İlişkinin kaçıncı ayında evet evleniyoruz denebilir ?

Bz ilk ayda karar verdik. 4. ayda yüzük geldi. 1 yılın sonunda da evlendik. 1 buçuk ayda karar verilebilir, neden olmasın
 
Her ilişki kendine özgüdür. Herşey sorunsuz bir şekilde ve su gibi akıp gidiyorsa buda güzel bişeydir. Ayrıca 3 4 5 yıl bekleyen insanlar çeşitli sebeplerden beklemek zorunda kalabiliyorlar. Mesela okul, iş bulma, para biriktirmek gibi.
 
büyük bi şok değil mi ama bu nasıl evet evlenelim dedinizz 3.hafta bir de :)
 
Eşim ilişkinin 6. Ayının sonunda evlenme teklifi etti. 5 yıldır evliyiz, şükür iyi gidiyoruz Ama bunun için eklemem gerekir: bizim yasımız 30un üzerindeydi. İkimiz kendi ayaklarının üzerinde duran, hayata dair belli (aynı olan) düşünceler taşıyan insanlardık. Yani evliliğin yükünü ve güzelliğini beraber taşıyabileceğimize inanıp evlendik. Kısacası olgunduk. Iki taraf öyle ise sorun olmaz bence
 
bizim daha 30a bi tık var doğrusu :) ilk tanıştığımızda 30dan sonra evlenirim diyordu geçen gün seneye olsun diyor
 
büyük bi şok değil mi ama bu nasıl evet evlenelim dedinizz 3.hafta bir de :)

Asiri eğleniyorduk. Sabahin korunde beni almaya geliyordu devamli, gece saat 11-12de bile gitme biraz daha kal diyordu.
Tanisma donemimiz kisaydi ama birlikte cok vakit gecirdik evlenmeden once. Kamp, tatil vs yaptik, uzun yol yaptik. Sık gorusuyorduk zaten.

1 sene sevgili olup ayda 2-3 kere kafe bulusmalari yaparak zaman geciren insanlardan daha fazla tanidigimizi dusunuyorum. Zaman degil de o zamani nasil gecirdigin onemli.
 
Ilk aylar da herkes uyumlu herkes mutlu herkes heyecanlı herkes havalarda uçuyor yere basan yok. Kuşlar kalbinde kanat cirpiyor dediğin gibi nazar boncuğu tak gez. Ama sonrası cevsen takip Ayetel kursi okuyup gezmelik oluyor. Tabi bu her ilişki de değil kimi gerçekten öyle devam ediyor kimi hüsran. Şans işi yani bunun için 1.5 ay çok kısa, bir seneye kadar bekle degismezse iliskiniz ciddiyete dokersin.
 
18 de tanışıp, 23 de evlendim. 10 senedir tanıyorum hala çeşit çeşit huylarını keşfediyorum. Valla bir erkekle bu kadar hızlı evlilik kararı almak keskin viraja 200 le girmek gibi bence Minimum 10-12 ay flört/tanıma aşaması olmalı.
 


biz eşimle 17 yaşında cikmaya basladik. çıkma değil evlenme teklif etmişti biz evlenecegimizi bilerek başladık 5 yil sonra da evlendik. okullar bitti is güç yoluna kondu.

bide arkadaşım vardi. atandi geldi yanimiza. bir iki ay sonra arkadasi biriyle tanıştırdı. direk evlilik düşünerek basladilar. bir yil sürmeden de evlendiler. mutlular da maşallah.

benim arkadaşlarım hep ilişkinin başında sizin gibi başlayıp şartları ne zaman uygun olursa evleniyo. hiç sorun yaşayan görmedim. Allah mutlu mesut etsin sizi de
 
Ben esimle nisan ayinda tanistim. Ekimde nisanlandik, ocakta evlendik 7 senemizi doldurcaz insAllah
 
Tanıştık 2 ay sonra nişanlandık 1 yıl sonra evlendik 3 yıl oldu çok şükür mutluyuz. Bekarken çok uzun yıllar flört etmeden evlenmek isterdim Allah gönlüme göre verdi. Bu işler belli olmaz bazı insanları yıllar geçse de tanıyamazsın.
 
Kendiliğinden gelişen bir şekilde, biz de 5 ayda nişan taktik.. yaklaşik 9 sene oldu. Şükür..
Nasip, kısmet işi..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…