- 4 Şubat 2019
- 4.220
- 9.034
- 158
Görüştüğün kişi ne iş yapıyor , o da senin gibi öğretmen mi?Hayır yanyanayız iki günde bir görüşüyoruz, ben farklı bir şehirde öğretmenim eylülde maalesef oraya gideceğim.
o ne iş yapıyo peki :) haftasonu yanınıza gelebilir mi?Hayır yanyanayız iki günde bir görüşüyoruz, ben farklı bir şehirde öğretmenim eylülde maalesef oraya gideceğim.
Anım ben 19 eşim 23 yaşındaydık, biz bi barda tanıştık, kasımda ilkkez bi kere buluştuk, 2 kasım 2006, ocakta nikah tarihi için almanyaya gittik çünkü almandı, belge toplamaya. Belgeleri ancak nisan başına yetişiyordu o sebeple nisanda oldu düğün ama bize kalsa şubatta evlenirdik. Biz 1 ay sonra evlilik konuşmaya başlayıp 2 ay dolmadan tarih almıştık. Çok uç noktada bir örneğiz ama 12 seneyi devirdik, 13. Yıldayız. Bi rus ruleti oynadık ve kazandık diyebilirim. İlk8 sene gezdik tozduk eğlendik, oğlumuz 9. Yılda bize katıldı. Zor bebekle ilk 1 sene zor geçti, boşar mı bu herif beni acaba dediim günlerimiz oldu o dönem ama oğlan 2 yaşına girmeden hepsi düzelmiş ve ikinciyi niye denemiyoruz diye konuşmaya başlamıştık bileKızlaar benimki bir nevi anket olmak üzere sayın evli, nişanlı, evlenme teklifi almış tatlış telaşlar içinde kendini bulmuş arkadaşlarım :))
Çoook yeni olmakla birlikte ( 1.5 aylık bir ilişki) çooook muntazam (nazar boncuğu) ilerleyen bi ilişkinin içinde buldum kendimi. Nasıl olur kesin bi b.kluk olacak derken ki hala diyorum bir baktık ki acaba ne zaman evlensek konuları konuşuluyor, hayal baabında değil bildiğin ciddi şekilde gidiyoruz kafamızda bi tarih var evet böyle giderse sömestr da aileleri tanıştıralım diyoruz.
Merak ettiğim şu; hep arkadaşlarım 3 4 5 yıllık flörtler sonucu evlendiler, benim gibi bi anda bulup aşık olan ve mantık çerçevesinde de uyumlu olan bir arkadaşım olmadı, aceleci olduğumu düşünüyorum ama bi yandan da aşk bu diyorum. Sizlerin evlilik sürecinde zamanlamanız nasıl oldu ? Bu kadar hızlı bu konuları konuşmamız ilişkimize zarar verir mi acaba ? Yaşlarımız 26 - 28 :))
Şuan hadi evlenCevremde bir kac iliskide sunu gözlemledim: cok erken evlenme karari alininca (mesela iliskinin 2.-3.ayi gibi) maalesef sonu güzel olmuyor, evlenmeden ayrilikla sonuclaniyor.
Neden? Bence bu süre karsindaki insani tam olarak tanimaya yetmiyor. Ya da söyle söyleyim: evlenebilirim diyecek kadar tanimaya. Cünkü zaten 100% tanimak nerdeyse mümkün degil.
Bence acele etmeyin biraz daha bu güzel iliskinin tadini cikarin, gezin, tozun eglenin :) Baktiniz bir sene sonra hala ayni güzellikte devam ediyor, evlilik yoluna girin :)
hey maşşallahhhh nice yıllarınız olsun :)) çok çok güzel bi hikaye bu :)) ben bakıyorum şuan nişan için mekan davetiye süsler heheh :)Anım ben 19 eşim 23 yaşındaydık, biz bi barda tanıştık, kasımda ilkkez bi kere buluştuk, 2 kasım 2006, ocakta nikah tarihi için almanyaya gittik çünkü almandı, belge toplamaya. Belgeleri ancak nisan başına yetişiyordu o sebeple nisanda oldu düğün ama bize kalsa şubatta evlenirdik. Biz 1 ay sonra evlilik konuşmaya başlayıp 2 ay dolmadan tarih almıştık. Çok uç noktada bir örneğiz ama 12 seneyi devirdik, 13. Yıldayız. Bi rus ruleti oynadık ve kazandık diyebilirim. İlk8 sene gezdik tozduk eğlendik, oğlumuz 9. Yılda bize katıldı. Zor bebekle ilk 1 sene zor geçti, boşar mı bu herif beni acaba dediim günlerimiz oldu o dönem ama oğlan 2 yaşına girmeden hepsi düzelmiş ve ikinciyi niye denemiyoruz diye konuşmaya başlamıştık bilebir ilişki güzelse 1 ayda da evliliğe gidebilir. İlerlemiyorsa 5 sene sürse de ilerlemez. Ben şunu dedim hep soranlara, nasıl cesaret ettin diye çok soran oldu. Veya nerden anladın doğru kişi olduğunı diye... aynen cevap şu:
Doğru kişiyse eğer, acaba doğru kişi mi?
Yaptığım doğru mu?
Gibi bir sorguya girmiyorsun, nefes almak gibi bir ihtiyaçmış gibi olayların içinde davetiye hazırlarken buluyorsun kendini. Hiç yanlış hissetmiyorsun..
umarım yardımım dokunur
Görüştüğün kişi ne iş yapıyor , o da senin gibi öğretmen mi?
O öğretmen değil özel sektörde çalışıyor işi gayet iyi rahat diyebilirim evet yanıma da gelicek ortak nokta olarak belirlediğimiz şehirde de görüşücez inşallah :)o ne iş yapıyo peki :) haftasonu yanınıza gelebilir mi?
ne mutlu maşallah böyle örnekler görünce insan da umutlanmıyor değil :) ama tabiki herkesin nasibi kaderi başka apayrıAslinda sans bu isler. Kizkardesim iliskisinin 5. ayinda evlendi. 7 yildir da evli. Allah bozmasin mutlulugunu 3. cocugunu doguracak 2 ay sonra. Biz de erken dedik ama dinlemediler evlenmek istediler. Yorumlarda yazilmis kimi insanin huylari cok sonra cikiyor, kimisi kendini iyi tanitiyor kotu oldugu halde. Burda okuyoruz 6 7 10 yildir tanisip evlenipte degisen erkekler var. Ne kadar uzun tanisanda bu isin garantisi yok. Evlilik icin bosuna kumar dememisler. Insallah mutlu olursunuz.
ben de dün ayrıldığım sevgilimi gördüğüm ilk gün evleneceğim adam bu demiştim ama ayrıldıkBen eşimle kasım 28’te tanıştım ,
8 nisan’da Evlendimilk tanıştığımız gün biliyordum onunla evleneceğimi . Ki öyle evlenme meraklısı filan da değilim . Ha tabii ki tanımak çok önemli ama bence bu sadece zaman değil tarafların birbirlerine ne kadar açık olduğu ile alakalı .. biraz da şans .. yıllarca beraber olup , ayrılan ya da aynı şekilde hızlı evlenip ayrılan bir sürü insan var ... dediğim gibi bence önemli olan kaliteli zaman geçirip açık olmak .
Siz yine de aceleci olmayın .
Mutluluklar ❤
2 yılık ilişkiden sonra evlilik olduKızlaar benimki bir nevi anket olmak üzere sayın evli, nişanlı, evlenme teklifi almış tatlış telaşlar içinde kendini bulmuş arkadaşlarım :))
Çoook yeni olmakla birlikte ( 1.5 aylık bir ilişki) çooook muntazam (nazar boncuğu) ilerleyen bi ilişkinin içinde buldum kendimi. Nasıl olur kesin bi b.kluk olacak derken ki hala diyorum bir baktık ki acaba ne zaman evlensek konuları konuşuluyor, hayal baabında değil bildiğin ciddi şekilde gidiyoruz kafamızda bi tarih var evet böyle giderse sömestr da aileleri tanıştıralım diyoruz.
Merak ettiğim şu; hep arkadaşlarım 3 4 5 yıllık flörtler sonucu evlendiler, benim gibi bi anda bulup aşık olan ve mantık çerçevesinde de uyumlu olan bir arkadaşım olmadı, aceleci olduğumu düşünüyorum ama bi yandan da aşk bu diyorum. Sizlerin evlilik sürecinde zamanlamanız nasıl oldu ? Bu kadar hızlı bu konuları konuşmamız ilişkimize zarar verir mi acaba ? Yaşlarımız 26 - 28 :))
iki hafta sonra mııııııı bu da çok hızlı maşallah :)))Bunun belli bir suresi yok ne istedigini bilen iki yetiskin 3 gunde de karar verir bence. Yillarca da surebilir. Ben esimle tanistiktan iki haftasonra ailemle tanistirdim onu. Zaten 5 ay icinde de evlendik. 3 yillik evliyim, 2 cocugum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?