İlişkinizde baskın taraf kim

bizim ipler ikimizinde elinde eşit derecede tutuyoruz :3:
ikimizde beraber olarakta ,ayrı ayrıda istediklerimizi yapabiliyoruz çünkü ikimizde birbirmize kıyamıyoruz

merhaba herkese, ben 5 yıllık evliyim.eşim çok iyi bir insan istediğim herşeyi alır istediğim yere gider gelir ama gelin görün ki saç ve makyaj konusunda hiç anlaşamıyoruzzzzz!ben memurum ve makyaj yapmadığım zaman kendimi çok solgun ve kötü hissediyorum ama bunu ona anlatamıyorum.sadece düğün ve ya bayramlarda sesini çıkarmıyo güya makyaj yüzümü yıpratırmış,yaşlanınca çirkinleşirmişim.aksi durumda tertemiz bir yüzüm olurmuş.şimdiye kadar yapmıyodum ama yapmayınca kendimi kötü hissediyorum ve yapmak istiyorum.kendimi daha iyi hissediyorum,yorgun bir yüzle işe gitmek istemiyorum.bunu ona nasıl anlatabilirim?

maalesef ben, ben hep ben...bu yüzden de çabuk tüketiyorum.
Allah'ım tapacağım kadar benden üstün bi adam çıkart karşıma da artık demir atayım yaaaaa...

maalesef ben, ben hep ben...bu yüzden de çabuk tüketiyorum.
Allah'ım tapacağım kadar benden üstün bi adam çıkart karşıma da artık demir atayım yaaaaa...

aa tatlım neden boyle baskın taraf olmakdan sıkayetcısın ,ne guzel ıste senın dedıgın olur bunda ısyan edılcek ne durum var kı .ılıskıdekı baskınlıgınızdan kaynaklanmıyor ılıskınızı tuketmek,o cok ayrı bırsey .tabı bana gore ne yasadınız bılemem

ılıskımde baskın taraf benımdır . o da bu duruma cok bozulur .ıplerı ele gecırmek ıcın turlu turlu numaralar yapar ama nafıle bı kere kaptım o ıplerı bır daha verırmıyım hıc :21:

aa tatlım neden boyle baskın taraf olmakdan sıkayetcısın ,ne guzel ıste senın dedıgın olur bunda ısyan edılcek ne durum var kı .ılıskıdekı baskınlıgınızdan kaynaklanmıyor ılıskınızı tuketmek,o cok ayrı bırsey .tabı bana gore ne yasadınız bılemem

yok hayatım ben yoruldum önde olmaktan,açık kapatmaktan, arka toplamaktan...artık, beni çekip çevirecek, kendimi aklına, bilgisine, görgüsüne emanet edebileceğim zekada, basirette, iddiada ve donanımda bir adam istiyorum.
kendimi kah anne kah mürebbiye kah halkla ilişkilerci ve daha neler neler olarak bir ilişkinin tüm cilasini sırtlamış bir partner olmaktan çıkartmak istiyorum.
nedense hep ben yüceltiyorum sevgililerimi bi ortamda ama ben kendi çevreme soktuğumda dengim olduklarını bile hissettiremiyorlar-değil yüceltmek- ve maalesef ben böyle şeylere çok takıyorum

İpler tamamen birinin elinde olmamalı. Bu sefer dengeyi sağlayamaz ve düşersiniz. Benim ilişkimde ipler %75 onun elinde gibi.. Tamamen değil ama büyük bi kısmı onun elinde..

şimdi karar veremedim açıkçası.. tartıştığımız zaman ipler onun elinde oluyor hep altta kalıyorum kaybetmek istemedğimden susuyorum hep onun yanlışlarıını onun bana yaptğı gibi yüzüne vurmuyorum.. ama genel olarak.. eşit bence.. onun isteklerini ben yapıyorum beniim söylediklerimi de o :D açıkçası bu zor bir soru oldu benim için..

şimdi karar veremedim açıkçası.. tartıştığımız zaman ipler onun elinde oluyor hep altta kalıyorum kaybetmek istemedğimden susuyorum hep onun yanlışlarıını onun bana yaptğı gibi yüzüne vurmuyorum.. ama genel olarak.. eşit bence.. onun isteklerini ben yapıyorum beniim söylediklerimi de o :D açıkçası bu zor bir soru oldu benim için..

bizde de genelde tatışınca ipler benim elimde oluyor hep haklı çıkmayı başarıyorum:23: alttan pek alamam genelde erkek arkadaşım alttan alan taraf olur ama bende ama öyle sert konuşup kırmamaya çalışırım yada bazı şeylerini yüze vurmam,değil sadece hiç suçlu olmuyorum bir şekilde başarıyorum valla bunu:1:

Ben oğlak o başak 5 senedir nasıl anlaştığımıza şaşırıyorum bazen :) Sanırım altdan almakla alakalı ikimizde baskınız çünkü , tabi bnm sustuğum günleri saymazsak :34:

Back
X