- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Her ilişki kendine özgüdür. Herşey sorunsuz bir şekilde ve su gibi akıp gidiyorsa buda güzel bişeydir. Ayrıca 3 4 5 yıl bekleyen insanlar çeşitli sebeplerden beklemek zorunda kalabiliyorlar. Mesela okul, iş bulma, para biriktirmek gibi.Kızlaar benimki bir nevi anket olmak üzere sayın evli, nişanlı, evlenme teklifi almış tatlış telaşlar içinde kendini bulmuş arkadaşlarım :))
Çoook yeni olmakla birlikte ( 1.5 aylık bir ilişki) çooook muntazam (nazar boncuğu) ilerleyen bi ilişkinin içinde buldum kendimi. Nasıl olur kesin bi b.kluk olacak derken ki hala diyorum bir baktık ki acaba ne zaman evlensek konuları konuşuluyor, hayal baabında değil bildiğin ciddi şekilde gidiyoruz kafamızda bi tarih var evet böyle giderse sömestr da aileleri tanıştıralım diyoruz.
Merak ettiğim şu; hep arkadaşlarım 3 4 5 yıllık flörtler sonucu evlendiler, benim gibi bi anda bulup aşık olan ve mantık çerçevesinde de uyumlu olan bir arkadaşım olmadı, aceleci olduğumu düşünüyorum ama bi yandan da aşk bu diyorum. Sizlerin evlilik sürecinde zamanlamanız nasıl oldu ? Bu kadar hızlı bu konuları konuşmamız ilişkimize zarar verir mi acaba ? Yaşlarımız 26 - 28 :))
ben 26 o 28Yaşlar kaç?
büyük bi şok değil mi ama bu nasıl evet evlenelim dedinizz 3.hafta bir de :)Kim kacinci ayda veya yilda evlenme karari verdiyse o zaman evet evleniyoruz denir. Yani herkese gore degisir bu
Biz mesela 3. Haftadan evlenme karari vermiştik. Gerci karar verdik denemez cunku evlilikle ilgili hicbisey konusmadan eşim dimdirek evlenme teklif etmisti ardindan yildiirim hiziyla da evlenmistik.
5 yillik evliyiz.
Bence yaşlarınız gayet iyi özel değilse mesleği nedir?ben 26 o 28
bakalım bizim 4.ayımızda olacak mı böyle bişey, çok heyecanlı:))))Bz ilk ayda karar verdik. 4. ayda yüzük geldi. 1 yılın sonunda da evlendik. 1 buçuk ayda karar verilebilir, neden olmasın
özel sektörde çalışıyor ajansta diyebilirimBence yaşlarınız gayet iyi özel değilse mesleği nedir?
bizim daha 30a bi tık var doğrusu :) ilk tanıştığımızda 30dan sonra evlenirim diyordu geçen gün seneye olsun diyorEşim ilişkinin 6. Ayının sonunda evlenme teklifi etti. 5 yıldır evliyiz, şükür iyi gidiyoruzAma bunun için eklemem gerekir: bizim yasımız 30un üzerindeydi. İkimiz kendi ayaklarının üzerinde duran, hayata dair belli (aynı olan) düşünceler taşıyan insanlardık. Yani evliliğin yükünü ve güzelliğini beraber taşıyabileceğimize inanıp evlendik. Kısacası olgunduk. Iki taraf öyle ise sorun olmaz bence
Hayırlı ise olur inşallah. Ben bekleme taraftarı değildim çünkü emindim ama şans işi biraz da. Senelerce bekleyip evlenip 6. ayda boşanan insanlar da var sonuçta.bakalım bizim 4.ayımızda olacak mı böyle bişey, çok heyecanlı:))))
bizim daha 30a bi tık var doğrusu :) ilk tanıştığımızda 30dan sonra evlenirim diyordu geçen gün seneye olsun diyor
büyük bi şok değil mi ama bu nasıl evet evlenelim dedinizz 3.hafta bir de :)
Kızlaar benimki bir nevi anket olmak üzere sayın evli, nişanlı, evlenme teklifi almış tatlış telaşlar içinde kendini bulmuş arkadaşlarım :))
Çoook yeni olmakla birlikte ( 1.5 aylık bir ilişki) çooook muntazam (nazar boncuğu) ilerleyen bi ilişkinin içinde buldum kendimi. Nasıl olur kesin bi b.kluk olacak derken ki hala diyorum bir baktık ki acaba ne zaman evlensek konuları konuşuluyor, hayal baabında değil bildiğin ciddi şekilde gidiyoruz kafamızda bi tarih var evet böyle giderse sömestr da aileleri tanıştıralım diyoruz.
Merak ettiğim şu; hep arkadaşlarım 3 4 5 yıllık flörtler sonucu evlendiler, benim gibi bi anda bulup aşık olan ve mantık çerçevesinde de uyumlu olan bir arkadaşım olmadı, aceleci olduğumu düşünüyorum ama bi yandan da aşk bu diyorum. Sizlerin evlilik sürecinde zamanlamanız nasıl oldu ? Bu kadar hızlı bu konuları konuşmamız ilişkimize zarar verir mi acaba ? Yaşlarımız 26 - 28 :))
Aşk :)Açsanız biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?