar evlenince boşanıyorlar. Hani bazı üyeler kısa zamanda evlenenlerin sonu kötü yazmış ya bunu o yüzden belirttim.
Umarım hep böyle nazar boncuklu devam edersiniz.

2 yılık ilişkiden sonra evlilik oldu

Bunun belli bir suresi yok ne istedigini bilen iki yetiskin 3 gunde de karar verir bence. Yillarca da surebilir. Ben esimle tanistiktan iki haftasonra ailemle tanistirdim onu. Zaten 5 ay icinde de evlendik. 3 yillik evliyim, 2 cocugum var

Bence en az 2 yıl olmakla birlikte ayni ev olayı çok farklı oluyor. Hem sen hem onun için. İkinizde o cicim ayindan kurtulduktan sonra birazi aynı eve çıkınca tamami belli oluyor

Bunun belli bir suresi yok ne istedigini bilen iki yetiskin 3 gunde de karar verir bence. Yillarca da surebilir. Ben esimle tanistiktan iki haftasonra ailemle tanistirdim onu. Zaten 5 ay icinde de evlendik. 3 yillik evliyim, 2 cocugum var
iki hafta sonra mııııııı bu da çok hızlı maşallah :)))

Kim kacinci ayda veya yilda evlenme karari verdiyse o zaman evet evleniyoruz denir. Yani herkese gore degisir bu

Biz mesela 3. Haftadan evlenme karari vermiştik. Gerci karar verdik denemez cunku evlilikle ilgili hicbisey konusmadan eşim dimdirek evlenme teklif etmisti ardindan yildiirim hiziyla da evlenmistik.
5 yillik evliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…