İlişkinizde baskın taraf kim

aslında bizde ip yok direk tutup birbirimizi götürüoruz aşkım benim istediklerimi ben mutlu olim die yapar gidilcek restorant sinema tatil yer nere olursa ben seçerim evle ilgili alışverişi ben yaparım ona kalsak aylık alışveriş yapar iki gün sonra yemek yapcak bişe bulunmaz evde para konusundada defterimiz var herkesin nesi varsa yazar ortak yaparız yane ama o izin verdiği ve benim mutluluğumla mutlu oldugu için benim dediğim olur ama dışardan herkes özellikle kayananiş benim baskın oldugumu düşünür çünkü aşkım bana sormadan misafir kabul etmez bi yere söz vermez para konusunda bişe sölemez sormadan eve büyük bişe almaz:)

benim! :)) sonuçta kendisi yaban ellerde zaten herşeye ben karar veriyorum o yüzden :)

Ataerkil aile yapısına inanıyoruz ikimizde...
Elbette fikirlerimi alır ama bir şey olacaksa ona sormadan hareket etmem.

Agresif ve çabuk öfkelenen bir yapım olduğu için baskın taraf oluyorum.
Tabi nişanlım hep anlayışlı ve alttan aldığı için oluyor.
Sonrasında üzülüyorum neden kızdım diye.
Zamanla bende daha sakin biri olurum inşallah :44:

evet buraya ilişkilerimizde baskın taraf kim,ipler kimin elinde onları yazalım...bunları örnekler vererekte anlatırsak daha güzel olur

bizde yerine göre :) genelde benim dediğim olur nazla cilveyle :) lüffeen noluuyyyyy bak bidaha bişi istemicem oraya gidelim bunu yaapalım vs .... Tamam tamam uyuz askım der :))))))) ama konu ciddi bişiyse ve gerçekten mantıksız birşeyler istiyorsam tepkisini koyar hayır diyorum üsteleme diye:) bende susarım ama sonra kıyamaz elinden geliyorsa onuda yapar gelmiyorsa sustuğumla kalırım

tabikide benimm
yani ilişkimde en çok benim sözüm geçer,kız evi naz evi değil midir zaten sıkıysa geçmesin ve şuda var ki karşı tarafı nasıl alıştırırsan öyle gider.kendi ilişkimdede çevremdende gözlemlediğim kadarıyla bu böyle.

Sanirim ipler benim elimde..

Esim cok uyumludur... Bazen neden sen de dusncelerini soylemiyorsun diyerek serzeniste bulunmuyor sayilmam...

Genelde de isteklerini icine atar ve ben bunu gercekten istedigini dusundugumde zaten istedigini de yapmis olurum boylce surprizi planmasam bile o surpriz haline gelir..

Tipik bir Balik erkegi benim kocacik... Kuzumm ya..

Genelde sevgilinin elinde ara ara bende ipler
Adam tatlı diliyle, mantıklı konuşa konuşa tamam dedirtiyor bana Çoğu konudan benim gibi kalpten çok mantığını kullandığı için iplerin onda olması çoğu zaman ilişki için işime geliyor

Gül gibi geçinir gideriz ip mip yok bizde 2 Akrep olunca haliyle anlaşıyorsun..

konusuna göre değişiyor buluşma mekanı seçerken benim dediğim olur benim istediğim yere gidilir "her konuda sen haklısın zaten sen hiç hata yapmazsın "sevgilimin tartısmalarımızda attığı trip .ben hiç hatalarımı kabul etmem bir şekil üste cıkarım gerci şimdi aramız kötü ama yine de yalvarttırıyorum :) ee koç burcuyuz ne de olsa inat bi inat .d.d

Son düzenleme:
eşim kendisinin lider olduğunu düşünse de baskın olan benim. en son sözü ben söylerim tabi eşimin fikirleri de önemlidir benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…